- zvýšení výkonu Quake Wars Enemy Territories Demo na HD series (=driver je venku dřív, než hra)
- opraven SmartGart bug (nízký výkon AGP karet s Catalyst 7.8 )
Může někdo ověřit, jak je to s teplotou/otáčkami chladiče u HD2900XT ve 2D?
Moderátoři: morke, Walker1134

Já bych to rád ověřil,ale hotfix je bohužerl jen na 32bit vistu.no-X píše:ATi vydává hotfix driver, známé změny jsou následující:
DOWNLOAD WinXP/Vista
- zvýšení výkonu Quake Wars Enemy Territories Demo na HD series (=driver je venku dřív, než hra)
- opraven SmartGart bug (nízký výkon AGP karet s Catalyst 7.8 )
Může někdo ověřit, jak je to s teplotou/otáčkami chladiče u HD2900XT ve 2D?

fellix píše:OMG, the OGL performance in this release is just awesome!!!
I've got considerable speed bump in numerical OGL benchies, just look this one for example:
This is pure 40% over the last 7.8's !!!

Pro 64 bit verzi vist bohužel nejsou:-(Hosenfeld píše:Ovladače pro Vistu 64 vůbec nejsou?
EDIT// Tak jsem zkusil ty pro XP, který mam taky na disku a teploty ve 2D při pokojové teplotě 20,5C jsou 52-53C a větrák jede na hlučnější režim. Takže oproti 7.8 v tomto ohledu žádná změna k lepšímu.

Prave ze mam pcie grafiku a s 7.8 sem mel problemy s 3D aplikacema (od her pres benchmarky artefakty a divny chovani aplikaci), po navratu na 7.7 bylo po problemech. Proto chci vedet jestli se to s timhle ovladacem zlepsilo, teda pokud nejsem sam, kdo mel takovyhle problemy, ale co sem cetl tak 7.8 melo problemu dost.no-X píše:glu: pokud máš AGP kartu a přečetl by sis první post...

Můžeš prosím říci česky to tam je napsaný, anglicky se neučim. Díkyno-X píše:glu: pokud máš AGP kartu a přečetl by sis první post...
jinak tady je reakce jednoho uživatele na tento driver:fellix píše:OMG, the OGL performance in this release is just awesome!!!
I've got considerable speed bump in numerical OGL benchies, just look this one for example:
This is pure 40% over the last 7.8's !!!

40%no-X píše:Miluju doslovné překladyfellix píše:Ó můj Bože, výkon pod OpenGL je v téhle verzi strašlivý!!!
Získal jsem značný nárůst výkonu v četných OpenGL testech, jen se podívej na tento příklad:
To je čistých 40% navíc oproti původním 7.8!!!