Medal of Honor: Airborne

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Gaville
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gaville »

Gaville píše:Muze mi nekdo prosim poradit co mam udelat s nasledujicim problemem: hru (jak demo tak i plnou) bez problemu nainstaluju, spustim a v prvni misi(mise co je v demu a v plne prvni ostra akce) mi po nejakem case zcerna obrazovka, zvuk jde v pohode dal a hra púrestane reagovat a musim resetovat PC.
problem vyresen. pokud nekomu hra blbne, odinstalujte Ageia PhysiX a nainstalujte znovu z CD se hrou
NEZNALEC
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od NEZNALEC »

wow nemuzu rict nez jen ze zasnu na experta je ta hra uplne mastna myslim ze to nebudu hrat 8 hodin uz 2 hodiny jedu 1 level zaboha se nemuz prostrilet pres tu pasaz kde mate zabit ty 2 oficiry :(
je to neco uplne jineho nez na medium doporucuju nastavit hned na expert urcite se tim prodlouzu herni doba aspon o par hodin :)
Intel q9300 @ 3,5Ghz - do 1.29V :-( / Asus P5Q PRO / 2GB DDR2 Kingston HyperX 800MHz @ 917Mhz / Asus GTX260 @ 756/1512/1260 / Fortron 700W / SB X-Fi extreme audio / Samsung 2243NW 22" / repro Genius HT 5000
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

NEZNALEC píše:zaboha se nemuz prostrilet pres tu pasaz kde mate zabit ty 2 oficiry
Vem to zadem přes vinej sklep ;)

Celkově se mi ta hra líbí, má to spád, střílet není taková sranda, páč záblesk od kulky docela zhoršuje výhled, to já osobně oceňuju, realita tam kde má být a ne jak se někteří snaží dělat vše "reálné", ale na špatných místech. Samozřejmě jako vždy, když jsou ve hře spřátelené NPC - někdy teču, čeho jsou (ne)schopní. Jen ta údajná nehorázná krátkost mě děsí - sice je to v poslední době trend, ale tohle je opravdu extrém.
Milan79
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Milan79 »

Lidi,nedělá vám někomu ta hra to samé jako mě?
Když stisknu "w" pro chuzi vpřed,normálně to jde,ale jakmile stisknu současně s "w" chuzi do strany "a" nebo "d" chuze v před se zastaví a jde to jen dostrany :roll: Musím pak klávesu pro chuzi vpřed pustit a zase zmáčknout,jinak zůstanu stát a to mě dost deptá :x Je to první hra co mi to dělá a nemám ani tucha proč :sad: Takhle se to nedá vůbec hrát :cry:

Edit:Tak jsem to odhalil...dělala to redukce z 2xPS2 na 1x usb :roll:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28351
Kupoval jsem desku Asus Blitz Formula P35 a ta má jen vstup na klávesnici,tak jsem dokupoval tu redukci spíš jen pro myš,ale když už měla oba vývody,zapojil jsem tam i klávesnici... ted jsem nechal přes redukci jen myš a klávesnici zapojil rovnou do desky a vše funguje jak má :wink:
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Promaz, warez nee
Goldnoob team proud member!
NEZNALEC
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od NEZNALEC »

grr proc tam nejde AA i pri 1600*1200 je to kostrbate azaz...neznate naky figl?
Intel q9300 @ 3,5Ghz - do 1.29V :-( / Asus P5Q PRO / 2GB DDR2 Kingston HyperX 800MHz @ 917Mhz / Asus GTX260 @ 756/1512/1260 / Fortron 700W / SB X-Fi extreme audio / Samsung 2243NW 22" / repro Genius HT 5000
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

no tak mi plna dela to sami co demo tedy po spusteni autorun restart, bohuzel v plne mi to dela i samotny setup.exe takze nejsem schopny hru nainstalovat. EA se zase predvedlo, rikal sem si budiz je to demo tak to nemaj doladeny, ale tohle je fakt neco.
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
kupco
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kupco »

NEZNALEC píše:grr proc tam nejde AA i pri 1600*1200 je to kostrbate azaz...neznate naky figl?
Premenuj spustaci subor na oblivion.exe a v nHanceri si na profil Oblivion nastav AA ake chces :wink:
CPU: Intel Core i7-13700K, CPU cooler: Noctua NH-D15S chromax.black, GPU: GAINWARD GeForce RTX 4090 Phantom 24GB, MB: ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI, RAM: Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6400MHz CL32, SSD: Crucial P5 Plus 2TB, CASE: Fractal Design Torrent Compact White TG Clear, PSU: ASUS ROG STRIX 1000W GOLD, LCD: ASUS 27" PG279Q, KB: Corsair K70 Cherry Brown, MOUSE: Logitech G502 Proteus Spectrum, NTB: ASUS Zephyrus G14 (RTX2060),
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

tak sem pokrocil, po instalaci SP2 jsem se dostal do autorun, parada, ale kdyz klepnu na install tak modra smrt :) To je snad vtip.

//http://sourceforge.net/project/showfile ... e_id=14078
problem vyresilo tohle.
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
ladik1983
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladik1983 »

jak mam zneskodnit Tigera na moste prosim pekne? ctyri rakety nepomohly :( granaty nemam diky za rady :)
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@3.5GHz + Thermaltake BigTyphoon MB: Asus P5E Paměti: A-Data 4096MB DDR II 1066+MHz
VGA: Gigabyte HD4870 HDD: WD74GB Raptor, Samsung 400GB PSU: Enermax Liberty 500W v case Thermaltake Swing :-)
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

ladik1983 píše:jak mam zneskodnit Tigera na moste prosim pekne? ctyri rakety nepomohly :( granaty nemam diky za rady :)
Raketama to musí jít, naopak granáty nefungovali ( hodil sem jich 5, to jindy stačilo ).
ladik1983
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladik1983 »

tak je po Tigeru, 6 raket :cry:

podle me asi nejlepsi zvuky a zvukeve efekty ze vsech valecnych FPS, neopustim si repraky pustit na plny koule, to svisteni kulek strelba proste vsechno very good :)
Naposledy upravil(a) ladik1983 dne pon 10. zář 2007, 21:59, celkem upraveno 2 x.
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@3.5GHz + Thermaltake BigTyphoon MB: Asus P5E Paměti: A-Data 4096MB DDR II 1066+MHz
VGA: Gigabyte HD4870 HDD: WD74GB Raptor, Samsung 400GB PSU: Enermax Liberty 500W v case Thermaltake Swing :-)
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

Ta posledni mise to je celkem mazec, hlavne ten konec je sileny.
NEZNALEC
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od NEZNALEC »

je lepsi jak op market garden? ja uz sem hotovej jenom sni... :)
a je fakt call of duty 2 se muze jit zahrabat...i grafiky hratelne i zvukove toto je dle me konecne ta prava valecna FPSka
vytknul bych jen jedine a to nemoznost nicit predmety :(
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Ono se dá vytknout s postupem času horší a horší (ne)inteligence NPC, resp. se zvyšující se obtížností se to víc a víc projevuje. Teď zrovna sem s tím tříšknul, kdy při dobývání pevnosti řekne NPC, že zaútočíme, "GO, GO, GO" - tak vyběhnu a on se blbec stáhne, takže samozřejmě schytám plnou salvu...
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

no nevim, grafika je hezka, atmosfera taky, zvuky vytecne, ale kdyz to vezmu globalne, tak je SP stejne prilis primocary (o kratkosti ani nemluvim), neco tomu proste chybi ...

MoHA neni nejak zasadne lepsi nez CoD2. Pravda, prvky vyvoje zbrani jsou zajimave, i kdyz nejsou prilis variabilni (3 uroven u kar nebo garanda vzdy nasazovaci granatomet), nektere mi dokonce i vadi a to u MP44 3 uroven optika s nemoznosti ji vypnout ... jednu misi jsem delal jen pistoli, jen abych ji vylepsil na 3 uroven, presto mi ty super zasobniky prijdou takove zvlastni. Ono 50 naboju do tomika nebo 64 do MP40, to uz je docela nadstandard. Navic z NPC nema nikdo thomsona s kulatym, velkokapacitnim zasobnikem.

nemyslim si, ze by se celkova doba hratelnosti mela prodluzovat pouze zvysenim obtiznosti. mise jsou svoji delkou myslim odpovidajici, ale melo by jich byt asi 3x tolik. 6 lokaci je proste zatracene malo v porovnani s ocekavanim :?
---
PEKY
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PEKY »

preco nefunguje AA dpc( ani vynuteny) :D a preco nefunguje widescreen :-D porovnaval som 800x600 a 1440x900 a ono to len oreze vrch a spodok :o
MB: Gigabyte EP45 DS3 CPU: Intel C2D E7200 2,5Ghz FAN: AC Freezer 7 PRO RAM: 2x2GB A-Data DDR2 800Mhz GK: ATI Sapphire HD4850 512MB DDR3 625/993 ZK: Creative Audigy SE HDD: Samsung HD322HJ 320GBPSU: Fortron BlueStorm II 500W CASE: Gigabyte Poseidon 310
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

J X P píše:no nevim, grafika je hezka, atmosfera taky, zvuky vytecne, ale kdyz to vezmu globalne, tak je SP stejne prilis primocary (o kratkosti ani nemluvim), neco tomu proste chybi ...

MoHA neni nejak zasadne lepsi nez CoD2. Pravda, prvky vyvoje zbrani jsou zajimave, i kdyz nejsou prilis variabilni (3 uroven u kar nebo garanda vzdy nasazovaci granatomet), nektere mi dokonce i vadi a to u MP44 3 uroven optika s nemoznosti ji vypnout ... jednu misi jsem delal jen pistoli, jen abych ji vylepsil na 3 uroven, presto mi ty super zasobniky prijdou takove zvlastni. Ono 50 naboju do tomika nebo 64 do MP40, to uz je docela nadstandard. Navic z NPC nema nikdo thomsona s kulatym, velkokapacitnim zasobnikem.

nemyslim si, ze by se celkova doba hratelnosti mela prodluzovat pouze zvysenim obtiznosti. mise jsou svoji delkou myslim odpovidajici, ale melo by jich byt asi 3x tolik. 6 lokaci je proste zatracene malo v porovnani s ocekavanim :?
no CoD2 si myslim ze to celkem drasticky prekonalo, graficky samozhrejme nemuzem srovnavat protoze ty hry deli dlouhe casove obdoby, ale co se taky zvuku a hlavne hratelnosti tak MOHA je o hodne lepsi, vzdyt CoD postrada i tu nejzakladnejsi vec jako jsou realne pohyby vojaku. stg44 s optikou je nahodou skvela vec, me se to zamlouva, kratke to mozna je, ale delka hry neni zrovna aspekt ktery hru dela spatnou. Radsi si zahraju kratkou dobre hratelnou a zabavnou hru, nez dementni strilecku kterou dohrajes za 100 hodin.
NEZNALEC píše:je lepsi jak op market garden? ja uz sem hotovej jenom sni... :)
a je fakt call of duty 2 se muze jit zahrabat...i grafiky hratelne i zvukove toto je dle me konecne ta prava valecna FPSka
vytknul bych jen jedine a to nemoznost nicit predmety :(
market garden je podle me slabej odvar toho posledniho :)
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

J X P píše:MP44 3 uroven optika s nemoznosti ji vypnout ...
Jde, stačí si někam namapovat ten alternate fire ( myslim že je to přes tohle ), ale sundat to rozhodně jde.
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

wector píše:
J X P píše:MP44 3 uroven optika s nemoznosti ji vypnout ...
Jde, stačí si někam namapovat ten alternate fire ( myslim že je to přes tohle ), ale sundat to rozhodně jde.
diky, to mne nenapadlo, vyzkousim.

btw. CoD se mi libi hlavne kvuli MP, nikoliv kvuli SP. Presto si myslim, ze to doskakovani souperu kdyz na ne koukas z dalky je divny a v cod jsem toto nikdy nepozoroval. co se tyce zvuku tak ja si vetsinou valecny hry modnu tak, aby se blizily originalu taky. v moha beru zvuky za vyborne, ale to mi proste k hypovani nestaci. pokud si vzpomenu na prvni mohaa a nasledne cod1+UO, to byl zazitek, cod2 moc hezke, ale moha mi prijde proste jenom pekne. vzdyt srovnej tu variabilitu prostredi, boj za rus, ami a brit ... a i cod2 mi prisla kratka. nevim, cekal jsem neco vetsiho.

co se tyce MP u MoHA, tak na nej moc nesazim, protoze je ta hra prilis narocna na HW. vzdyt i CoD2 se hraje v MP temer vyhradne v DX7, v DX9 pouze SP.

nechci to dal rozvadet, jen mi nektere prispevky, ktere srovnavaji MoHA s CoD prijdou jako neobjektivni a zaslepene pouhou novosti titulu, nikoliv realnym posouzenim hratelnosti, vyvazeni zbrani a variabilitou prostredi.

mno, uvidime :-)
---
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“