Notebook do 25k - univerzální použití

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Ptakopysk
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ptakopysk »

Di toho tak trochu srdcem :-D ... stejne uz nic lepsiho nevymyslis tak se rozhodni pro to k cemu te to nejvic tahne a pak jenom ver ze si vybral dobre .. to je nejlepsi co muzes udelat ... tak jako tak muzes padnout na dobryho acera nebo spatny HP. Síla te provazi Luku !
jaudaf
Nováček
Nováček

Příspěvek od jaudaf »

Díky, Mistře.. :-D
Jde o to, že to není pro mě, ale pro moji princeznu Leiu.. proto nechci zklamat..
jaudaf
Nováček
Nováček

Příspěvek od jaudaf »

Hele a co říkáte na MSI?? Třeba tohle http://www.optima.cz/product.php?productid=59715&cat=14& ?
Jinak už se pomalu blíží doba nákupu a my jsme tak z 90% rozhodnuti pro Toshibu A200-14D.. Co ten Acer AS5520-301 (302)? Jaká je spokojenost?
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

MSI bych nebral - nějak jim nevěřím...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
jaudaf
Nováček
Nováček

Příspěvek od jaudaf »

Tak máme Toshibu A200-14D.. zatím super, Visty zatím taky vpohodě.. včera jsem tam hodil nějaký ICQ, Mozillu, Nod32 a připojil se k netu, víc jsem zatím nestihl, ale dobrý..
Jen jsem nemohl najít v ovládacích panelech "síťová připojení", anašel jsem to až pomocí nápovědy Windows, přes kterou jsem to spustil, ale přestože mi to ukázalo, že je to v ovládacích panelech, tak jsem to tam ručně stejně nenašel.. asi je to nějk zvláštně schovaný..

Ale NB je to krásnej, design se mi líbí teda víc, než ten Acer..
dieb
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dieb »

Zkus udělat nějaké zkoušky, zatím tady o tomhle NB moc lidí nepsalo.
Zajímala by mě výdrž baterie (plné zatížení, kancelář). Jestli je nějaký problém při přehrávání videa (trhání u DVD či u DivX a pod. - plus jaké max rozlišení).

Děkuji moc
"Myslím si, že na celosvětovém trhu je místo maximálně pro 5 počítačů."

Thomas Watson, ředitel společnosti IBM, 1943
jaudaf
Nováček
Nováček

Příspěvek od jaudaf »

nemůžu rozjet bluetooth v NB.. koliduje mi to tam s Lan a tak, ale ty mám vypnutý, tak to nechápu.. nevíte někdo jak to nastavit?
Jinak testy jsem zatím neprovedl žádný, ale zatím bez napájení vydržel asi 2 hoďky provozu, z toho hoďka NFS carbon.. ale je to zhruba, nezměřeno..
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“