Stahovani se nezobrazi

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Mordor
Nováček
Nováček

Stahovani se nezobrazi

Příspěvek od Mordor »

Ahoj mam problem nezobrazi se mi tabulka s procenty stahovani da se stim neco delat celou dobu dobry az dnes mi to zaclo zlobyt. obcas se mi i neco stahne ale dam ulozit a nic se nedeje a najednou na plose mam ten soubor vetsinou obrazky jdou. Jinak nic nevite nekdo prosim vas?

Jinak se mi nic nestahuje nechapu to. Pouzivam mozillu zkousel sem to i v ie a nic vypojoval sem a zapojil i modem a nic. internet mam od karnevalu ted uz teda od upc. tak nevim uz co mam zkusit.

Diky vsem co by vedeli.
Jeden prsten vládne všem
djgeneral
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od djgeneral »

Ve firefoxu dáš nástroje-správce stahování a mělo by se ti zobrazit to okýnko...
Mordor
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mordor »

To je moc hezky. To vim. Asi sem to blbe napsal nic se mi neukaze jako kdybych nic nestahoval. To okynko je prazdny jak moje kapsa po patecni noci.
Jeden prsten vládne všem
djgeneral
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od djgeneral »

A jak to jde v jiných prohlížečích?
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

kua precti si jeste jednou jeho prispevek, pise ze mu to nic nezobrazi jak v mozille, tak v ff.

tak vyloucil bych chybu internetu, hledal bych chybu na strane microsoftu, zrejme nejaka sluzba, bo tak neco. zkusil bych reinstall windowsu (jiny disk, nebo rozdelit, pokud nechces stavajici mazat, jakoze asi ne). muzes zkusit i programky na opravu registru

jeste testi operu (konkretne http://opera-usb.com/operausbcz.htm )
djgeneral
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od djgeneral »

IkE Blaster píše:kua precti si jeste jednou jeho prispevek, pise ze mu to nic nezobrazi jak v mozille, tak v ff.
:sad: Sorryyyy... Přehlíd jsem se... Co třeba zkusit obnovení systému ze dne, kdy ti to fungovalo?
Mordor
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mordor »

Obnovu jsem uz zkusil a nepomohlo to. zkusim este tu operu snad to pujde. vubec tomu nak nerozumim proc se to stalo docela zajimavi.
Jeden prsten vládne všem
Mordor
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mordor »

Tak nic nejde zkusil sem i First aid platinum agent a nic tak nevim je to teda na prd. Vubec nevim proc to dela.
Jeden prsten vládne všem
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“