ATI Xpress 1100 vs. NVidia Geforce 7000M

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
EasyShare
Začátečník
Začátečník

ATI Xpress 1100 vs. NVidia Geforce 7000M

Příspěvek od EasyShare »

Ahoj,
která z těchto sdílených grafických karet je podle Vás výkonově na hry lepší?
Díky
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Ta druhá ;-) ... Je o generaci dál...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
EasyShare
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od EasyShare »

No já se ptám protože už mám noťas a to Acer Aspire 5520 s tou 7000M, dříve jsem měl taky tu Xpress 1100 na FSC. Ovšem teď u 7000M je grafika v hrách docela děs, gta sa mohu hrát jen na 1024x768 a detaily low, jinak se to trhá, to u xpress 1100 jsem jel v pohodě na high.Tak jsem zkusil 3D Mark a lekl jsem se:604bodů!!! Jedu sice na vistě, ale Aero mám vypnuté, takže by to neměl být problém, to gta jsem raději odzkoušel i na xp pro sp2 a jelo na high opět sekavě. Procák TK-53 funguje ok (5600 bodů), mám jinak 1GB RAM a 160GB asi jen ATA disk. Nemůže s tou grafárnou něco být? Samozřejmě jsem jel na plný výkon a u vga optimal performance přes epowering. Prostě naplno. NTB mohu vrátit, tohle nemá význam, je to divné a nesplňuje to účel. Sice integr. vga je vždy slabá, ale nový model a ještě takhle.
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Jakej 3D Mark? V 2005 má mít asi 600 bodů... Spíš bych řekl, že máš málo paměti ;-) - ta grafika si něco vezme a 1 GB je pro Visty minimum, aby šly rozumně používat...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“