Problém se starším pc
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- sir Samuel
- Začátečník

-
Problém se starším pc
Nazdar. mám velký problém se starším pc (cpu duron 950, mainboard ECS k7vza, , zdroj nějaký 350W, 256mb ram, 20gb disk), konkrétně se zdrojem. Asi před 2 týdny mi najednoui zkolaboval - při nahrávání do windows na nějakou dobu zhasne obrazovka, pak se zase rozvítí, ale windowsi nabíhají hrozně pomalu a i potom jsou velmi pomalé, prakticky nepoužitelné. Zdroj jsem opakovaně zkusil vyměnit za fortron 400 z druhého počítače a bylo vše v pořádku, tak jsem ho reklamoval a oni mi dali nový. S novým jsem fungoval týden, někdy se mě zdálo, že jsme ucítil mírný pach spáleniny (hodně jemný, bratr s rýmou nic nepoznal).Teď se mi to stalo znovu, opět zhasíná obrazovka a windows jsou prakticky nepouužitelné. Ten zdroj by měl tak slabé pc utáhnout, když jsem tam předtím 5 roků fungoval s ec 200W, ne? co by mohlo zdroji způsobovat zničení? Všiml jsem si hodně vysoké teploty cpu (81stupnu ) ale třeba teploty desky je 34stupnů, nwvím jestli s tím může souviset.
- sir Samuel
- Začátečník

-
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Zkus tam nechat jet ten zdroj z druhé sestavy, pokud to udělá to samé tak može byt problém aj v zásuvce.sir Samuel píše:Nikdo neví, proč se mi v tom počítači vždycky zničí zdroj?
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...