Asus Commando (775, P965 + ICH8R)
Moderátor: Eddward
- Red Devil
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Andrejss
- Nováček
-
a jaka je ucinnost??? zmerils teplotu?? Vypada to docela slusne,jaky chladici bloky jsi pouzil???Samolepici na ramky???
Commando C2D 6300@2.98GHz,OCZ gold 6700 2x1GB,ATI X1900XTX@648/774 ,HDD 250GB, 300GB, DVDRW, XFi Creative, Logitech G15, Samsung Syncmaster 1100DF 21",Avermedia TV Hybrid, Thermaltake 550W
- medas
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- fruktu
- Nováček
-
Mne Commando piska!
Napr. pri orthos teste, vo winrar 3.70 ked pakujem a idu obidve jadra na 100% (E6600@3.00GHz) atd! Co myslite je to na reklamaciu? Co urobi WinXP ked by som ju vyreklamoval za ten isty model! XP-cka mam origos OEM!
- Red Devil
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mne Commando piska!
Tak nevimjestli sem slepej,nebo blbej,ale proc ji chces reklamovat?fruktu píše: Napr. pri orthos teste, vo winrar 3.70 ked pakujem a idu obidve jadra na 100% (E6600@3.00GHz) atd! Co myslite je to na reklamaciu? Co urobi WinXP ked by som ju vyreklamoval za ten isty model! XP-cka mam origos OEM!
Xp se nepustej,jedine reinstal
- Miro84
- Nováček
-
zdravim kupil som tuto dosku a chcem sa spýtat na sietovu kartu na starom PC MB Asus P4SP-MX my windows vyhadzoval chyby v spojeni a hry cez net robili (orig. ovladace) problemy ked som dal do pci slotu novu LAN Realtek tak bolo všetko v pohode. preto chcem vedet či mam na Asus Commando mechat tu Marvel alebo radsej kupit nejaku do pci slotu? A ešte jedna otazka načo su tam dve pripojky na sietovej karte?
- Red Devil
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Jso tam dve 1Gb sitovky a me chodi v pohodeMiro84 píše:zdravim kupil som tuto dosku a chcem sa spýtat na sietovu kartu na starom PC MB Asus P4SP-MX my windows vyhadzoval chyby v spojeni a hry cez net robili (orig. ovladace) problemy ked som dal do pci slotu novu LAN Realtek tak bolo všetko v pohode. preto chcem vedet či mam na Asus Commando mechat tu Marvel alebo radsej kupit nejaku do pci slotu? A ešte jedna otazka načo su tam dve pripojky na sietovej karte?
- zeusdr
- Nováček
Zdravim, uz nekdo vyzkousel ten novy BIOS 1501? Je nejak poznatelne vylepsen? Ma cenu vymenit stary 0902 BIOS za tento novy? Dik
Sestava: CPU: C2D E6600 2,4GHz, RAM: 2x1024 A-DATA Vitesta 800MHz 4-4-4-12 T2 2,1V, MB: ASUS Commando-P965, Grafika: ASUS EN8800 GTX-default, Zvukovka: X-Fi Fatality, HDD: 2x250 GB Western, Zdroj: Enermax Infiniti 720W. Chlazení CPU a GPU vodní
- Red Devil
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- fruktu
- Nováček
-
Re: Mne Commando piska!
No preto lebo mi piska pri urcitej zatazi...tazke preto! Akoze nie je to nic hrozne ale stvema to!Red Devil píše:Tak nevimjestli sem slepej,nebo blbej,ale proc ji chces reklamovat?fruktu píše: Napr. pri orthos teste, vo winrar 3.70 ked pakujem a idu obidve jadra na 100% (E6600@3.00GHz) atd! Co myslite je to na reklamaciu? Co urobi WinXP ked by som ju vyreklamoval za ten isty model! XP-cka mam origos OEM!
Xp se nepustej,jedine reinstal
- Red Devil
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- fruktu
- Nováček
-
- QueenCZE
- Nováček
-
E6850 a E6750
Uz na této desce zkousel nekdo tento nový prosesor, podělte se o zkušenosti, slyšel jsem že tyto nové CPU mají problémy s děličkou na této desce.
- Miro84
- Nováček
-
- Red Devil
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- PetrB
- Začátečník
- medas
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
si delas srandu ne?PetrB píše:jka v manuálu, tak snad i přímo na něm je napsáno že se má použít jen a pouze v případě pasivního nebo vodního chlazení,jinak ne
muzes to pouzit kdykoliv pokud mas treba vysoke teplotya nevadi ti ze bude dalsi ventilator hucet v kasu tak proc ne
too: PetrB ten tvuj prispevek me rozesmal
- PetrB
- Začátečník
- Miro84
- Nováček
-
- Petr_abc
- Nováček
-
Ulomena pojistka u pci-e slotu desky Asus Commando
Stala se mi neprijemna vec, kdy se mi pri vytahovani graficke karty ze slotu ulomila pojistka - tim padem pojistka jiz neplní svou funkci pojisteni VGA karty proti pohybu.
Jake jsou moznosti opravy, pokud se ulomí pojistka u VGA slotu, krome vymeny cele desky?
1. Mam se pokouset dily nejak slepit k sobe?
2. Jak se da zajistit VGA jinak nez pomoci pojistky?
Mám desku Asus Commando s VGA slotem pci-e.
Na graficke karte (8800GTX) mam nasazen obrovsky pasiv (Thermalight HR-03 Plus) a na nem jeste 12cm ventilator Noctua, takze by grafika casem mohla vypadnout ze slotu ...
Diky za kazdou radu
Jake jsou moznosti opravy, pokud se ulomí pojistka u VGA slotu, krome vymeny cele desky?
1. Mam se pokouset dily nejak slepit k sobe?
2. Jak se da zajistit VGA jinak nez pomoci pojistky?
Mám desku Asus Commando s VGA slotem pci-e.
Na graficke karte (8800GTX) mam nasazen obrovsky pasiv (Thermalight HR-03 Plus) a na nem jeste 12cm ventilator Noctua, takze by grafika casem mohla vypadnout ze slotu ...
Diky za kazdou radu
Asus Commando, Core2 Duo E6850-3GHz, GEIL 2GB, Asus 8800GTX, THERMALRIGHT HR-03 Plus, Noctua NH-U12F, 3x Noctua NF-S12-1200, 120mm, Thermaltake Armor Jr. VC3000SWA, SCYTHE KAMA-PANEL SCKMPN-1000-SV, Zdroj Enermax 600W ATX EG701AX-VE/W/SFMA ALL NoiseTaker.