Kodeky - uz zase
- pavel.tenista
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Kodeky - uz zase
Prohledal jsem cely forum krizem krazem a 100% odpoved jsem nenasel takze:
Potrebuju doporucit kodeky na Q6600 s 64Bit OS - Budu tam instalovat Pinnacle Studio 11, Premiere CS3, WMP, WinAmp, mozna jeste neco navic. Jak postupovat? Nainstalujou si tyhle programy nejaky svoje kodeky? Je pak treba neco doplnovat? Jsou nejaky kodeky prispusobeny vicejadrum popripade 64bit?
Doposud sem to delal tak ze sem nainstaloval ten nejvetsi kodec pack co jsem na netu nasel a pocitaci porad si, ale to urcite neni to nejstastnejsi reseni.
Pokud by se na tohle tema dalo vytvorit nejaky FAQ tak by to urcite nebylo na skodu. Jeste kdyby se nasli odkazy kde ty kodeky primo stahnout tak to uz bych si asi pral moc...
BTW: potreboval bych to info dost rychle DIK
Potrebuju doporucit kodeky na Q6600 s 64Bit OS - Budu tam instalovat Pinnacle Studio 11, Premiere CS3, WMP, WinAmp, mozna jeste neco navic. Jak postupovat? Nainstalujou si tyhle programy nejaky svoje kodeky? Je pak treba neco doplnovat? Jsou nejaky kodeky prispusobeny vicejadrum popripade 64bit?
Doposud sem to delal tak ze sem nainstaloval ten nejvetsi kodec pack co jsem na netu nasel a pocitaci porad si, ale to urcite neni to nejstastnejsi reseni.
Pokud by se na tohle tema dalo vytvorit nejaky FAQ tak by to urcite nebylo na skodu. Jeste kdyby se nasli odkazy kde ty kodeky primo stahnout tak to uz bych si asi pral moc...
BTW: potreboval bych to info dost rychle DIK
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pokud jde o koncový formát k zálohování DVD, tak DivX 6 umí využít i čtyřjádro a je fakt, že pak to setsakramentsky lítá. 
Spíš napiš, co s tím chceš dělat, pak ti můžeme poradit líp.
Mimochodem, na co instaluješ Pinákl spolu s Premiérou? Zbytečný, nech tam jen Premiéru.
Spíš napiš, co s tím chceš dělat, pak ti můžeme poradit líp.
Mimochodem, na co instaluješ Pinákl spolu s Premiérou? Zbytečný, nech tam jen Premiéru.
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- pavel.tenista
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
no co s tim chci delat? chci tam mit ty nejnovejsi kodeky s tim ze chci aby mi to prehravalo vsechny formaty co do tohov vrazim - proste udelat si takovej vlastni kodec pack
s tim ze nevim jestli tyhle programy si nenesou svoje vlastni kodeky a jestli jim pak neni potreba rict "pouzivej ten novej a na ten svuj se vykasli"
BTW: k pinnaclu mam tu externi kartu kterou mi premiera nebere, takze pokud potrebuju analog vstup nebo vystup tak musim jedinne pres Pinnacle + kdyz potrebuju udelat neco za 15min tak na tyhle jednoduchy veci nema smysl sposutet premieru
s tim ze nevim jestli tyhle programy si nenesou svoje vlastni kodeky a jestli jim pak neni potreba rict "pouzivej ten novej a na ten svuj se vykasli"
BTW: k pinnaclu mam tu externi kartu kterou mi premiera nebere, takze pokud potrebuju analog vstup nebo vystup tak musim jedinne pres Pinnacle + kdyz potrebuju udelat neco za 15min tak na tyhle jednoduchy veci nema smysl sposutet premieru
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Tak nějaké programy si kodeky nesou, je dobry nainstalovat prvni ty programy, a pak když ti nebude neco fungovat, tak pak pres GSspot zjistiš co potrebujes a doinstalujes to.pavel.tenista píše:no co s tim chci delat? chci tam mit ty nejnovejsi kodeky s tim ze chci aby mi to prehravalo vsechny formaty co do tohov vrazim - proste udelat si takovej vlastni kodec pack![]()
- pavel.tenista
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- pavel.tenista
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No prave ze se mi nechce resit problemy az nastanou - bude novy PC tak mam v planu si s tim den hrat a pak neco zacit delat a nemam naladu na to, aby¨to pak na me zacalo neco vysirat ze mu neco chybi... navic to muze bejt ne zrovna mala uspora casu potom pri renderovani...Dzin píše:Řeš problémy až nastanou;) Nech to tak když to fnguje, pokud ne tak to zazálohuj a dělej pokusypavel.tenista píše:ok!ale zas ty kodeky co si nesou ty programy asi nebudou uplne aktualni verze - mam se v tom rejpat a zkouset je nahradit aktualnima verzema nebo kaslat na to?
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Tak ale odzkoušet to musis hned a doinstalovat taky ne? tim nic neušetříš prece...naisntaluj soft co potrebujes a odzkoušej a připadne doinstaluj, nezkoušej tam hned dávat nějaky jiny verze čehosi, to si práci akorát přiděláš!pavel.tenista píše:No prave ze se mi nechce resit problemy az nastanou - bude novy PC tak mam v planu si s tim den hrat a pak neco zacit delat a nemam naladu na to, aby¨to pak na me zacalo neco vysirat ze mu neco chybi... navic to muze bejt ne zrovna mala uspora casu potom pri renderovani...Dzin píše: Řeš problémy až nastanou;) Nech to tak když to fnguje, pokud ne tak to zazálohuj a dělej pokusy