Medal of Honor: Airborne

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

JXP: tak s tim rozhodne nesouhlasim, ja myslim ze hlavni problem bude ten ze nikdo si MOHA nezahraje po netu bez originalu, ne jako CoD2 na GP :) Myslim ze se da objektivne rict ze CoD se realu vubec neblizi, chybi tam spousta prvku ktere jine hry davno maji. Napr. takova jednoducha vec, sprint, AA,GRAW a spousta dalsich her to ma, vcetna MOHA, navic absolutne jsem v CoD2 nepochopil system vyklaneni, nedokazu si predstavis ze jen tak drzim zbran a proste se vyklonim bez mireni, myslim ze to by nikdo nikdy neudelal. Jestli se bude hrat MOHA MP nikdo nevi, ale rict ze se my to nezamlouva proto ze je to narocne na PC si myslim ze je naprosto nesmyslne.

Variabilitu? Ja ti nevim, proste si myslim ze to zrovna hru dobrou nedela, Doom3 byl taky fajna le variabilni rozhodne nebyl. BTW: nevsiml sem si ze by rusove meli parasutisty v 2ndWW

Uz jste MOHA nekdo dohrali na expert? Nevite jestli bude volne ke stazeni MP demo? Rad bych si prvni MP zkusil protoze jinak za SP i presto ze je fajn tak 1300,- je celkem dost. :lol:
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Recon píše:JXP: tak s tim rozhodne nesouhlasim, ja myslim ze hlavni problem bude ten ze nikdo si MOHA nezahraje po netu bez originalu, ne jako CoD2 na GP :) Myslim ze se da objektivne rict ze CoD se realu vubec neblizi, chybi tam spousta prvku ktere jine hry davno maji. Napr. takova jednoducha vec, sprint, AA,GRAW a spousta dalsich her to ma, vcetna MOHA, navic absolutne jsem v CoD2 nepochopil system vyklaneni, nedokazu si predstavis ze jen tak drzim zbran a proste se vyklonim bez mireni, myslim ze to by nikdo nikdy neudelal. Jestli se bude hrat MOHA MP nikdo nevi, ale rict ze se my to nezamlouva proto ze je to narocne na PC si myslim ze je naprosto nesmyslne.

Variabilitu? Ja ti nevim, proste si myslim ze to zrovna hru dobrou nedela, Doom3 byl taky fajna le variabilni rozhodne nebyl. BTW: nevsiml sem si ze by rusove meli parasutisty v 2ndWW

Uz jste MOHA nekdo dohrali na expert? Nevite jestli bude volne ke stazeni MP demo? Rad bych si prvni MP zkusil protoze jinak za SP i presto ze je fajn tak 1300,- je celkem dost. :lol:
pozor, MP neodsuzuji, pouze prognostikuju. proste si nemyslim, ze se bude MP hrat masove. svoje priznivce si jiste najde, ale to je o necem jinem. a nejde vubec o dostupnost na GP. kdo bude chtit mit poradny stroj na MP v MOHA tak pro nej nebude cena za hru rozhodujici. v tomto si myslim problem nebude. ale spis v tech masinach, ktery to budou plynule stihat na urcite, pro MP dulezite FPS hranici. V singlu je to jedno, ale v MP ne.

o realite v moha bych zase tak moc nemluvil, protoze spurtovani bez jakehokoliv omezeni ... to uz je jak ve stalkerovi, ale tam to melo nejaky duvod, tady mi duvod unika.

nevim co nechapes na vyklaneni v cod, vyklonit se prece muzes i kdyz chces pouze zkontrolovat situaci a ne za ten roh hned vbehnout. bezne se toto pouziva pro takticke zjisteni situace a nasledne volbe postupu. ten moha hybrid je zvlastni, ale nemyslim si ze je lepsi. kdyz jsem chtel pri mireni popojit pouze o kousek tak mi to delalo docela problem, proto jsem radeji odmiril a pak zase zamiril. dale pak moha neni zakladni valecna pozice a to zalehnuti, ze :-).

ano, kazdy hodnoti hru dle svych kriterii, pro mne je nejednotvarnost hratelnosti dulezita, pro jineho nikoliv. jen te poprosim, aby jsi se odpovidal na to co pisu, nikoliv na jake tema chces diskutovat. Zbytecne si tady budeme upresnovat co kdo jak myslel ...

P.S. sundej ruzove bryle, moha neni to co se cekalo :-) ... joke only :-)
---
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

ja sem to s tim MP myslel tak ze patchnute verze CoD se nehrajou zas tak moc jako ty crackle, ta masova komunita jak ty rikas hraje 1.0. Jasne hry jsou narocnejsi, ale na druhou stranu ktera dnesni nova hrat na UT3 neni ze.

Ve stalkerovy neni neomezeny sprint, nvm jak si na to prisel :D , ale at uz tak ci tak podstatne je to ze vsechny dnesni moderni hry tuto funkci maji a ja ji rad vyziva jak v GRAW tak i v hrach jinych.

nechapu to ze mas napr. staticky obraz, tedy ze i pri vyklonu neni obraz pod urcitym uhlem, vim k cemu vyklaneni slouzi :lol: Je toho vic , nechapu proc autori CoD se absolutne neridi realitou, nerikam udelat doslova realnou hru, pravdepodobne by byla nehratelna, ale zase takove veci jako ze te nekdo strlis parkrat do hrudniku a ty pak odbehnes za roh a ses zase v ok, to je myslim trosku ujete. MOHA aspon nejsi nesmrtelnej, takze ti aspon ubyvaj kosticky ikdyz se ti vrati zpet pokud se schovas.

MOHA je urcite akradova hra, ale vseho s mirou. S tim ze si nemuzes lehnout to je blby pravda, je to taky jedna ze zakldanich veci co by hra mela umet. Nevim co jsi od MOHA cekal ty, ale pro me krom te delky SP to kriteria splnilo, taktez nechapu co si myslel ze tam bude dyz uz z nazvu jde jasne videt ze budes clen parasutistu nikoliv ze budes ve stalingradu :lol:

No a kdyz jsme u te narocnosti, ja si rozhodne nemyslim ze CoD4 bude zrovna hra kterou na 7600GT rozjedes na plny detaily s 90FPS a takez si nemyslim ze CoD4 ubyde hracu (myslim z rad tech co maji orig, predpokladam ze autori uz neudelaji stejnou blbost a hru si nejak osetri), tohle neni o pocitaci, vsadil bych se s tebou ze az vyjde CoD4 tak spousta lidi si kvuli tomu koupi i pul novyho kompu :P
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
NEZNALEC
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od NEZNALEC »

hochu na esperta to hraju a jsem v posledni misi...a je to naaaaaaaaaarez i kdyz sme se uz celkem naucil to hrat porad mi davaj dost sadu a to si myslim ze nehraju fpsky nejhur... :) proste po dlouhe dobe mi sedi AI tim jak je narocna prirovnal bych to k FC na nejtezsi obtitznost...hlavne v poslednich misich sniperi to je hotove peklo... :)
proste je to uplne neco jineho nez na normal...to jde projit bez zraneni.. na experta jsem rad kdyz se mi povede aspon co na 2he dobre pristat a nesundaji me za 10 sekund :lol: proste u me ma tendle medal fakt vybornou dycky me medla strasne nebavil byl strasne linearni tady proste se musi clovek furt kryt a pomalicku postupovat jinak nema sanci a tomu rikam skutecny boj ne jako v kalovi kde jdete a kdyz to znate kosite i po slepu
Intel q9300 @ 3,5Ghz - do 1.29V :-( / Asus P5Q PRO / 2GB DDR2 Kingston HyperX 800MHz @ 917Mhz / Asus GTX260 @ 756/1512/1260 / Fortron 700W / SB X-Fi extreme audio / Samsung 2243NW 22" / repro Genius HT 5000
Vsoft
Nováček
Nováček

Příspěvek od Vsoft »

Podla mna je to velmi pekne prepracovana hra. Dnes som ju hral cely den nemohol som sa od nej ani odtrhnut. Po grafickej stranke som asi nic lepsie zatial nehral. A to uz nechcem nic hovorit vtedy ked vyjde Crysis
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

pri pouziti arefaktu ti sprint skoro neubyva, ale o to zase tolik nejde.
nechme cod codem, opravdu bych nesrovnaval, pro mne proste moha lepsi neni, ale to je vec nazoru.

mozna bych jeste dodal, ze mi trochu vadi to, ze protivnici nejsou lepsi skillem, ale toho kolik zasahu vyrzi. dal nerozumim proc nekteri germani nosi plynove masky, mozna aby se jim lepe dychalo, ale me, jako vysadkari necinilo dychani sebemensi potize, nevim, ale to je detail.

no, leceni lekarnama vychazi ovsem naprosto z reality, ze :-D. Budiz, beru to jako pokus a nerikam, ze je spatny, ale ani netvrdim, ze je to realne. vsak ono o to nejde, jde o hratelnost a aby to hrace bavilo.

ti rusi a briti byl priklad variability, samozrejme ze je nutne vychazet z kontextu zameru hry, nikoliv tam narvat cokoliv. to jsi prece nemusel brat doslova.

myslim, ze nazor byl vyrcen a vic toho asi nevyresime. jsem zvedavy na nazory i dalsich zucastnenych a hlavne cas ukaze, kdo bude mit s MP pravdu. Za mne rikam, ze jsem mirne zklaman, protoze jsem se tesil na mohutnejsi ofenzivu pri utoku na trun.

P.S. jako oldschool hodnotim vzdy nejdrive hratelnost a az potom pozlatko typu grafika, zvuky, filmecky apod. To vse je totiz hrozne pomijive, ale hratelnost zustava ;).
---
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

ja to bral doslovne z duvodu toho ze jsem absolutne nepochopil kde by si jak rikas v contextu teto hry tu variabilitu chtel najit.

Co se tyka lekaren, jak sem rekl, je to akradova hra. Rozhodne se to ale blizi vic realite nez terminator system v CoD :) . No skillem NPC se taky nedaji nazvat chlapici v CoD SP ,takze tim bych rozhodne neargumentoval.

Tak plynove masky si myslim ze uz je opravdu nepodstatny detail, kdyby meli na hlave slameny klobouk tak si myslim ze je to uplne jedno :lol:

Hratelnost beru tak nejak jako pomer Realita/Ovladani(pohyby) coz teda si myslim ze MOHA je v tomto celkem vyvazene ikdyz uz je tam videt ze to smeruje spis k te arkadovosti. CoD je naprosto mimo misu co se tyka reality, CoD4 doufam bude aspon trosku jine jinak bude CoD zachvilu jak UT ci Quake :lol:

BTW:k tomu stalkerovy, ber prosim zakladni hru na zacatku, ta hra ma urcite RPG prvky jako je vylepsovani postavy v tomhle pripade vybaveni jako je obleceni atd. coz vetsina dnesnich FPS rozhodne neobsahuje.

PS: strilecky hraju online uz 6-7 let takze taky nejsem zadny amater, od mohaa pres americas army po battlefield. Ja jsem spis od tebe chtel slyset co sis predstavoval ze tam bude, co ti tam fakt chybi, tj to co jsi od toho cekal. :wink:
hurrican
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hurrican »

Zdravim Chlapi...Mozete mi niekto povedat ze tak ako to je u tejto hry s widescreenom...? Menil som teraz monitor za Wide...(a tesil som sa ze to aj vyuzijem hlavne u tejto gamesky) a naraz tu citam..ze to tu korektne nefunguje (orezany vrch) Neni na to nejaky patch ako na Bioshocka...? Dik
Intel i7 7700k@4.8/4.5Ghz, MSI Z270 Xpower gaming titanium extreme6, Corsair Vengeance 16GB DDR4 3200Mhz Cl16, 2xGainward phoenix 1070 GS, 128+256 SSD, 750HDD,
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

NEZNALEC píše:po dlouhe dobe mi sedi AI tim jak je narocna prirovnal bych to k FC na nejtezsi obtitznost...hlavne v poslednich misich sniperi to je hotove peklo... :)
No nevim, sice sem pařil jeden čas online, to člověku dá určitou průpravu, ale i tak už sem zažil lepší AI. Třeba při dobývání pevnosti - většinou si skopčáci nabíhali na kulky, ti übersoldati šli taky celkem lehce, stačilo střílet dávky a ani si neškrtl. Snipeři jsou klasika - počkat až vystřelí a vrátit mu to, samozřejmě se pořád za něčím krýt. Jakmile člověk udělal něco "nečekaného" ( třeba přistání na střeše a ne v zelené zóně ), tak si nevěděli vůbec rady a z díry ve střeše je člověk mohl v klidu postřílet. Neříkám, že byli úplně tupí ( aspoň často házeli granáty ) a ani nečekám AI úrovně protivníků v MP, ale nějaká extra AI to nebyla...
NEZNALEC
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od NEZNALEC »

nerikam ze je uplne nej...ale ze serie medal of honor tutove ano.jasne pockat na snipera az vystreli jenze kdyz jich je 5 a kazdy s jineho uhlu tak ze to horsi si najit dobry ukryt.aohledne toho pristani jinde to se me teda nestalo dycky co pristanu mimo zelene je to dost tezke perzit.hrajes to na experta?
Intel q9300 @ 3,5Ghz - do 1.29V :-( / Asus P5Q PRO / 2GB DDR2 Kingston HyperX 800MHz @ 917Mhz / Asus GTX260 @ 756/1512/1260 / Fortron 700W / SB X-Fi extreme audio / Samsung 2243NW 22" / repro Genius HT 5000
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Dohrál sem to na experta a bylo to snadné, hlavně moc krátké, ve své době ty tohle bylo málo i na datadisk.
tomassino
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomassino »

Ahoj pánové,
mě ta hra šlape super, no problem, moc rád bych si ji dal, ale točim se ve hře jak magor pořád doleva, a to i po odpojení myši, tak sem se na to těšil, ale s timhle jsem se nikdy nesetkal.Už při seskoku mi to bylo trošku divný :) Nemáte s tím někdo, pls, zkušenost ? díky
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

zkus resetnout nastavení ovládání v options...nějaký "set defaults" nebo tak to tam bude :)
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

tomassino píše:Ahoj pánové,
mě ta hra šlape super, no problem, moc rád bych si ji dal, ale točim se ve hře jak magor pořád doleva, a to i po odpojení myši, tak sem se na to těšil, ale s timhle jsem se nikdy nesetkal.Už při seskoku mi to bylo trošku divný :) Nemáte s tím někdo, pls, zkušenost ? díky
Někde kdosi psal, že mu to dělalo to samé, když měl jakousi rozdvojku PS/2.
tomassino
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomassino »

hm, reset to default v optionech nepomáhá, žádnou rozdvojku ps2 nemam, dělá to i když odpojim myš, mam koupit usb myšku? Co myslíte? Každopádně už teď mi ta hra nasrala, ale jinak vypadá super.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

A myš a klávesnici más ps/2 nebo USB ?
Goldnoob team proud member!
izerS18
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od izerS18 »

Hra bomba...jen nevím,kdo vymyslel hratelnost na 6-7hod?!To je hrůza :(
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 3080 Ti Ultra | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

To jsi hrál na extreme ne ? Protože na easy to prý jde projít snad za 5 hodin :)
Goldnoob team proud member!
izerS18
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od izerS18 »

Thellwin píše:To jsi hrál na extreme ne ? Protože na easy to prý jde projít snad za 5 hodin :)
Ne,na druhou obtížnost...jen jsem ale někdy díval a kochal se grafikou :oops: Pak se snažil zabít vše,všude se juknout,tak těch 5hod se musí fakt prolítnout...fíha
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 3080 Ti Ultra | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite
Fireball
Nováček
Nováček

Příspěvek od Fireball »

tomassino píše:Ahoj pánové,

Jeste bych skusil odpojit volant pokavad ho mas kamaradovy to delalo taky :-D
Msi k8n-neo4 2gb ram 3ghz procak asus 7600gt
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“