7600 GS a rozpad obrazu
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- xmilek
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
7600 GS a rozpad obrazu
Zdravím, mám problém se zobrazováním grafiky v hrách po určité době,
viz obrázky:
http://sweb.cz/xmilek/snap1.jpg
http://sweb.cz/xmilek/snap2.jpg
Sestava: P4-3GHz, deska AsusP4S533-MX, 1GB Ram, Sparkle 7600 GS pasiv (nepřehřívá se) 256MB, zdroj 500W (dnes koupenej), OC nepraktikuju. Ovladače sem teď instaloval 162.50 - před tím 91.47. Po restartu to funguje zase v pohodě.
Dělalo mi to už s GF6600, tu jsem dal teď do druhého PC, kde to problémy nedělá (stejná sestava jen je tam Celeron).
Už nevím co s tím.
viz obrázky:
http://sweb.cz/xmilek/snap1.jpg
http://sweb.cz/xmilek/snap2.jpg
Sestava: P4-3GHz, deska AsusP4S533-MX, 1GB Ram, Sparkle 7600 GS pasiv (nepřehřívá se) 256MB, zdroj 500W (dnes koupenej), OC nepraktikuju. Ovladače sem teď instaloval 162.50 - před tím 91.47. Po restartu to funguje zase v pohodě.
Dělalo mi to už s GF6600, tu jsem dal teď do druhého PC, kde to problémy nedělá (stejná sestava jen je tam Celeron).
Už nevím co s tím.
Nový mod do F1C - Škoda Superb World Cup 2007
- Thellwin
- Administrátor

- xmilek
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
teplotou to ale asi nebude... ještě jsem zapomněl dodat, že pc jede třeba půl dne, pustím GTR2 a v pohodě, pak tam pustím např. F1Challenge, kde dělám mod a tam už to začně dělat krávoviny, vypnu, zapnu cokoli jinýho a je to tam kde to byloThellwin píše:Kontroloval jsi teploty grafiky při hraní ?
- Pavel.P.
- Středně pokročilý

-
- xmilek
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Pavel.P.
- Středně pokročilý

-
- xmilek
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
..jak jsem psal, dělala mi to před tím i ta 6600 a teď je jí dobře jinde, ještě můžu zkusit tuhle v druhé mašině...grafárna je od minulýho tejdne nová, ale nevylučuju, že musí být OK.Pavel.P. píše:Není spíš v háji grafika? To by deskou nebylo...xmilek píše: formát... dělalo to v čisté instalaci..tak nějak tuším, jestli není v háji deska
- Pavel.P.
- Středně pokročilý

-
- Thellwin
- Administrátor

- xmilek
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
áno...ale ne hned .... resp. jsem vypozoroval, že se to rozpadne vždy po F1 Challenge.... jak jsem psal, když mi jede pc delší dobu a pustím nějakou gamesu tak to je ok.. když pc zapnu a pustím F1C tak se to rozpadne a pak jedině reset... teď používám ovladače 91.47... jinak druhej PC je identickej jen je tam jinej CPUThellwin píše:V tom prvním PC blbne jákákolvi grafika ?
- glu
- Začátečník

-
Zkousel si pri preinstalovani ovladace vycistit pc drivercleanerem? Pokud si dobre vybavuju, tak 91.47 byl prvni ovladac pro 7600gs, takze je mozny ze s dalsim by to bezelo v poho, ale zbytky staryho ovladace delaji tohle. Moznosti novejsich ovladacu mas nekolik, od oficialnich pres bety po modifikovany, ale po kazdy vymene bych pc cistil drivercleanerem (treba i v nouzovym rezimu).
- xmilek
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
To sem nezkusil, ani nevím ,že to existujeglu píše:Zkousel si pri preinstalovani ovladace vycistit pc drivercleanerem? Pokud si dobre vybavuju, tak 91.47 byl prvni ovladac pro 7600gs, takze je mozny ze s dalsim by to bezelo v poho, ale zbytky staryho ovladace delaji tohle. Moznosti novejsich ovladacu mas nekolik, od oficialnich pres bety po modifikovany, ale po kazdy vymene bych pc cistil drivercleanerem (treba i v nouzovym rezimu).
- Thellwin
- Administrátor

- xmilek
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
tak jsem to všechno vyzkoušel a je to stejný, vrátil jsem se nakonec k prvním ovladačům 91.47, tam to začně dělat až po delší době. Resp. jaký jsou asi tak nejlepší pro 7600GS? Díky moc.Thellwin píše:Ne odinstaluj ovladače GK, pak pusť tohle a pak nainstaluj nové.
- glu
- Začátečník

-
Moje zkusenost s nvidia ovladacema je takova, ze ovladace jsou +- stejny maximalne pridavaji nejaky to procento vykonu navic a podporu novejsich her. Podle myho nazoru maji nejhezci obraz XTreme-G ovladace a nejvetsi vykon Z-Tweaked ovladace (u me za cenu stability), ale na tuhle otazku ti odpoví kazdej jinak.
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- xmilek
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- xmilek
- Nováček

- Kontaktovat uživatele: