GF 7600GS - při hraní zhasne monitor

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
snake1984
Nováček
Nováček

GF 7600GS - při hraní zhasne monitor

Příspěvek od snake1984 »

ZRAVIM, MÁM PROBLÉM S KARTOU NVIDIA 7600GS! PŘI HRANÍ HER MI PO NĚJAKÉ DOBĚ ZHASNE MONITOR A DOLE NA BEDNE MI BLIKA AKORAT ZELENA KONTROLKA. POTOM MUSIM AKORAT NATVRDO VYPNOUT A ZNOVU ZAPNOUT. DELA MI TO JEN PRI HRANI HER! MEL JSEM NEJDRIV NVIDII 7600GS S PASIVNIM CHLADICEM, KTERA SE MI OVSEM PREHRIVAL. BYL JSEM TEDY REKLAMOVAT, DOSTAL NOVOU, UPLNE TU SAMOU, AKORAT JSEM CHTEL S AKTIVNIM CHLAZENIM. TEPLOTA TENTOKRAT V POHHODE, I PRI ZATIZENI SE TEPLOTA POHYBUJE KOLEM 60. ALE PROBLEM PRETRVAL A ZNOVU, KDYZ HRAJU TAK MI TO ZHRUBA PO 45MIN VYPNE. PROSIM O NEJAKOU RADU. DIKY

//Thellwin - upraven název threadu
Pavel.P.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Pavel.P. »

Napiš celou sestavu včetně značky a výkonu zdroje... A taky by bylo dobré, kdyby jsi uvedl teploty CPU a chipsetu... Jinak si myslí, že toto by mělo spíše patřit do počítačových sestav...

...
snake1984
Nováček
Nováček

Příspěvek od snake1984 »

sestava: Athlon 2800+, 1,8GHz, Ramky 1GB, zdroj 300W. Jinak jsem laik, takze prosim asi blbej dotaz,ale kde najdu teplotu CPU a chipsetu?
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

snake1984 píše:sestava: Athlon 2800+, 1,8GHz, Ramky 1GB, zdroj 300W. Jinak jsem laik, takze prosim asi blbej dotaz,ale kde najdu teplotu CPU a chipsetu?
Kalá zmnačla zdroje? teploty jsou v BIOS nebo přečteš pres Everst třeba...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Pavel.P.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Pavel.P. »

snake1984 píše:sestava: Athlon 2800+, 1,8GHz, Ramky 1GB, zdroj 300W. Jinak jsem laik, takze prosim asi blbej dotaz,ale kde najdu teplotu CPU a chipsetu?
Stáhni si teda Everest home edition a tam pod monitoringem máš teploty... Možná že by neuškodilo pročistit větráky...

...
husky14
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od husky14 »

Kdyz to dela na na dvou kartach, tak bych asi videl problem ve zdroji, napis znacku....
Taky by asi neskodilo projet ramky treba Memtestem
snake1984
Nováček
Nováček

Příspěvek od snake1984 »

asi to je eurocase, ale uz jsem slysel ze je to shitka. Uz jsem so na zkousku prohodil za jinej a zatim slape. Jinak zejtra budu kupovat asi zdroj, zatim mi bylo receno fortron a aspon 400W nebo vyssi.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tak to otestuj s tím zdroje ma uvidíš. Co se týče toho nového, tak to PC by měl utáhnout i slabší, ale u novhé bych pro příapad budoucích upgradů pod 400W nechodil.
Goldnoob team proud member!
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“