Zrovna si na tuhle otázku odpovím. ASI NIKDY.
Vždy se najde něco lepšího a výkonnějšího co bude za chvilku za lepší cenu a na co budeme neustále čekat.
Ale spíš mě zajímá v jakém období jsou ceny nejvíce přijatelné?
Třeba vím, že teď ceny šly trochu nahoru a drží se velmi stabilně a až na Toshibu, která na začátku září zlevnila tak je vše trvale stejné.
Vyplatí se tedy s koupi notebooku vyčkat do listopadu? Vím, že zase začne "vánoční šílenství". Myslím, že notebook už své místo pod vánočním stromečkem má.
Takže už máme leden a velké slevy.
Ale upřímně proč tohle píšu, jde mi o to jestli se mi vyplatí s vybraným modelem čekat a doufat, že mi spadne cena nebo ho koupit hned a o zbytek se nestarat?
Doufám, že to nebude OT, pokud ano, tak se omlouvám, ale myslím si, že to k nákupu patří.
Kdy je ten správný čas koupit notebook?
Moderátor: Don
- dieb
- Začátečník
Kdy je ten správný čas koupit notebook?
"Myslím si, že na celosvětovém trhu je místo maximálně pro 5 počítačů."
Thomas Watson, ředitel společnosti IBM, 1943
Thomas Watson, ředitel společnosti IBM, 1943
- MYTH
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- nnevimm
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
začatkem prazdnin bejvaj notebooky levnejsi nez treba na vanoce ...
rada: kup ho nez ti cena vyleze jeste vo 2k
rada: kup ho nez ti cena vyleze jeste vo 2k
Desktop - Intel C2Q Q6600 + Accelero freezer 7 pro , ATI HD5850 , Patriot 2GB DDR2 800MHz , Samsung F1 320GB , ASUS P5Q pro (intelP45) , Chiftec 650W , Samsung 24" BX2440 , Microsoft keyboard + mouse , Logitech 5.1 repro, Windows Seven 64bit Ultimate
NTB - MacBook Pro 13" MID10 , C2D 2,4Ghz , NVidia 320M 256MB , 4GB RAM 1366MHz DDR3 , 250GB HDD 54k rpm, unibody case, Mac OS X Lion
Phone - iPhone 4 16GB, iOS 4.3.3
Tablet - iPad 2 16GB, 3G, iOS 4.3.3
NTB - MacBook Pro 13" MID10 , C2D 2,4Ghz , NVidia 320M 256MB , 4GB RAM 1366MHz DDR3 , 250GB HDD 54k rpm, unibody case, Mac OS X Lion
Phone - iPhone 4 16GB, iOS 4.3.3
Tablet - iPad 2 16GB, 3G, iOS 4.3.3
- James.Sniper
- Začátečník
-
- george.wayne
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja notebook kupoval pred prazdninama a nizsi cenu jsem od ty doby nevidel. Takze pred prazdninama tak ten kveten, zacatek cervna je nejlepsi.
Do svych kalkulaci si taky zahrn, ze ma prijit nova platforma ktera ma jeste o malinko prevysit Santa Rosu a taky novy procesory ktere se k novy platforme vazou. A kdyz vychazi neco novyho obvykle se stane tohle:
Clovek ceka co to bude a rika si kdyz uz tak uz. Vetsinou je novy zbozi ale strasne predrazeny a nema cenu ho kupovat. Mezitim predchozi generace zbozi velmi znatelne zlevni, ALE brzo zastara protoze nova generace uz zacina taky postupne zlevnovat a navic ji vychytaji mouchy. A az dokonci optimalizaci te nove a ty se konecne rozhodnes ji koupit, oznami generaci novou-dalsi=navrat na zacatek meho popisu a tak porad dokola:)
Do svych kalkulaci si taky zahrn, ze ma prijit nova platforma ktera ma jeste o malinko prevysit Santa Rosu a taky novy procesory ktere se k novy platforme vazou. A kdyz vychazi neco novyho obvykle se stane tohle:
Clovek ceka co to bude a rika si kdyz uz tak uz. Vetsinou je novy zbozi ale strasne predrazeny a nema cenu ho kupovat. Mezitim predchozi generace zbozi velmi znatelne zlevni, ALE brzo zastara protoze nova generace uz zacina taky postupne zlevnovat a navic ji vychytaji mouchy. A az dokonci optimalizaci te nove a ty se konecne rozhodnes ji koupit, oznami generaci novou-dalsi=navrat na zacatek meho popisu a tak porad dokola:)
S96S, Core 2 Duo 7500 (2,2Ghz, 800Mhz, 4MB cache), 2GB 667 Mhz pamet (2x1GB), GeForce 8600M GS 256MB(512MB turbocache), 160BG, 7200ot. 8MB, SATA II, NCQ, G-Force disk
- Raoul Duke
- Mírně pokročilý