Prosím o radu jak zprovoznit dvě karty najednou. Mám Visty x64 a desku MSI s integrovaným zvukem AC7.1 a k tomu přidanou kartu Audigi 4 7.1. Obě fungují, ale buď jedna nebo druhá. Chtěl bych jednu zvukovku použít na master a druhou na odposlechy. Používám program Traktor DJ 3. Wokna je vidí obě najednou bez žádného konfliktu.
//edit: F1l1p - upraven název threadu
Dvě zvukové karty najednou v prog. Traktor DJ 3
Moderátor: CageJ
- Yenki
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Yenki
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Rymac
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
a na co ti to je když máš audigi 7.1.. stačí ti jedna zvukovka.. master dáš na výstup front repráků a odposlechy dáš na rear výstup.. nainstaluj si kX ovladače a v traktoru si pak zvol jako audio device "kX asio" pak ti naskočí k výstupům jednotlivé asio kanály a musíš si to pak vychytat které dva jsou pro front a které pro rear speakers a jak se neruší... aspoň tak jsem to měl se svojí starou kartou Live! 1024.. jinak dvě zvukovky ti v traktoru nepojedou to je nesmysl... 
MOBO: Epox 8RDA3+ rev 2.0, CPU: Athlon XP 2800+@3200+ cooled by: Spire FalconRock II, VGA: Ati Radeon 9600Pro 256MB, MEMORY: Dual 512MB Gainward PC400 CL2.5, HDD: 320Gb Seagate Barracuda 7200.10, Teac DV-W58G-A, Samsung Sync Master 913N 19' LCD
-----------------------------------------------
[N[OS]I]A] ------b2b-----> [V[I[SO]N]
- Yenki
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Díky moc za odpověď.
Chápu, že 7.1 je při hraní na nic, že stačí 2, ale nevěděl jsem jakým programem to udělat. V ovladačích u Audigy nastavím pouze stereo, ale Traktor mě dal stejnak možnost jednoho výstupu. Nevěděl jsem, že musím k originálním ovladačům ještě něco přiinstalovat. Co jsi používal, jest-li si vzpomeneš?
Chápu, že 7.1 je při hraní na nic, že stačí 2, ale nevěděl jsem jakým programem to udělat. V ovladačích u Audigy nastavím pouze stereo, ale Traktor mě dal stejnak možnost jednoho výstupu. Nevěděl jsem, že musím k originálním ovladačům ještě něco přiinstalovat. Co jsi používal, jest-li si vzpomeneš?
Yenki
- Rymac
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
http://kb.kxproject.lugosoft.com/
ale jestli budou fungovat s audigy 4 vůbec netuším... jinak doporučuju googlit a hledat...
nebo koupit lepší zvukovku např. m-audio revolution 7.1... zvukovka od sound blaster jsou vyhozené peníze...
ale jestli budou fungovat s audigy 4 vůbec netuším... jinak doporučuju googlit a hledat...
nebo koupit lepší zvukovku např. m-audio revolution 7.1... zvukovka od sound blaster jsou vyhozené peníze...
MOBO: Epox 8RDA3+ rev 2.0, CPU: Athlon XP 2800+@3200+ cooled by: Spire FalconRock II, VGA: Ati Radeon 9600Pro 256MB, MEMORY: Dual 512MB Gainward PC400 CL2.5, HDD: 320Gb Seagate Barracuda 7200.10, Teac DV-W58G-A, Samsung Sync Master 913N 19' LCD