no hlavne sou velky narusty ve hrach a to je hlavniMilan79 píše:Takže,ted jsem zkoušel prohnat 3DM 06 verzi cat7.8 a dostal jsem se na 10316 bodů.
Po nainstalování cat7.9 jsem na nějakých 10499 bodech,což si myslím je hezkej krok vpřed![]()
Testováno na sestavě C2D 6750,Asus blitz formula,hd2900xt, 2x1Mb ram A-Data EE Vše na default,zatím nic netaktováno
Catalyst™ 7.9 Display Driver WHQL
Moderátoři: morke, Walker1134
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: otazka
- Milan79
- Začátečník

Re: otazka
Jasně,ale prostě mě to jen zajímalo,tak jsem to otestoval...Stratos píše: no hlavne sou velky narusty ve hrach a to je hlavnimerit narust v marku je to posledni
- Pepa1
- Mírně pokročilý

-
Padání 3dmarku po instalaci 7.9 - mám vyřešeno
Tak mě taky začal padat 3dmark a zkusil jsem spustit s parametrem -nosysteminfo a dělalo to pořád. Tak jsem 7.9 odinstaloval a dal tam pouze 7.9 driver bez CCC + Ati tray tools a už to nepadá :=)
Mám Sapphire X1950Pro AGP.
Snad to taky někomu pomůže...
Mám Sapphire X1950Pro AGP.
Snad to taky někomu pomůže...
- majkl_l
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mno, tak já si včera pořídil AGP X1950PRO a divil se, proč mi to nejede.. musel jsem někde najít na jiný mašině starší ovladače a naštěstí to byly 7.8, ale mám jen holý drivery + AtiTrayTools...
jak je to teda s tou podporou i pro AGP?
jak je to teda s tou podporou i pro AGP?
PC: i5 2500k; GB 560Ti OC; GA-Z68X-UD3-B3; 16G
NB: Z10t
LG G3 (SGS III)
E51
5500 Sport
LG G3 (SGS III)
E51
5500 Sport
- Pepa1
- Mírně pokročilý

-
agp - tak to stejně padá...
návrat k 7.7
- majkl_l
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Pepa1
- Mírně pokročilý

-
Návrat k 7.7
viz. release notes:
Installing the Catalyst software suite 7.8 or 7.9 on a system containing the ATI Radeon™ X1950 AGP series of product may result in either the desktop failing to be drawn properly or the operating system failing to boot. It is recommended to continue using Catalyst 7.7 for this product at this time
Installing the Catalyst software suite 7.8 or 7.9 on a system containing the ATI Radeon™ X1950 AGP series of product may result in either the desktop failing to be drawn properly or the operating system failing to boot. It is recommended to continue using Catalyst 7.7 for this product at this time
- majkl_l
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Milan79
- Začátečník

Pro XP http://www.sosejte.cz/ovladace/grafika/ ... indows-xp/majkl_l píše:no to je pěkný...na těch 7.8 mi to občas zatuhne nebo se mi něco sem tam pohryzává... a 7.7 nemůžu nikde najít
Pro visty 64bit http://www.sosejte.cz/ovladace/grafika/ ... ta-64-bit/
Stačilo zadat do google.cz "catalyst 7.7"
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- majkl_l
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jáj.. to jsem trouba... ale už jsem přišel na to proč mi to nechtělo najít.. mne to furt hledalo 7.9 maximálně 7.8... já byl na starym blbym monitoru a furt jsem tam místo tečky cpal jiný znamínko.. mno to je jedno...
kdo teda máte ještě zkušenosti s tou AGPčkou, abych zjistil, jaký problémy se u toho ještě vyskytovaly... pokud by byl problém jen v tom to ponížit na tu 7.7, tgak by to bylo fajn ,ale velice mne mrzí, že se všude tvrdí, že těma 7.8 a o dost opět i 7.9kama vzrost výkon, takže hold musím doufat v buď vychytanější build nebo pak skutečmě apgrade na novější....
jinak ty 7.8 mne skoro mrzí, že zlobí, protože jinak mi příjde, že mi to na nich běhá celkem obstojně...
kdo teda máte ještě zkušenosti s tou AGPčkou, abych zjistil, jaký problémy se u toho ještě vyskytovaly... pokud by byl problém jen v tom to ponížit na tu 7.7, tgak by to bylo fajn ,ale velice mne mrzí, že se všude tvrdí, že těma 7.8 a o dost opět i 7.9kama vzrost výkon, takže hold musím doufat v buď vychytanější build nebo pak skutečmě apgrade na novější....
jinak ty 7.8 mne skoro mrzí, že zlobí, protože jinak mi příjde, že mi to na nich běhá celkem obstojně...
LG G3 (SGS III)
E51
5500 Sport
LG G3 (SGS III)
E51
5500 Sport
- Blue Storm
- Odborník PCT

u starších ATIn jako Radeon 9800 platí nárust výkonu nebo ne?pokud jo,tak je to super,protože soustředit se v dnešní době i na starší karty je super.jinak u svoji X1950XT jsem také pocítil "brutální" nárust výkonu,klobouk dolů pro ATI 
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
- majkl_l
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Tofo
- Začátečník

-
Na mem Radeonu X1950Pro AGP problemy s Catalysty 7.9 nemam. Zatim. Ovsem s Catalysty 7.8 byly problemy velke. PC se s nim stalo nepouzitelnymmajkl_l píše:jáj.. to jsem trouba... ale už jsem přišel na to proč mi to nechtělo najít.. mne to furt hledalo 7.9 maximálně 7.8... já byl na starym blbym monitoru a furt jsem tam místo tečky cpal jiný znamínko.. mno to je jedno...
Pry ale staci neinstalovat Catalyst Control Center. Hodit jen ovladace a pripadne ATI Tools (ci Tray Tools) a pujde to.
- majkl_l
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
to mi dělalo, když jsem narval 7.7 drivery a novější CCC...
btw: používat CCC nebo to nemá smysl? na OC CCC nebo ATT?
a jak to máš taktlý, jestli to máš? protože mne se to nad 641 nedostane.. nastane výtuh a pak se to buď sekne do vypnutý obrazovky nebo mi to hodí modrou smrt...
pak se chci zeptat, jak je to s těma pamětma.. na kolik se daj vytáhnout a na kolik procík.... aby to mělo smysl a nic jsem s tím neprovedl.... jinak teď to mám 621/1552
BTW: co máš za systém, protože mne to s těma 7.9 fakt nejede... prostě nenaběhnou wydle
a jak to máš taktlý, jestli to máš? protože mne se to nad 641 nedostane.. nastane výtuh a pak se to buď sekne do vypnutý obrazovky nebo mi to hodí modrou smrt...
pak se chci zeptat, jak je to s těma pamětma.. na kolik se daj vytáhnout a na kolik procík.... aby to mělo smysl a nic jsem s tím neprovedl.... jinak teď to mám 621/1552
BTW: co máš za systém, protože mne to s těma 7.9 fakt nejede... prostě nenaběhnou wydle
LG G3 (SGS III)
E51
5500 Sport
LG G3 (SGS III)
E51
5500 Sport
- Tofo
- Začátečník

-
Mam WinXP. A grafarnu netaktuji, protoze to zpusobuje nestabilitu. Od te doby, co mam default takty mi PC uz 2 mesice "nespadlo". Predtim "padalo" skoro kazdy den. BTW: procesor mam taktly o 25% (aby nekdo nerikal, ze to neumimmajkl_l píše:to mi dělalo, když jsem narval 7.7 drivery a novější CCC...
- majkl_l
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mno mne jde o to, že se mi stalker seká ať dělám co dělám... 
a procík taktlej nemám, protože na to nemám vhodnou desku
jinak jsem zjistil pomocí ATT, že při 1552 na pamětech mi to házelo chyby, tak jsem to stáhl na 1526 a to jede v pohodě...
nechápu ale proč mi ty catalysty nejedou...
a procík taktlej nemám, protože na to nemám vhodnou desku
jinak jsem zjistil pomocí ATT, že při 1552 na pamětech mi to házelo chyby, tak jsem to stáhl na 1526 a to jede v pohodě...
nechápu ale proč mi ty catalysty nejedou...
LG G3 (SGS III)
E51
5500 Sport
LG G3 (SGS III)
E51
5500 Sport
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- fat4l
- Mírně pokročilý

- Blue Storm
- Odborník PCT

myslím,že radeon hd2900xt se rychleji a určitě začíná vyrovnávat nvidii 8800gtx a ultra
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H