MSI K9N SLI-2F a AC Freezer 64 Pro

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Odpovědět
Vops
Nováček
Nováček

MSI K9N SLI-2F a AC Freezer 64 Pro

Příspěvek od Vops »

Mam tuto dosku

Kód: Vybrat vše

http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=8163766
asi 2 mesiacew som pouzival boxovani chladic doska pekne regulovala otacky a raz sa mi stala nehoda a zlomila sa mi jedna lopadka tak som musel kupit novy chladic kupil som AC Freezer 64 Pro

Kód: Vybrat vše

http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=80&disc=
ale doska mi nechce automaticky regulovat otacky mam vsetko nastavene v BIOSe ako som mal s boxovanim chladicom.Som zufali lebo ide na maximalne otacky a nechce regulovat pomozte mi prosim.
Hujeros
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hujeros »

V BIOSU bys mel mit nastaveno PWM regulaci, ale pokud mas Freezera jen 3-pinovyho tak ti to regulovat nebude. Mas jeste moznost to regulovat pres nejakej soft. Nekteri vyrobci desek dodavaji na CD vlastni utilitku a nebo vyzkousej SpeedFan.
CPU:RYZEN 5 1600AF +SPC Spartan 3 LT @3,90GHz(1,38V);MB:B450 AORUS M rev1.0;DDR4:CRUCIAL Ballistix Sport 8GB 2666MHz @3200 CL16(1,35V);
VGA:GigaByte RX6600 XT 8GB
Vops
Nováček
Nováček

Příspěvek od Vops »

Hujeros píše:V BIOSU bys mel mit nastaveno PWM regulaci, ale pokud mas Freezera jen 3-pinovyho tak ti to regulovat nebude. Mas jeste moznost to regulovat pres nejakej soft. Nekteri vyrobci desek dodavaji na CD vlastni utilitku a nebo vyzkousej SpeedFan.
Mam 3pinovy konektor taky isty bol aj na boxovanom chladici a reguloval to SpeedFan pouzovam ale tam nastavim nech ide na 40percent ale to mi nestaci ja chcem aby to reguloval podla teploti.
Hujeros
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hujeros »

ja mam tez 3-pin freezer na desce viz podpis.Deska mi ho taky neregulovala, ale speedfan ho regulusje spolehlive podle teploty.Je to v nastaveni speedfanu - kde si nastavis jakou teplotu chces udrzovat, minimalni a max otacky a pak by to melo fungovat.Zkus se v tom trochu porejpat(ve speedfanu)
CPU:RYZEN 5 1600AF +SPC Spartan 3 LT @3,90GHz(1,38V);MB:B450 AORUS M rev1.0;DDR4:CRUCIAL Ballistix Sport 8GB 2666MHz @3200 CL16(1,35V);
Vops
Nováček
Nováček

Příspěvek od Vops »

Dik uz mi to ide ale mam este jeden problem ked do dosky zapojim ventilatok (do inecho slotu ako je na CPU)tak mi nechce v speed fane ukazovat otacky tim padom nemozem ho ani regulovat a ide na maximalne otacky.
Hujeros
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hujeros »

to je uz otazka desky, jestli umi regulovat i jine sloty na FANy nez CPU_FAN. Moje deska to neumi taky-umi jen CPU_FAN.Co mam ja dalsi fany zapojeny do desky tak je reguluju pomoci HW regulatoru napr. FAN MATE 2 od Zalmanu.
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“