Medal of Honor: Airborne

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
teldah
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od teldah »

Fireball píše:
tomassino píše:Ahoj pánové,
mě ta hra šlape super, no problem, moc rád bych si ji dal, ale točim se ve hře jak magor pořád doleva, a to i po odpojení myši, tak sem se na to těšil, ale s timhle jsem se nikdy nesetkal.Už při seskoku mi to bylo trošku divný :) Nemáte s tím někdo, pls, zkušenost ? díky

Jeste bych skusil odpojit volant pokavad ho mas kamaradovy to delalo taky :-D
Mě neco podobného dělal kdysi FRAPS u Just cause
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Z dema jsem byl nadšenej, plná me totalne zchladila....

Byla doba, kdy by dýlka týhle "hry" nestačila ani na demo :lol: Hraju teda na easy, protože nesnašim nastavovaní herního času tim, že jdu jeden usek 5x, to kvalitní hru neudelá. Ale mam pred sebou poslední dve mise a hral jsem to zatim 2 hodiny. Vzhledem k tomu, ze jsem tak ve 3/4 - hmm....

Jinak je to zajimavy, ale nez se človek v misi rozkouká, už je konec a to mi nevyhovuje.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

tomassino
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomassino »

Ahoj,

dík všem, předevšim Fireballovi, jsem magor, mohlo mi to napadnout, bylo to tim volantem, příště zkusim trošku přemejšlet :(
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Sentenced píše:Hraju teda na easy, protože nesnašim nastavovaní herního času tim, že jdu jeden usek 5x, to kvalitní hru neudelá.
Tenhle postoj zastávám taky. Sice obvykle hraju na střední obtížnost ( nejvyšší je vždy stejně jen o tom, že je třeba nasázet do nepřátel víc olova ), ale tahle hra byla lehká i na experta.

Co je na vývoji hry vlastně nejtěžší? Já myslel že tvorba technologie - programování AI ( což se dá zkrátit nascriptováním ), fyzika, práce na enginu, tvorby postav, rysů hry ( v tomto případě sesko padákem, obecně i chování materiálů ), pak samozřejmě grafika. Level design, když je vše ostatní zmáknuté minimálně na slušné úrovni, přece nemůže být tak strašný? Je sice pravda, že WW2 už vývojáři dost vycucali, na Omaze známe každý zrnko písku, ale pořád se toho musí dost najít. Přinejhorším si něco vymyslet - řekněme pozice skopčáků v lesích a jednoduchej úkol dobýt je. Na bitevních lodích sme taky ještě mockrát nebyli, v Německu se nestřílelo jen v Berlíně, česká pobočka EA by mohla doporučit Prahu ( i když pro Američany spíš Plzeň ) nebo Duklu, tu bych si osobně moc rád zkusil.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Bože tak to byl shit ... maximální shit.

Tohle je jasnej důkaz, proč nekupovat hru podle dema. To me naladilo, bavilo - hra byla dohraná za 4 hodiny.
- má to špičkovou grafiku, o tom žadna, prijde mi, že oproti demu jsou textury ostrejší a beží to líp
- je to brutální arkáda, ale fakt brutální, nepratele nabíhaj jak v Serious Samovi a podobnych hrach
- je to plny patosu, kdyby to bylo nejak prijemne a citlive podany, ale tohle je fakt děs "airborne jsou tvrdaci, airborne jsou nejlepší, chlapi jdem na to, proto je amerika opet vítezná"
- v predposlední misi jsem to tam rubal a rikam si, ted uz tomu chybí jen nejakej mechanickej superhero aby iluze arkady byla dokonala a světe div se - ono to přislo. Super Nazi UberSoldier (tm) s MG42 v ruce a přežívající přibližně pul zasobníku, to už je moc :lol:

Design misí by byl taky super, ta FlakTurm na konci, to je lahůdka - ale k čemu je super design a grafika, když napln hry je fakt uplne ubohá
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Mailen
Začátečník
Začátečník

Market garden

Příspěvek od Mailen »

Ahoj, nějak nemůžu najít bazuku v této misi... respektive nevím, jak zneškodnit tiger tank... pomůže někdo? Díky.
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Sentenced píše:Bože tak to byl shit ... maximální shit.

Tohle je jasnej důkaz, proč nekupovat hru podle dema. To me naladilo, bavilo - hra byla dohraná za 4 hodiny.
- má to špičkovou grafiku, o tom žadna, prijde mi, že oproti demu jsou textury ostrejší a beží to líp
- je to brutální arkáda, ale fakt brutální, nepratele nabíhaj jak v Serious Samovi a podobnych hrach
- je to plny patosu, kdyby to bylo nejak prijemne a citlive podany, ale tohle je fakt děs "airborne jsou tvrdaci, airborne jsou nejlepší, chlapi jdem na to, proto je amerika opet vítezná"
- v predposlední misi jsem to tam rubal a rikam si, ted uz tomu chybí jen nejakej mechanickej superhero aby iluze arkady byla dokonala a světe div se - ono to přislo. Super Nazi UberSoldier (tm) s MG42 v ruce a přežívající přibližně pul zasobníku, to už je moc :lol:

Design misí by byl taky super, ta FlakTurm na konci, to je lahůdka - ale k čemu je super design a grafika, když napln hry je fakt uplne ubohá
ano, souhlasim, prohlaseni o super realisticnosti mi opravdu prijdou ponekud zvlastni a logice vydrze vice kulek nerozumim vubec ... to snad germani meli v uniformach vylepsujici se neprustrelne vesty ?

clovek by hodne odppustil, ale bohuzel je moha tak rychla, ze na to neni proste cas.
---
NEZNALEC
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od NEZNALEC »

jde znicit i tema sisatyma granatama
Intel q9300 @ 3,5Ghz - do 1.29V :-( / Asus P5Q PRO / 2GB DDR2 Kingston HyperX 800MHz @ 917Mhz / Asus GTX260 @ 756/1512/1260 / Fortron 700W / SB X-Fi extreme audio / Samsung 2243NW 22" / repro Genius HT 5000
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Hmm, tuhle hru by měli dávat jako bonus k nějakejm dětskejm cereáliím a ne za to chtít třináctset. Ani ta grafika nevypadá nějak úchvatně, teda na to, že mi to v 1024x768 jede jen tak tak, nedejbože abych zkusil zvýšit rozlišení, to už plave i kurzor v menu.

Připojuju se k Sentovi, tohle je fakt shit...
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

Me se nelibilo ani demo. Hlavne to ze slibovali, ze muzu dopadnout kamkoliv a pak to stejne neslo...
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
izerS18
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od izerS18 »

Delarge píše:Hmm, tuhle hru by měli dávat jako bonus k nějakejm dětskejm cereáliím a ne za to chtít třináctset. Ani ta grafika nevypadá nějak úchvatně, teda na to, že mi to v 1024x768 jede jen tak tak, nedejbože abych zkusil zvýšit rozlišení, to už plave i kurzor v menu.

Nelze pomlouvat grafiku hry,když si ji nemůžeš dovolit :wink: Při 1600/1200 high to je super.

Se zbytkem souhlasím.Jen mi vrtá hlavou,proč musí mít hra 6,8GB a hraní na max 7hod.No,snad toto bude ojedinělý počin
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 3080 Ti Ultra | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

izerS18 píše:
Delarge píše:Hmm, tuhle hru by měli dávat jako bonus k nějakejm dětskejm cereáliím a ne za to chtít třináctset. Ani ta grafika nevypadá nějak úchvatně, teda na to, že mi to v 1024x768 jede jen tak tak, nedejbože abych zkusil zvýšit rozlišení, to už plave i kurzor v menu.

Nelze pomlouvat grafiku hry,když si ji nemůžeš dovolit :wink: Při 1600/1200 high to je super.

Se zbytkem souhlasím.Jen mi vrtá hlavou,proč musí mít hra 6,8GB a hraní na max 7hod.No,snad toto bude ojedinělý počin
To je pravda, já to ale vztahoval k tomu, jak ta grafika vypadala na mojí sestavě a jak při tom ta hra běžela...prostě se mi zdálo, že nároky neodpovídají kvalitě (na mojí sestavě - vim, že je to v současnosti sotva lepší průměr).
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jenomu tu ješte dodám - všude čtu, že hraní je na 7 hodin. Hral jsem na easy (jak jsem psal) a prochazel to uplne normalním tempem (proste nebežel uplne jak hovado, ale zaroven se minuty nekochal HDR pohledem) a tu hru jsem dohral za 3,5 hodiny !!!

Nemluve o tom, ze i na easy (asi jsem lama) jsem šel nejakou pasaž i 3x, tzn. na vyšší obtížnost se to prodlouží jen z tohodle pohledu, levelů je samozrejme furt stejne. To je fakt zlo a i za 300,- je to drahy.

Plus level na moste v Holandsku - jak to z tech pilířů pálí ty panzerfaust maníci - to je totalní vysmech, realita nulová. Ten drive zminovanej UberSoldier, co vydrží zasobník než lehne - to už je jen vrchol.

Tahle hra si jako celek podle me vyšší hodnocení jak 3/10 nazaslouží a to jen za grafiku, ktera naplno vypada opravdu dost dobre.

Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

Sentenced píše:...
naprostej souhlas vyloženě budgetová hra za 299kč, čekal sem něco reálnější místo toho to bylo sci-fi akční 3D (zničehonic na zbraních různé upgrady, debilní možnost sejvů, borci v latexu s MG42, letájící nepřátelé po zásahu, naskriptovany jak prase, respawn nepřátel na již dobytém územíatd.). Nej mise je Továrna čili předposlední ale to zase na konci zkazí latexmani. Prostě akce stylu SS, zlatý CoD či nedejbože HD2.
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Takže po nadšení z dema musím říct, že mě plná hodně zklamala. Asi budu opakovat to, co už tady zaznělo.

Délka hry je příšerná, na obtížnost normal za chvíli dohrané. Přitom jsem asi lama, ale chcípal jsem dost, některý pasáže byly dost frustrující. Realitu musí člověk hledat jinde, v této hře jí moc není. Stupňování tvrdosti nepřátel tím způsobem, že vydrží víc zasahů aptří do nějaké sc-fi a ne do FPS a WW2. Korunu tomu nasadil ten ubersoldier s MG42 v ruce, který vydrží zblízka pomalu půl zásobníku do ksichtu. A docela rád bych viděl někoho, kdo by pobíhal s MG42 v ruce a střílel s tím takhle přesně. Ve chvíli kdy jsou dva a více tak je to celkem drsný. Stejně tak mos v Nijmegenu z op. Market garden a ti panzerfasutmeni co po mě střílej z bazuky, wtf ?

Spolubojovníci jsou většinu jenom do počtu, nezřídka se i stávalo, že jsem bojoval skoro sám, protože oni buď někam zmizeli a nebo chcípali jak na běžícím páse. AI nepřátel taky nic moc.

Takhle pitomej systém savů už jem dlouho nezažil. Kdybych hrál za někoho anonymního tak ještě možná, ale vzhledem k tomu, že mě oslovovali Travers, tak měla US Army v záloze asi celej oddíl Traversů a když jeden chcípnul, poslali dalšího. Upgrady zbraní jsou kapitola sama pro sebe. Uprsotřed bitvy se najednou zásobník do MP40ky pro 32 nábojů zvětší na 64 nábojů. Optika na MP44 taky přistane asi z nebe.

Design misí je rozporuplný. Třeba továrna z op. Varsity byla hodně dobrá. Naproti tomu Flak tower z tý poslední ? No rofl. Ten pocit volnosti je jen na oko, i když můžu skočit +/- kam chci tak to stejně skoro nemá vliv. Všude se biva rozběhne až když tam doběhnu já.

Akorát to vypadá celke mslušně a solidně se to hejbe i na slabším stroji.

Za 300,- by to byla slušná hra, za 1300,- je to sílená drzost ...
Goldnoob team proud member!
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

:evil: :evil: prestalo me to bavit po 3.levelu..
pockam jestli jeste nejak nevychytaj ten MP protoze ted je to uplna debilovina...zadna podpora serveru par.....zklamani..hraji dal Cod2 :x
shanker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shanker »

hlupak píše::evil: :evil: prestalo me to bavit po 3.levelu..
pockam jestli jeste nejak nevychytaj ten MP protoze ted je to uplna debilovina...zadna podpora serveru par.....zklamani..hraji dal Cod2 :x
mno tak to mas este dve kola a koncis :D
OS: Win. 7 Ultimate 64bit CPU: Intel i5-750 @ 3,6 ghzFAN: Noctua NH-U12P MB:ASUS RoG Maximus Formula IIIGPU: 2x Zotac GTX 470 RAM: Kingston HyperX 8gb 1600mhz DDR3HDD: 6x WD Caviar 500gb + 1TB WD MyBook Essential SOUND: Creative X-Fi XtremeAudio PSU: Coirsair TX 650w LCD:Asus VG236 120Hz,23,6" + 3D vision CASE: SunbeamTEch Samurai M+K G500+G11 Netbook: Asus N10-jc Net:Fiber 100mbit/100mbit
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Dohráno, xfire říká 6 hodin. To není mnoho a to sem se ještě často kochal a kravil atd :)
Jasný hra je to krátka, ale osobně mi docela kápla do noty.
1) už hodně dlouho nic nevyšlo...
2) přece jen je to medal a i kdyz se to pomalu blíží realitě quake 3, furt se mi to líbí...
3) Grafika, designy a délky levelů sou rozhodně u MoHA velkým plusem...

Osobně bych mu dal tak 80%, možná, že mě ukamenujete, ale takhle to prostě vidím já... :)

Poslední mise teda stojí za prd, ale plně to vynahrazuje ta na nádraží 8-)
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Kuwlax
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kuwlax »

Jsem dojel demo, a docela ujde, jaké máte zkušenosti s chodem plné hry oproti demu? Můj comp X2 4200+@2.6GHz, 2x1GB A-data Vitesta 800, Gf7600GT@630/800, nastavení něco na high něco na medium a celkem to jede, pár framů by ale bodlo :oops:
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

SpeedyGT píše: 3) Grafika, designy a délky levelů sou rozhodně u MoHA velkým plusem...
Tak mě ta délka/krátkost levelů mě vadila .... prostě když to bylo v nejlepším kdy mě to bavilo tak najednou konec šmitec a další mise. :(
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“