Neverwinter Nights 2 + rozšíření Mask of the Betrayer

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Kód: Vybrat vše

For the entry code, you’ll discover a clue for it in the bookshelves (#5). There you’ll find The Big Book of Numerological Nursery Rhymes (inside the right bookcase), which contains the passage:

“Nine are we when taken all three.
    Last one slain, then six remain.
    None survive our first less five.” 

This is a little word puzzle. The first line tells you that there are three numbers, and that they add up to 9. The second line tells you that the last number is 3 (9-X=6). The third line tells you that the first number is 5 (5-X=0). Thus, the entry code is 513.
Máš to ve výše odkazovaném návodu na gamebanshee
show must go on..
jsykora
Nováček
Nováček

Příspěvek od jsykora »

v knihovně najdeš knihu Numerological Nursery Rhymes
“Nine are we when taken all three.
Last one slain, then six remain.
None survive our first less five.”

This is a little word puzzle. The first line tells you that there are three numbers, and that they add up to 9. The second line tells you that the last number is 3 (9-X=6). The third line tells you that the first number is 5 (5-X=0). Thus, the entry code is 513.

PS:přišli jsme na to, ale my jsme hráli ve čtyřech ;-)
7800x3d | Thermalright Phantom Spirit | X670E Tomahawk WiFi | RX 9070XT Pulse | 2x32 GB DDR5 6000MHz cl30 | NVMe WD850x 2TB | NVMe 1TB | 3,84TB SSD PM883 | MaxTytan 1050W Titanium | Fractal Define R6 | Viewsonic 2758-2KP-MHD
Eandril
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eandril »

Tak tuhle hru sem zezacatku po nekolika hodinach zavrhl pac mi kvuli bugu nesel udelat quest pro Moire. Pred tydnem sem to jen tak po trech mesicich zapl ..opatchoval a parada. Rozjeli sme to s kamosem pres hamachi a hrame o sto sedum:-) ja jedu barb/frenzied berserker, kamos jede klerone, v parte elanee, khelgar, neeshka a pohoda:-) Khelgarovi uz chybi jen cast trialu aby z nej byl mnich :P. Absence cistyho maga zezacatku byla trochu znat ze chybely boosty ale ted uz je to celkem pohoda. Hrajem na Hc ADaD rules a staci postupovat pomalu a rozvazne a prakticky vsechno resime ze ja poslu berserka jako tank, prepnu na elanee a mrskam tam jeden call of lightning za druhym a zbytek tak nejak mlati a vetsinou je po chvili vymalovano. Zrovna sme na zacatku druhy kapitoly a bavi me to hodne, rek bych ze i o dost vic nez jednicky, prave jak zminil shadow ze z toho proste cejtim BG. Proste ted kdyz uz vsechno funguje tak jak by melo je to vynikajci rpg a po graficky strance mi to taky hodne vyhovuje..na nekery scenerie obcas koukam s celisti dole, krom toho ze kouzla vypadaj fantasticky (single mam rozjetej za sorcerora:-) ) ..uff..tak tohle sou moje pocity z teto hry:-D :oops:
I have come, to bring him back with me. The whole world mourns his death. Please set Balder free, give him back his breath! \m/
Wakizashi
Začátečník
Začátečník

:O)

Příspěvek od Wakizashi »

Muj mily Eandrile :-D Muzu rict , ze s kamosme hrajeme NWN taky pres hamachi. Taky jsme na zacatku 2. act ua hrajeme to o sto sedm :-D bavi nas to vic jak jednicky a je to prsote parada. :-D hlavne ta spousta novych povolani. jsem zvedavy, co prinesou nove datadisky, protoze uz ted je toho tady opravdova spousta. jenten multi-class pokulhava :-) (Vsichni HC DaD me ted zatracujte), takze se teism na zvyseni levelu. Az prijdes domu Endy , tak zaparime :-D
X5650, 24GB DDR III,Asus Rampage Gene, Corsair AX 860W, HD7850, Samsung Evo, Sandisk Ultra, WD, X360/XB0 Gamepad, Qanba Q4Raf Arcade Stick, Tannoy Reveal, Jackson DK2 Skulls MIJ
"Fatherland - Tragedies. Tragedies written in snow.
Fatherland - Poetry. Poetry written in blood"
mejla
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mejla »

Neví někdo, jak změnit přesvědčení z neutrální na zákonný? Potřeboval bych svýmu druidovi přihodit level monka a bez zákonnýho přesvědčení to jaksi nejde :(
C2Duo 6300 (7*450),Gigabyte 965P-DS3 ,2*1024 MB Corsair,Sapphire 1950Pro 256MB,SATA WD 120+160+320Gb,LG H22L,Cambridge DTT 2200,IBM 21" P260,Leadtek WinFast PVR2000 /watercooled
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

mejla píše:Neví někdo, jak změnit přesvědčení z neutrální na zákonný? Potřeboval bych svýmu druidovi přihodit level monka a bez zákonnýho přesvědčení to jaksi nejde :(
No, nemění se to během hry podle Tvých skutků, činů a rozhodnutí ve hře? Neřeknu Ti, co přesně udělat, ale zkus se během situací, u kterých to evidentě má vliv na charakter rozhodnout spravně :) ...pak se Ti myslim v infologu objeví informace : o změně (např "2 points towards chaotic" atd.)...
mejla
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mejla »

No já začal znova, ještě sem to neměl tak rozjetý. Spíš by měl zajímalo, jestli se mi ještě vyplatí investovat do NWN 1 včetně datadisků, v Evropě se sehnat nedá, takže jedině z USA. Chtěl bych si zahrát online. Nebo myslíte, že už by mi stačila jen NWN 2? Tam ale žádný český servery neznám
C2Duo 6300 (7*450),Gigabyte 965P-DS3 ,2*1024 MB Corsair,Sapphire 1950Pro 256MB,SATA WD 120+160+320Gb,LG H22L,Cambridge DTT 2200,IBM 21" P260,Leadtek WinFast PVR2000 /watercooled
kaimaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaimaster »

Rozhoduji se , zda-li si NWN2 koupím, stojí to za ty prachy? Jinak by mě zajímalo jaký je tam hudební doprovod, kdyby tam bylo něco jako u Baldur's gate , tak to by se mi líbilo.
AMD Athlon 64 X2 4400+, 2GB DDR2, NVIDIA GeForce 8600GT 256MB, 320 GB HDD, atd.....
mejla
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mejla »

No já zakoupil, a nelituji. Ovšem stále hraju s No-CD exe souborem. Protože sem si nezkontroloval medium hnedka na prodejně JRC, a bylo trošku jetý (spíš ale výrobní vada). A moje mechanika mi ho samo nebere. Takže je v tuhle chvíli na čištění, uvidíme jak to dopadne. Každopádně ale počítej s investicí i do datadisku, mají v něm být vyšší levely, nová povolání,... Já se hlavně těším na Shapeshiftera, ten zatím chybí. Zvuk/muzika se mi jeví vcelku přijatelně.
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Uz je na tuhle hru cestina ?
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
mejla
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mejla »

Čeština stále není
Eandril
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eandril »

pokud vim tak ceskej server pro nwn2 stale jeste neni, nebo o nem alespon nevim. Ja osobne hraju na jednom nejmenovanem kanadskem RP serveru a kralovsky se bavim:-)
I have come, to bring him back with me. The whole world mourns his death. Please set Balder free, give him back his breath! \m/
mejla
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mejla »

Eandril píše:pokud vim tak ceskej server pro nwn2 stale jeste neni, nebo o nem alespon nevim. Ja osobne hraju na jednom nejmenovanem kanadskem RP serveru a kralovsky se bavim:-)
No a nechtěl by si se podělit o název? :)
Eandril
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eandril »

ale samozrejme, The Forgotten Realm of Elben Aator. web - http://forgottenrealm.ca/, doporucuju se registrovat, procist forum, nasledne stahnout z jejich stranek Audolo updater a hlavne, pokud tam chcete hrat tak smazat vsecky overrides a haky, pac shazujou servery. Normos stahnete Audolo, date stahnout ini file kery vam zkotroluje co vam chybi za soubory a pak date download missing files. Takhle probihaj i pravidelny updaty po pridani ci updatu lokaci a vubec po vsech updatech. Samozrejme to nestahuje zase vsecko znova ale jen ty pozmeneny soubory, vynikajci vec. Zadny haky ani 2da soubory. Preji prijemnou zabavu...a mejte na pameti..je to RP server ...na grindery se tam nekouka moc hezky:-) a jeste tady sou stranky guildy v kery sem..lepe receno drowiho domu www.morihyanda.ath.cx pro ty co chtej hrat drowa spousta uzitecnejch typu jak hrat, neco o serveru atd:-)
mejla
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mejla »

Díky moc. Zejtra jede mladá na celej den pryč, tak to pořádně vyzkouším. Jen se trochu bojím, aby mi to s mojím no-cd exe souborem vzalo. Originálku sice mám, ale mechanika mi ji nechce číst, uvidíme, jak si s ní poradí po "vyčištění" media od nějaký extra firmy.
Eandril
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eandril »

melo by, me to problemy nedela s no cd imagem, neb ac jsem majitelem originalu me proste dvd v mechanice irituje:-)
FL00P-y
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od FL00P-y »

Zdravim, koupil jsem si novej notebook. grafickou kartu mam GeForce 8400GT 64mb se 831mb sdilenou.

Hra me celkem nastavala protoze po spusteni mi to pise ze to potrebuje minimalne 128mb graficke pameti a kdyz to odkliknu tak se hra vypne.

Pritom hry jako napriklad Medieval 2 nebo jakekoliv nove hry rozjedu.

Nejde tahle hlaska nejak obejit abych si mohl zaparit tuhle hru??
Diky za odpoved
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

FL00P-y: zkus hledat na ofiko fórech:

http://nwn2forums.bioware.com/forums/index.html

Jinak vyšel očekávaný expansion:

Neverwinter Nights 2 : Mask of The Betrayer

Objednáno nyní přes sendit.com :) . Dodávka počítám tak do týdne. To bude v mém případě tak akorát :).

http://www.sendit.com/game/item/6000000004500

V nabídne českých obchodů jsem to nějak nikde neviděl... otázka, jestli se to vůbec distribuuje..
show must go on..
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

Hmm no koukám že datáče se nikdo neujal u nás zatím.

Jinak na konci měsíce vyjde Neverwinter Nights Legends, což vzhledem k špatné dostupnosti prvního dílu a datadisků se někomu může hodit.

Obsahuje
* Neverwinter Nights
* Neverwinter Nights Expansion Pack: The Shadows of Undrentide
* Neverwinter Nights Expansion Pack: The Hordes of the Underdark
* Neverwinter Nights 2

http://www.dvdcrave.com/products/product.jsp?pid=37625
http://shop.gameplay.co.uk/webstore/pro ... _-_dvd_rom
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

a proč tam nepřihodili rovnou i datáč k NWN2? :sad: jinak bych do toho asi i šel,všechno pěkně pohromadě..ale takhle si radši koupim datadisk zvlášť :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“