Catalyst™ 7.9 Display Driver WHQL

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

Blue Storm píše:myslím,že radeon hd2900xt se rychleji a určitě začíná vyrovnávat nvidii 8800gtx a ultra
to bylo jasny hned ze cim novejsi hry budou ti lip budou chodit na 2900

jinak koukam v tom testu na pouzily starsi Catalysty :( s 7.9 by byl naskok pred 8800GTX jeste vetsi

- Windows Vista 64bit
- Intel System Driver 8.1.1.1010
- Nvidia Forceware 163.44
- ATI Catalyst 7.8
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

U mne take narust, v 3dM05 cca 100b, ale hlavni, ze bioshock beha lepe a to podstatne, predtim, kde jsem mnel 40fps, nyni 45
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

jj v bioshocku a obecne UT3 enginech je narust 10-20% nejvetsi narust je ais v OPENGL hrach az k 50%
majkl_l
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od majkl_l »

furt přemejšlím, čím to je, že někomu ty calatysty s AGP 1950PROčkem chodí a mne ne :(
PC: i5 2500k; GB 560Ti OC; GA-Z68X-UD3-B3; 16G
NB: Z10t
LG G3 (SGS III)
E51
5500 Sport
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

majkl_l píše:furt přemejšlím, čím to je, že někomu ty calatysty s AGP 1950PROčkem chodí a mne ne :(
skus udelat novy win
majkl_l
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od majkl_l »

co? jak jako novy win?
LG G3 (SGS III)
E51
5500 Sport
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

majkl_l píše:co? jak jako novy win?
Přeinstalovat ho :).
majkl_l
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od majkl_l »

mo je pravda, že jsem si wydle vořezal v nLajtu, ale ty brďo... snad to tím nebude.. mám teď na stolku volnej 10ti gigovej disk, tak to asi zkusím na něj hodil klasický wydle a popřípadě i s SP2, ale ty jo.. přeinstalovávat celej komp se mi fakt nechce... :(
LG G3 (SGS III)
E51
5500 Sport
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Reinstalace nemá smysl, problém s AGP 7.9 opravují jen z části, takže si tím nepomůžeš. Zůstaň prozatím u 7.7.
Nejlepší moderátor ve výslužbě
cylob
Nováček
Nováček

Příspěvek od cylob »

karta X1600PRO agp a vse konecne jede na 100% :D
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

Blue Storm píše:myslím,že radeon hd2900xt se rychleji a určitě začíná vyrovnávat nvidii 8800gtx a ultra
prave ze i prekonava viz hry v UT3 enginu (Bioshock a novej MEDAL) coz z ni dela kartu s neskutecnym pomerem cena\vykon
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

Stratos píše:jj v bioshocku a obecne UT3 enginech je narust 10-20% nejvetsi narust je ais v OPENGL hrach az k 50%
Určitě myslíš se zapnutým AA a Opengl až 50 procent navíc Enemy Territory - Quake Wars, že?
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

spajdr píše:
Stratos píše:jj v bioshocku a obecne UT3 enginech je narust 10-20% nejvetsi narust je ais v OPENGL hrach az k 50%
Určitě myslíš se zapnutým AA a Opengl až 50 procent navíc Enemy Territory - Quake Wars, že?
Bioshock AA nepodporuje a vnucovat mu ho typem prejmenuji exe soubor neberu jako verohodne vysledky :) proto taky vetsina rebovovanych serveru o tohoto upustila :)

viz zde http://www.gamespot.com/features/6177688/p-6.html

a zde http://www.legionhardware.com/document.php?id=680&p=4

a cat 7.9 opravdu prinesly obrovsky narust v OPENGL2.0 :) jestly to ty prehlizis je mi te opravdu lito :)

ty si hold musis AA zapinat kdyz mas malinkatej monitor :) ja hraju vse v 1920x1200 a tam uz rozdil mezi AA nevidim :) to bych na to musel cumet snad z 30cm dalky a o oci opravdu prijit nechci :)
rostaxx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rostaxx »

Vsak jo ja AA skoro nepouzivam protoze to u mne nedela soro zadnej rozdil v obraze takze jem ne to fuk
Masster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Masster »

Stratos píše:a cat 7.9 opravdu prinesly obrovsky narust v OPENGL2.0 :) jestly to ty prehlizis je mi te opravdu lito :)
V ET QW byl ten narust opravdu obrovsky, 2900XT tam skoro porazi i 8800GTS 320MB, skoro.

ObrázekObrázek

http://www.firingsquad.com/hardware/ene ... efault.asp
But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

v tom testu ale nepouzily Oficialni 7.9 takze celkem o nicem :) taky mohly pockat Tejden s tim testem no nsad se toho chopi jinej Web
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

Stratos píše:v tom testu ale nepouzily Oficialni 7.9 takze celkem o nicem :) taky mohly pockat Tejden s tim testem no nsad se toho chopi jinej Web
Ale ano, použili, 7.9 hotfix a 7.9 WHQL mají naprosto shodné datum všech .dll knihoven, jediný rozdíl je pouze v tom, že ofiko mají WHQL certifikaci.

Pro AA u NVIDIA narozdíl od ATI nemusíš žáden exe přejmenovávat.

Já si holt můžu zapnout AA narozdíl od tebe z důvodu že můžu, protože to je hratelné, narozdíl od tebe, kdy ty nemáš na výběr a musíš si to AA vypnout :)
Jestli někde 7.9 přinesly nárůst výkonu v OpenGL, tak hoď nějaké odkazy, kde se toto navýšení konalo, nejlépe z nějakého známého serveru.

Myslíš že legionhardware je známější než firingsquad?

Pokud nevidíš rozdíl mezi zapnutým a vypnutým AA, tak by to chtělo navštívit očního lékaře, pokud chceš mít ale AA zadarmo s ATi, tak za ním nechoď, po nasazení brýlí nebo kontaktních čoček by sis musel kupovat NVIDIA :)
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

nj ja narozdil od tebe nekupuju predrazenej HW a zbytek penez investuju do kvalitniho monitoru :) a v 1920x1200 opravdu nemusim dohanet tvoje zuby tim ze zapnu AA :). a to ze je 2900XT vykonejsi v UT3 enginu proste asi nepochopis jak koukam :)
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Stratos píše: a v 1920x1200 opravdu nemusim dohanet tvoje zuby tim ze zapnu AA :)
To je zajímavý, že tady jsi ho zapínal. Z jakého důvodu, když nemáš potřebu dohánět zuby ?
Stratos píše:tak sem to skusil 1920x1200 4xMSAA vse na max

prumerny fps se drzi kolem 35Fps pod 30 nejde skoro vubec

...
Goldnoob team proud member!
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

protoze to nekoho zajimalo v diskuzi vykon s AA ale ja ho nezapinam skoro vubec protoze v tomhle rozliseni opravdu nepoznam rozdil

proste nechapu lidi co si koupej grafiku za 17tis a pak ji mucej na nakym 19-20" monitoru :)
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“