- vyšší výkon
- podpora PCI-E 8x - 16x
- podpora "SLI"

http://www.xbitlabs.com/news/multimedia ... 61921.html
Moderátoři: morke, Walker1134

jestli ti to vyjde do 3900 tak urcite kazdopadne ta fyzika by byla bida i kdybych mel nejaky C2D 6600.kotas píše:"Ne, lepší bude připlatit si za lepší GK a CPU"

To jsem se tedy nasmál...DukeNukemCZ píše:popravde receno PhysX zvladna uz davno to co
crysis teprve umet bude
No vidíš... Možná že to "zlo", které v tom vidíme, spočívá v té agresivní marketingové masáži...DukeNukemCZ píše:nevim proc v ageia vsichni vidi zlo nuti vas snad nekdo to kupovat?
Jo, to zbývá (nebo snad chybí?) už snad několik desítek měsíců...DukeNukemCZ píše:ted uz jenom zbiva aby jich pomalu pribivalo a az jich bude dostatecne tak i vyvojari budou stale vice delat hry s podporou physX.
Si děláš srandu???!DukeNukemCZ píše:kdyby ten produkt stal opravdu za hovno tak by ani nemel tolik spokojenych recenzentu :)
http://www.ageia.com/about/news.html

jo? tak my vysvetli jakto ze v Bet on soldier Blood of sahara ve hre za par slupek ktera vysla kdysi v roce 2006 je treba mozne ustrelovat casti listi a je tam i podobny kolizni system na listech jako bude v crysis? to jeste ani nemluvim ze Crysis nema ani simulaci kapalin ci trhani latek??.Nic ve zlém, ale zní to jako vystřižené z marketingového/PR článku...
ale nepovidej... ze sem zadnou nezaznamenalagresivní marketingové masáži...
to je prave ono cela tva reakce je jenom ubohy "DOJEM". ja narozdil od tebe tu kartu v pc mam takze nes*ru ze vzduchu jako ty.Mám takový dojem
By si se mohl vzpamatovat... jsou mezi nimy takrka vsechny velky zahranicni webmagaziny, navic nejnovejsi reakce jsou z tornado levelu (UT3)Si děláš srandu???!
Jistě, recenzenti ani nemusí být nikterak extra uplaceni; stačí totiž napsat vhodnou smlouvu o tom, za jakých podmínek ji mohou testovat...
Kromě toho - kde máš ty "spokojené recenzenty"?!
ageia umi simulovat latku,kapalinu,kolize,ai detekci pres fyzikalni system atd smejes se protoze si obycejny deb*l staci si ztahnou ageia SDK a prostudoval trosku ty materialy co tam sou tak nemuzes ani takovyhle nesmysly napsat.To jsem se tedy nasmál...