Projekt Black&White
Moderátor: L4mka
- LeaderS
- Začátečník

tak a mám další pokrok... vyrezal sem díry do zdroje ...vymyslel usporádání a uchycení zdroje,zasklené plexi bočnice ... fotky zítra
ale mám jeden docela big proglém...při zatmelování čelního panelu jsem po 4 vrstvách plniče a kompletního zaleštění nanášel barvu...a zde je ten problém... celý plnič perfektně zakril přetmelené a přebroušené části ale po nanesení barvy vznikly nerovnosti.lépe řečeno celý zatmelený okraj vystoupl zkr barvu...a působě dosti neelegantně...těžko se to vysvětluje takží zítra během dne to nafotím a dám prostor pro rady..budu rád za každou pomoc
ale mám jeden docela big proglém...při zatmelování čelního panelu jsem po 4 vrstvách plniče a kompletního zaleštění nanášel barvu...a zde je ten problém... celý plnič perfektně zakril přetmelené a přebroušené části ale po nanesení barvy vznikly nerovnosti.lépe řečeno celý zatmelený okraj vystoupl zkr barvu...a působě dosti neelegantně...těžko se to vysvětluje takží zítra během dne to nafotím a dám prostor pro rady..budu rád za každou pomoc
- LeaderS
- Začátečník

- Cecilka
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To nejde vybrousit?
Si to chytl, dyš to bylo ještě měkký a utrhlo se to?
Si to chytl, dyš to bylo ještě měkký a utrhlo se to?
E4400 2.0 @ 3.0 (300x10) ::: Gigabyte 965P-DS3 r. 3.3 ::: 2x1024 MB A-Data EE @ 798 MHz ::: Sapphire X1950GT @ PRO pasiv chlazení [Idle: 37°C
Burn: 48°C] ::: AC Accelero S1 ::: Seasonic 400W ::: Elite 330 ::: Fujitsu-Siemens P19-2P ::: A4tech X718BF ____ hoří mi procesor a nevim, co s tim :-[ 40°C / 68°C (35°C/62°C na def nastavení)
Burn: 48°C] ::: AC Accelero S1 ::: Seasonic 400W ::: Elite 330 ::: Fujitsu-Siemens P19-2P ::: A4tech X718BF ____ hoří mi procesor a nevim, co s tim :-[ 40°C / 68°C (35°C/62°C na def nastavení)
- LeaderS
- Začátečník

- Cecilka
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No ale stejně to budeš brousit, ne? 
Vypadá to celkem mělce, tak by to nemusel být ani moc problém... Nebo néé?
E4400 2.0 @ 3.0 (300x10) ::: Gigabyte 965P-DS3 r. 3.3 ::: 2x1024 MB A-Data EE @ 798 MHz ::: Sapphire X1950GT @ PRO pasiv chlazení [Idle: 37°C
- Beefeater-64
- Začátečník

-
to vypada na spatnou snasenlivost plnice a barvy
PC 1:CPU P2C E2160@3300MHz, Board Asus P5Q PRO, GPU GB X1950Pro, HDD 2x Seagate 200GB SATA + 1x WD 250GB SATA II, RAM 2GB DDRII 800MHz DC KIT , DVD Samsung ,Case CM Stacker 810, Power ENERMAX ELT500, LCD FSC 19P2 PC 2:CPU C2C E1200, Board Intel DG33FB, HDD Seagate 80GB IDE, RAM 1GB DDRII 800MHz DC KIT, DVD LG 4163B, Case EC Q3, Power AKASA 460W, PC 3:AMD Athlon64 3000+ S754, Board DFI Infinity NF4x, GPU GF6200, RAM 2x512MB DDR400 CL2,5, HDD Seagate 120GB IDE, Case OLD NO-NAME, Power ?
- LeaderS
- Začátečník

přijde mi to jako by se to propadlo,kdyz to prejedu prstem jsou cejtit hrany,nevim co stim,brousit to?? to bude zase hlubsi a hlubsi...a nemohu preci nanaset tmel na barvu ne??se to nespojiCecilka píše:No ale stejně to budeš brousit, ne?
jo a je pravda ze sem mel rozdilne vyrobce barvy a plnice...mozna to bude celej problem
- Cecilka
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Čim to je už teď není úplně podstatný...
Jen nechápu, proč to nejde jen lehce obrousit do hladka a barva to pak musí zatáhnout úplně...
Zajímaj mě názory i jinejch, ale nevim, proč by to nemělo stačit...
Jen nechápu, proč to nejde jen lehce obrousit do hladka a barva to pak musí zatáhnout úplně...
Zajímaj mě názory i jinejch, ale nevim, proč by to nemělo stačit...
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- rabinjakob
- Začátečník

Některé plniče myslím ty z levných se zdají být ok ale jak na to naneseš barvu tak reagují z ní a nadzvednou ti ten plnič tím to vypadá jako špatně opracované .Nejlepši je používat barvu a plnič jednoho výrobce a ketrá značka je bezproblémová to ti asi ani nemusím si psát používá se zde na 80 procentech casemoddů a to nejen u nich patší k nejoblíbenějším značkám i v lakovnách.
Modding sraz 2 . http://www.modding.cz/?p=348#comment-1697
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... &start=200 dole
Pomozte nám rozjet forum o moddingu na www.modding.cz projekty,nástroje pro modding,materiály,bazar a novinka pokec volná konverzace bez hranic.
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... &start=200 dole
Pomozte nám rozjet forum o moddingu na www.modding.cz projekty,nástroje pro modding,materiály,bazar a novinka pokec volná konverzace bez hranic.
- LeaderS
- Začátečník

zajímalo by mne co se ti nelíbí??neber to jako narážku ale mohl by jsi se rozepsat??myslím si o svém modu že sem ho naopak promyslel dosti...je to první mod takže se nepouštim do žadného extremu...spiše si chci osahat,praci s kovem a tmelení...takže reakce tvého tipu mě docela nasírajíFichen píše:Nepromyslene ale ze se snazi tak 2-3
- Fichen
- Nováček

-
1. bych striknul tu dvd romku 2. asi bych ji dal nahoru a na miste kde tedka je bych dal prepinace ledeek (oranovych) jestli je tam vybec chces 3. nechapu proc jsou tam ty otvory a pre dku case 4. gravir by nebyl spatny 5. ten spoj mezi tou oranzovou vlnkou z boku a z vrchu a to je vse ale nechtel sem te nastvat sry
- LeaderS
- Začátečník

1. mechanika bude stealFichen píše:1. bych striknul tu dvd romku 2. asi bych ji dal nahoru a na miste kde tedka je bych dal prepinace ledeek (oranovych) jestli je tam vybec chces 3. nechapu proc jsou tam ty otvory a pre dku case 4. gravir by nebyl spatny 5. ten spoj mezi tou oranzovou vlnkou z boku a z vrchu a to je vse ale nechtel sem te nastvat sry
2. nahoru ji dat nemuzu protoze je kratkej kabel (molex)
3. ty otvory v predu sou out take ze zdroje
4. gravir se mi nelibi a tak ho nebudu cpat na svuj mod
5. nevim jaky spoj mas na mysli ale nech to bejt OT
- Apophis.k
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no, abych pravdu řek, tak ty oranžový zástepky na mechaniky a disketovku mi k tomu moc nesedí, bych spíš celej ten přední panel nechal černej a udělal tam oranžovou takovou vlnku, jako máš na bočnici... jinak mě se moc nelíbí tyhle přehnaně kulatý tvary, ale za to ty nemůžeš, je to prostě taková bedna...
jinak podle mě nebyl pořádně vytrvrdlej ten plnic, než jsi tam dal tu barvu... ja sem taky jednou nanesl plnič, nechal sem to tejden tvrdnout, pak sem se na to šel podívat a nestačil sem se divit, z rovnýho povrchu se to úplně nechutně zvlnilo...
jinak podle mě nebyl pořádně vytrvrdlej ten plnic, než jsi tam dal tu barvu... ja sem taky jednou nanesl plnič, nechal sem to tejden tvrdnout, pak sem se na to šel podívat a nestačil sem se divit, z rovnýho povrchu se to úplně nechutně zvlnilo...
Intel Core2Duo E6300@3,3GHz (Coolermaster Gemin II)
Gigabyte P965 DS3 + Thermalright HR-05 SLI
TwinTech GeForce 8800GT zatím 650/1670/1900
2x512MB+2x1GB Corsair TwinXMS2 800MHz@944 MHz CL5
Samsung 250GB
Gigabyte P965 DS3 + Thermalright HR-05 SLI
TwinTech GeForce 8800GT zatím 650/1670/1900
2x512MB+2x1GB Corsair TwinXMS2 800MHz@944 MHz CL5
Samsung 250GB
- LeaderS
- Začátečník

Tak po dlouhém odpočinku,sem konečně zpět s dalšímy nápady a upravami,konečně sem našel někoho kdo prodává levně zdroj vcera sem kejvl na nabýtku ATX mini zdroje (200W) za 100,- což je naprostá nádhera (ten puvodní krapet shořel
viz obrázek rozteklo kondíku na třetím postu nekde ze zacatku)...a pro napájení této modelové sestavy bohatě postačí (intel 833Mhz,,133Mb SDram,40Gb ATA,DVD-R 52x plextor...)
ted k postopu a pokrokum...koupil sem tmelík na jemné nerovnosti a přetmelil propadliny na čelu,znova a do nekonečna přebrousil...ted sem nanesl snad poslední vrstvu
jinak uz mam narezany plexi na okna ve zdroji takze hned co mi prijde novej vrhnu se na barvení a upravu kabeláže...dale mam v planu schovat pod plexi koše na mechaniky...taktez mam narezane kusy ktere planuju přišroubovat ozdobnýma imbusama...jeste až mi přijde nová bruska (stará taktež zhořela
) udelám nové okno do vrchu skříně...celý novinky v postupu vam nafotim jak mi dojdou domu a nekdy koncem tejdne se tezte na upload zatim zdar
ted k postopu a pokrokum...koupil sem tmelík na jemné nerovnosti a přetmelil propadliny na čelu,znova a do nekonečna přebrousil...ted sem nanesl snad poslední vrstvu
- spuntik49
- Nováček

-
to si nemnel kupovat pokud chces udelat do sve skrine nejaky ten tuning ak 200W je hodne malo mel by si myslet na ruzna osvetleni to uz je tvoje vec ale cim lepsi zdroj tim vice toho tam muzes dat myslim si ze tento zdroj ti toho moc nedovoliLeaderS píše:Tak po dlouhém odpočinku,sem konečně zpět s dalšímy nápady a upravami,konečně sem našel někoho kdo prodává levně zdroj vcera sem kejvl na nabýtku ATX mini zdroje (200W) za 100,- což je naprostá nádhera (ten puvodní krapet shořelviz obrázek rozteklo kondíku na třetím postu nekde ze zacatku)...a pro napájení této modelové sestavy bohatě postačí (intel 833Mhz,,133Mb SDram,40Gb ATA,DVD-R 52x plextor...)
ted k postopu a pokrokum...koupil sem tmelík na jemné nerovnosti a přetmelil propadliny na čelu,znova a do nekonečna přebrousil...ted sem nanesl snad poslední vrstvujinak uz mam narezany plexi na okna ve zdroji takze hned co mi prijde novej vrhnu se na barvení a upravu kabeláže...dale mam v planu schovat pod plexi koše na mechaniky...taktez mam narezane kusy ktere planuju přišroubovat ozdobnýma imbusama...jeste až mi přijde nová bruska (stará taktež zhořela
) udelám nové okno do vrchu skříně...celý novinky v postupu vam nafotim jak mi dojdou domu a nekdy koncem tejdne se tezte na upload zatim zdar
- Weetek
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
a ja se ani nedivim ze shorel kdyz sem videl tve chlazeni:-)LeaderS píše:Tak po dlouhém odpočinku,sem konečně zpět s dalšímy nápady a upravami,konečně sem našel někoho kdo prodává levně zdroj vcera sem kejvl na nabýtku ATX mini zdroje (200W) za 100,- což je naprostá nádhera (ten puvodní krapet shořelviz obrázek rozteklo kondíku na třetím postu nekde ze zacatku)...a pro napájení této modelové sestavy bohatě postačí (intel 833Mhz,,133Mb SDram,40Gb ATA,DVD-R 52x plextor...)
ted k postopu a pokrokum...koupil sem tmelík na jemné nerovnosti a přetmelil propadliny na čelu,znova a do nekonečna přebrousil...ted sem nanesl snad poslední vrstvujinak uz mam narezany plexi na okna ve zdroji takze hned co mi prijde novej vrhnu se na barvení a upravu kabeláže...dale mam v planu schovat pod plexi koše na mechaniky...taktez mam narezane kusy ktere planuju přišroubovat ozdobnýma imbusama...jeste až mi přijde nová bruska (stará taktež zhořela
- LeaderS
- Začátečník

já myslím že 200W bohate postací...kdyz to srovnam se svojim PC (AMD Atlon X2 3600+@2850Mhz AM2,M2N-E-sli delux,3x320 Gb maxtor sataII,EN 7600,Asus DVD-RW /RAM,ROM a napajim to pouze fortonem 350W) takze si myslim ze vase obavy z nedostatku stavy pro tudle sestavu jsou zcela out...vzhledem ke grafice a slabemu procesoru tam neni nic co by dalo vic jak 120W