-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

takze jedine demo?

videl jsem jeden team kde byl warlock a jeste nekdo a meli rating nad 1800
Warlock byl demo.

Me prave laka unstable affiction :-) idealni proti palladinum :-)
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Na PvP je demo asi nejlepší, ale zase s affli lockem můžeš hrát i něco jiného než arény. Jeden demonolog byl se mnou včera u Grula a dmg měl poloviční při srovnatelné výbavě
vss Vodnik DrC+ (kp)
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Vodnik píše:Na PvP je demo asi nejlepší, ale zase s affli lockem můžeš hrát i něco jiného než arény. Jeden demonolog byl se mnou včera u Grula a dmg měl poloviční při srovnatelné výbavě
a ty jsi ted affi? linkni pls talenty.

Nejsi tenhle?
http://eu.wowarmory.com/character-talen ... l&n=Vodnik

Ja prave nevim jestli preferovat ruin nebo unstble affi. Ruin je asi vybornen na instance a unstable je spis do pvp ne? fakt tezky si vybrat kdyz chci delat oboje a navic jeste obcas arenu :-D znamej ma maga a rikal ze za tri mesice utratil 600g za respec. Proste na arenu frost a kdyz sel raid tak respecnul :-D
Naposledy upravil(a) Butch dne sob 15. zář 2007, 08:10, celkem upraveno 2 x.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

Unstable Affliction je dobra. Na PVP když nahoíš všechny, tak už to máš skoro jasný, pak jenom drain life. Do arén můžeš klidně použít Sucubu na seduce nebo Felhuntera proti casterum a roguum. A doty mají výhodu v arenách, i když si tuhej, tak dotky furt valí, což se o přímým DMG říct nedá. Vyzkoušej 8-) nejlip všechny tři stromy jak ti to bude vyhovovat.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Hm tak posledni dobou pozoruji ve wowu brutalni bug.

Zautocim na moba, ale jemu neubyva zdravi, on me bije a klidne i na velkou vzdalenost a pritom porad ho vidim jak je na stejnem miste. Najedou umre a nemuzu ho lotovat. Relognu se a jeho mrtvola je uplne jinde a uz loot jde.
Deje se neco podobneho jeste nekomu jinemu? Stava se to jen obcas, ale je to opruz.
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Butch píše:Hm tak posledni dobou pozoruji ve wowu brutalni bug.

Zautocim na moba, ale jemu neubyva zdravi, on me bije a klidne i na velkou vzdalenost a pritom porad ho vidim jak je na stejnem miste. Najedou umre a nemuzu ho lotovat. Relognu se a jeho mrtvola je uplne jinde a uz loot jde.
Deje se neco podobneho jeste nekomu jinemu? Stava se to jen obcas, ale je to opruz.
Jo. Mně se to stávalo celkem často. Lootnout ta příšera jde, ale jen z toho místa, kde byla než si ji naagroval.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

Butch píše:Hm tak posledni dobou pozoruji ve wowu brutalni bug.

relog
na serveru si jinde nez si mysli client :)
james7
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od james7 »

jj, tenhle bug je docela otravnej ale stava se to "jen" v shadowmoonu (zejmena před Black Temple) a netherstromu jinde jsem to nepozoroval :-)
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

james7 píše:jj, tenhle bug je docela otravnej ale stava se to "jen" v shadowmoonu (zejmena před Black Temple) a netherstromu jinde jsem to nepozoroval :-)
Ja ho pozoroval vsude. i v nether, i v blade edge....
Nikdy mi to nedelalo. Dela to od minuleho patche.
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Butch píše: Ja ho pozoroval vsude. i v nether, i v blade edge....
Nikdy mi to nedelalo. Dela to od minuleho patche.
Hmmm, kolik bugů tam ještě je? Jestli mě to ještě neodradí od opětovné koupě WoWka. :)
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Dela to od te doby, co pamatuju. :)
A pak se jeste objevuje bug You don't have persmission to loot that corpse. Proste nemuzes lootnout co padne, staci relog.
/edit
A pak sou jeste bugly lode, napr. questy v booty bay, co sou na piraty, byly pro me i jako locka hodne tezky. Neudelal sem je. Ti mobove snad vidi pres a tam vlezes a vyleti na tebe 10 mobu a proste to nepokosis a furt pres zed pribihaji dalsi.

Ale ted potrebuju pomoct ja. udelal sem lockovsky quest Trolls of a Feather ( http://wow.allakhazam.com/db/quest.html?wquest=8422 ) a nevim jakou odmenu vzit.
Chtel sem Soul Harvestr, ale ten za chvili vymenim a nic. Roba to samy. Ten trinket vypada fajn, ale 30 min CD je dost dlouhy a jeste k tomu to ma normalni cast, takze si oproti summonu nepomuzu, treba v boji, kdyby to byl instant nebo tak. Co by ste brali?
VictimCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VictimCZ »

You don't have persmission to loot that corpse.
- neni ani tak bug.. a zadnej relog neni potreba... stane se to jednou za uherskej rok. popripade lidem co maji pripojeni ke teremu pri prikoupili lagy ci lepe packet loss.

A pak sou jeste bugly lode, napr. questy v booty bay, co sou na piraty, byly pro me i jako locka hodne tezky.*
- neni to bug kdyz to je tezke. nedavno jsem to delal se svym lockem a prave lock jako jedna z nejsilnejsich postav mi pomohl k tomu abych to mel bez problemu.

problem je jen s mobama kteri si chodi kde je napadne. a obcas je napadne zapadnou do podlahy pokud jde treba o lod ktera je pod vodou a potom se opravdu muze stat ze te jako by vidi pres zed. stejne tak ale muze ucinit hrac pokud vi jak da se i utocit pres zed a opet jde o verim ze nedosatek enginu... faktem je ze to v praxi je v 99% pripadu naprosto nepouzitelne diky "systemu evade"... jeste stesti ze wow neni simulace potapece. vodu tedy souboje v ni vidim jako jasnou slabinu.

nesnazim se wowko branit... jen bych vse nehazel na bugy.

a popravde receno nevim ted o bugu co by opravdu ovlivnoval hru... to ze je nekde buglej jeden mob je rarita a neni problem toho moba evadnout kdyz si toho clovek vsimne az pote co zautoci.

---

ber kosu pokud hrajes RP... jako item to je k nicemu ..casem to zahodis a nic z toho... trinket je neco co se vyplati sebou tahat do konce zivota. nikdy nevis kdy se to sikne. treba prave nikdy :P
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Asi vezmu ten trinket.
Jinak ty bugy sou vzácné a potkal sem je jenom párkrát. Nic co by bylo každý den, tak se neděs. :wink:
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

No ja jsem si vzal trinket.
I robu i hul budes mit za chvili lepsi, ale trinket mas naporad.

Co se tyce tech trech lodi v BB, tak to jsem udelal, ale asi tak 6X jsem chcipnul.
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Butch píše:Co se tyce tech trech lodi v BB, tak to jsem udelal, ale asi tak 6X jsem chcipnul.
Na ten q je lepší jít v partě 3-5 lidí. Já se šel za huntera a kámoši za palocha a mága - všichni 42lvl a dalo se to.

Jinak během příštího týdne se k vám snad už přidám. :)
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

Butch píše:No ja jsem si vzal trinket.
I robu i hul budes mit za chvili lepsi, ale trinket mas naporad.

Co se tyce tech trech lodi v BB, tak to jsem udelal, ale asi tak 6X jsem chcipnul.
jo jo jinej trinket se stejnou schopnosti ve hre neni, bavil sem se s par kamaradama lockama a rozhodne doporucovali trinket, ikdyz kosa je kosa ze :)
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Me hlavne stvou ty evadujici ptakoidi ve Skettisu...
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Tak jsem vcera respecnul na affi.
No porad si nemuzu zvyknout ze nemam Felguarda.
Spell damage se snizila o cca 120 a nijak nadsenej z toho nejsem :-(
Mam ted + 600 spell dmg, ma cenu s timto vubec zustavat affi?
Hadam ze i v instancich budu mit o hodne nizsi damagi.
Predtim demo jsem mel takto:
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 0000000000
A ted mam affi takto:

ted se mozna dost lidi zasmeje co me napadlo, ale jakej nazor mate na tohodle hybrida?
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 0010000000
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

Butch píše: ted se mozna dost lidi zasmeje co me napadlo, ale jakej nazor mate na tohodle hybrida?
od vseho neco ale dohromady nic
nemas imp drain life, coz je celkem nutnost bez dark pactu, fel intelect je taky bez vyuziti, dark pact se nekona, osobne bych usetril tak 6b v demo a hodil je do affi na shadow mastery a dark pact, destro proc ne, nasazis dotky a pak spamujes SB, ale zas nevim o moc itemech s hitem a critem, radej byc h se soustredil na jeden strom
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Jinak unstable zase takovy terno neni. Kdyz to hodim na priesta nebo palladina tak vi ze to nema dispelovat a radsi se vyhealuje(je mu jedno ze jsou na nem 4 dotky, proste si da dva healy nebo vajicko a smula). Affi fakt chce velkou spell dmg aby to za neco stalo...unstalble affi mi ted tika za 350 a siphon life kolem 180, corruption bez debuffu a trinketu kolem 370.... Prijde mi ze oponentum klesa zdravi fakt pomalu...Fakt pro me docela tezky slozit treba warra s 13k hp....ktery je navic temer fear resist kvuli jeho abilitam kde si jej muze prerusit.

Prijde mi ze pri stejne spell dmg za moonkina slozim oponenta mnohem rychleji.(tam je to taky hodne o tom critu no..)
JJ je mi jasny ze affi je o postupne damagi nez o rychlem nuke.

Coz nekdy je vyhoda a nekdy nevyhoda.

Jsem proste zmlsanej z moonkina kde starfire pres 3000k idealne se stunem, pak cyklon, presne se skoncemim dalsi sf, pak roots, wrath a za behu udolat moonfirem :-D
U Warlocka se porad mam co ucit, je to velmi silna postava, ale musi se to umet, coz zatim priznavam ze neni to moc extra s tim mym skillem.

Demo se mi libilo ze i s relativne malou spell dmg, dokazu napachat docela slusnou skodu, jak by na tom asi byl ruin s neuplnym affi stromem?
ma nekdo zkusenost mezi rozdily a chtel by mi usetrit 20g za respec? :-D

Asi neexistuje build vhodny pro arenu a zaroven pro slusne dps v instancich co?

Dival jsem se na stromy warlocku v arena 2 vs 2 teamech a snad kazdy mel uplne jiny build :-d. Koukal jsem na spicky pres 2000 ratingem. Dost casto kombinace affi nebo demo locka s priestem nebo palladinem.
Hodne jsem videl i neco v tohle stylu:

dalsi me uvahy jsou takovehle:

a pak jeste jedna na maximalizaci damage:

Laka me dost destro, ale bojim se ze to bude uplne nepouzitelne na arenu nebo do pvp...resp delsi o neco strom nez jen do ruin
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“