Samsung 206bw a Scalovnia rozlisenia...?

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
hurrican
Začátečník
Začátečník

Samsung 206bw a Scalovnia rozlisenia...?

Příspěvek od hurrican »

Zdravim....PLS poradte..kupil som si novy monitor smasung 206bw....Prechadzal som z klasiky na Wide...ale na co som sa najviac spoliehal bolo ze ked budem chcet pouzit mensie rozlisenie... TAk Bez Scalovania (roztahovania) Proste ze mi oreze strany (S roztahovanim sa mi to vobec nepaci...) Proste Fixed aspect ratio...Tead pevcny pomer stran...Pred tym som mal 19"LCD a tam som to bezne menil v ovladoch... (teda ked som pouzival napr.rolisenie... 1280x720 tak to pekne orezalo..a obraz nebol rozmazany) Ale tunak to v Control panely nejde vobe prepinat...Vzdy sa to prepne spat..na pouzit scalovnie vstavane v monitore...PLS neda sa to nejak obist... Robi to len tento typ Samsungu (pretoze ak hej..tak som sa potom dobre oklamal) Prosim poradte...
Naposledy upravil(a) hurrican dne čtv 27. zář 2007, 19:05, celkem upraveno 1 x.
Intel i7 7700k@4.8/4.5Ghz, MSI Z270 Xpower gaming titanium extreme6, Corsair Vengeance 16GB DDR4 3200Mhz Cl16, 2xGainward phoenix 1070 GS, 128+256 SSD, 750HDD,
hurrican
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hurrican »

No tak zistil som zaujiavu vec..a to ze Pri Windows Vista to ide prepat v pohode..To naozaj neviet nik ako to obist v XPckach...?

PS...Ludia to naozaj nik mi nepomoze...? :(
Intel i7 7700k@4.8/4.5Ghz, MSI Z270 Xpower gaming titanium extreme6, Corsair Vengeance 16GB DDR4 3200Mhz Cl16, 2xGainward phoenix 1070 GS, 128+256 SSD, 750HDD,
Hudry
Nováček
Nováček

Příspěvek od Hudry »

No ja mam Samsung 225BW, 8600GT a Win XP a ide to v pohode. Sprvoti som si ani ja s tym nevedel poradit lebo v novom blbom control paneli nVidie (prechadzal som z 6600GT) to neslo nijako nastavit a napr. vsecky hry co wide nejdu sa mi roztiahli na full screen. Tak som nasiel cez google moznost ako nastavit old control panel (funguje aj v najnovsich FW) a scaluje nadherne - cierne pruhy po stranach no problem. Neviem presne link, je to len zmena udaja v registroch, hadam ti to pomoze.....
hurrican
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hurrican »

dikes za odpoved...Ale aj tak to nepomohlo...Naten old control panel som nasiel tu na fore odkaz...aj sa mi ho podarilo sprevadzkovat..ale aj tak ked som sa tam snazil prepat...s pevnym pomerom stran...alebo bez scalovania...tak to nikdy nepreplo..TEda bud som mohol dat..len scalovanie NVIDIA..alebo Vstaane v monitore... :(
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“