Padání her

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
tlustymirek
Nováček
Nováček

Padání her

Příspěvek od tlustymirek »

Při hraní jakékoliv hry mi najednou spadne pc,prostě hra se vypne,nato monitor.Počítač ale jede dál.Jediné co mohu je restart /au/.Po zapnutí mám v pc to nejnižší rozlišení a to samé u kvality barev.Vše vrátím do původního stavu,jenže opět se to opakuje.....děkuji za případnou pomoc.
Mám wxp sp2,gr.kartu Radeon 9800pro
FLiPPY
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od FLiPPY »

myslim ze se ti prehriva grafika
MireC22
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MireC22 »

vypni si VPU Recover a skontroluj ci sa ti na grafike toci vetrak, pripadne ju prepastuj.
IC2Q6600@3+Ghz ,TT BIG Typhoon,Gigabyte GA-P31-DS3L , 2x2GB DDR2-800 Adata ; Palit ATI 4850 (default), Purepower 460W; LCD 20" - Samsung 2032bw; Audigy 4
tlustymirek
Nováček
Nováček

Příspěvek od tlustymirek »

ano,sundal jsem kartu a ventilátor v tom prachu nešel ani vidět,jsem to vyčistil ,ventilátor se rozjel,tak snad to pojede.Díkas borci!! :wink:
Rooney
Nováček
Nováček

Příspěvek od Rooney »

Některý lidi fakt nechápu :?
JA si čistim PC od prachü tak jednou za 2měsíce 8-)
Arm0r!
Začátečník
Začátečník

Re: Padání her

Příspěvek od Arm0r! »

tlustymirek píše:Při hraní jakékoliv hry mi najednou spadne pc,prostě hra se vypne,nato monitor.Počítač ale jede dál.Jediné co mohu je restart /au/.Po zapnutí mám v pc to nejnižší rozlišení a to samé u kvality barev.Vše vrátím do původního stavu,jenže opět se to opakuje.....děkuji za případnou pomoc.
Mám wxp sp2,gr.kartu Radeon 9800pro
Napiš jaký máš ještě zdroj a nejlépe i celou sestavu, možnost je i taková že nestíhá zdroj.
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“