Je to na reklamaci?

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
D.U.K.E.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Je to na reklamaci?

Příspěvek od D.U.K.E. »

Takže asi jsem můj nový NB HP nx7300 nějak přechválil.....před okamžikem jsem zjistil jednu nepříjemnou věc..když dám do mechaniky cd respektive dvd, tak při jeho roztočení dojde k silné rezonanci, prostě do vydavá příšerný zvuk jak se ta mechanika rozklepe. Příčina je jasná, mechanika je v té šachtě trochu uvolněná a rozkmitá se.....

Je to důvod k reklamaci?
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Na spodní straně by měl být šroubek, který slouží k uvolnění mechaniky - zkus ho dotáhnout... Jinak mechaniky dělají rámus vždycky...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

Nebo si tu mechaniku zreguluj nerem, utilitkou od vyrobce..atd Ale tez si myslim ,ze jen spatne uchycena. Snad by HP nemel tak zalostne zpracovani sasi..
D.U.K.E.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D.U.K.E. »

tak sroubek co jí drží je na doraz....
jistě, chápu, že mechaniky vydávají hluk, ale tady jde o to chvění a rezonanci...to je naprosto nenormální....myslíte tedy, že je tu šance uspět u reklamace?
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Za zkoušku nic nedáš, navíc přístup HP k tomuhle je docela dobrý - ovšem fakt ti nepotvrdím, že ten hluk, co to dělá je nad rámec...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“