Blbne mikrofon

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Azzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Blbne mikrofon

Příspěvek od Azzz »

Mam tu jeden vetsi problem s microphonama pokazde kdyz si zapojim jakykoliv microphon tak vzdy kdyz s nekym mluvim at uz nas (ventrilu,teamspeaku,skypu) tak pokazde mi to dela pry hroznej randal a ani nejsem slyset.... dela to pry nekdy (asi 20xza hodinu) a pomaha treba kdyz resetnu program...u ventrila se to dela jen kdyz minimalizuju nebo zapnu nejakou hru a u teamspeaku je to porad
zkousel jsem ovladace co jsem dostal k desce jedna se o SOUNDMAXI ti stemito mi to dela ale zkousel jsem i ovladace od Realteku (asi 3 druhy) a tam mi nejde microphon vubec...

zvukovku mam integrovanou(viz popis) ale dela mi to porad proste tu desku mam tri dny novou
CPU:AMD Opteron 148 @ 2.4ghz MB:Asus A8R-MVP - ATI CrossFire Xpress 1600 RAM:Corsair 1024DDR 400Mhz GPU:Sapphire Atlantis ATI Radeon X1950GT 256MB PCI-E 16x Memory:2x 512DDR 3200 400mhz HDD:HDD Maxtor DiamondMax 20 STM3160812A 160GB 8MB Case:Mironet + 450W
Axwell
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Axwell »

problem ten isty skoro ma nepocut a nieco aj sumi pritom mam klasicky mikrofon genius neviem aky problem moze byt a mam tiez soundmax zvukovku na doske.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“