Automaticka regulace osvetleni text displaye?

Nevizuální úpravy HW, elektronika - Voltage-mody, regulace otáček, schémata... nejde o přetaktovávání.
Odpovědět
syrrius
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Automaticka regulace osvetleni text displaye?

Příspěvek od syrrius »

dobry den mam prosbu.po dlouhe noci sem mi podarilo zprovoznit textovy display,napadlo me zda neexistuje nejake cidlo nebo pod. ktere by zaplo svetelny obvod pouze kdyz se v mistnosti zhasne nebo pri seru.trebas nejakou fotodiodou nebo necim podobnym.diky za rady
CPU:DualCore AMD Athlon 64 X2 Black Edition 2,6GHz(13x200) 5000+ MB:Asus M2A-VM HDMI RAM:2942 MB(2x512+2x1024) A-Data 800MHz HDD: 298,1GB(2x160GB samsung SATAII) GK: ATI Radeon X1250 series.
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Automatika není, ale když si něco zbastlíš (soumrakové čidlo), tak to bude sloužit dobře :)
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
€agle
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od €agle »

Tady mas nejake ultrajednoduche zapojeni... Misto rele tam muzes dat rovnou to podsviceni...
Eagle3D Engine under developement

Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
syrrius
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od syrrius »

€agle píše:Tady mas nejake ultrajednoduche zapojeni.
toto je presne to co by se mi hodilo.diky moc
CPU:DualCore AMD Athlon 64 X2 Black Edition 2,6GHz(13x200) 5000+ MB:Asus M2A-VM HDMI RAM:2942 MB(2x512+2x1024) A-Data 800MHz HDD: 298,1GB(2x160GB samsung SATAII) GK: ATI Radeon X1250 series.
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

No dopr... jaktože se mi vymazal ten obrázek z mýho postu?! Ještě ráno tam byl :evil: Takže ještě jednou.
Obrázek
Naposledy upravil(a) Trinom dne ned 16. zář 2007, 20:14, celkem upraveno 1 x.
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

poznamka: D1 muzes taky vypustit....to je na ochranu tranzistoru pred proudovejma spickama zpusobenejma relatkem

/u toho co postnul €agle

// Trinom: Ty u toho moje vidíš nějakou D1? :-D Ale stejně je to €aglovo zapojení jednodušší, to moje je asi na větší proudy
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Modifikace hardware“