Zrada po reklamaci monitoru :(

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
E!Elias
Nováček
Nováček

Zrada po reklamaci monitoru :(

Příspěvek od E!Elias »

Po zhruba pěti měsících spokojenosti s mojím samsung syncmaster 931c mi odešel display, reklamoval jsem monitor a když mi přišel monitor z Dileris zpátky, tak sice fungoval, ale display vykazoval o dost horší parametry, odezva je naprosto příšerná :( barvy jsou takové divné a kontrast se mi zdá taky menší. Zkrátka mám pocit, že mi byl namontovanej nějakej obyčejnej nekvalitní display. Pekně mě naštvali a budu ho znova reklamovat. Máte někdo podobnou zkušenost? Myslíte že to teď uznají? Tenhle monitor jsem si vybral kvuli nízký odezvě a ta byla opravdu super, tak teď je to příšerný že když hraju tak bych ho šel nejradši vyhodit do popelnice :( Stalo se vám také něco podobného? Doufám že to při další reklamaci uznají.
Vendo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vendo »

Tak naco to tu pises? ked ti parametre realne nesedia s parametrami udavanymi vyrobcom tak reklamuj znova...
Intel Core2 Duo E6850@3.6Ghz, ASUS 8800GTS (G92) 512MB DDR3, 2GB Kingston 1066Mhz, ASUS MAXIMUS FORMULA, Orange doma
NANAO
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NANAO »

Vendo píše:Tak naco to tu pises? ked ti parametre realne nesedia s parametrami udavanymi vyrobcom tak reklamuj znova...
Jsem zvědav jak jim dokáže, :lol: :lol: :lol: že před opravou to nemazalo a teď to maže?
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“