Asus A8V /Deluxe (VIA K8T800 Pro) - zkusenosti?
Moderátor: Eddward
- Asymetric
- Nováček
-
- Bydliště: Praha, Bechyně, Týn nad Vltavou, České Budějovice a všude kam vedou koleje
- twtw
- Nováček
-
problem s bootovani
Ahoj. Mam problem. Mam dosku Asus A8V Deluxe. kupil som novu SATA dvd napalovacku aby som sa zbavil IDE kablov v bedni. No dnes som zistil, ze nemozem bootovat z tejto mechaniky. (z ide som mohol). Bios som pred hodinou flashoval a problem stale pretrvava. Este by som mal upresnit. Pri stlaceni tlacitka F8 pre boot menu nieje mechanika na vyber. V Biose v nastavaniach bootovania nieje takisto na vyber. V com je problem? Da sa nejak riesit? Dakujem.
- Shit
- Odborník PCT
- twtw
- Nováček
-
- twtw
- Nováček
-
mam nastavene iba hdd. ale ked chcem zmenit nastavenie mam na vyber len HDD a Floppy, nie dvd napalovacku. ani ked aktivujem boot menu pomocou F8 nieje na vyber. Ale pri starte pc mi pise sata zariadenia a pise hdd a mechaniku. proste pri starte mi vypise, ze tam mam ten disk a tu mecheniku ale nemozem z nej vobec bootovat pretoze ani nemam moznost z nej bootovat, lebo to nikde nemam na vyber a ani sa to nikde neda nastavit...
- Shit
- Odborník PCT
A volba v bootování není něco jako VIA_RAID, VIA_SATA, VIA_IDE?twtw píše:mam nastavene iba hdd. ale ked chcem zmenit nastavenie mam na vyber len HDD a Floppy, nie dvd napalovacku. ani ked aktivujem boot menu pomocou F8 nieje na vyber. Ale pri starte pc mi pise sata zariadenia a pise hdd a mechaniku. proste pri starte mi vypise, ze tam mam ten disk a tu mecheniku ale nemozem z nej vobec bootovat pretoze ani nemam moznost z nej bootovat, lebo to nikde nemam na vyber a ani sa to nikde neda nastavit...
- Shit
- Odborník PCT
- twtw
- Nováček
-
- JaJaToR
- Nováček
-