Problém - grafika a ADSL

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
James.86
Začátečník
Začátečník

Problém - grafika a ADSL

Příspěvek od James.86 »

Nazdar, moc nevím do jaké sekce by to bylo nejvhodnější tak to šoupnu sem.

Kamarádovi se zaviroval PC, byl u něj nějaký kámoš co mu naformátoval disk a nahrál Win XP - nějakou strašně osekanou verzi a dál si nevěděl rady. Takže jsem mu zbytek šel rozjet já no a jsou 2 problémy.

1) kámoš neví co má za grafiku, nemá ani krabici, CD nic ... no a do casu se podívat nemůžu ... jak se dá zjistit typ te grafiky abych mohl najít ovladače a nainstalovat ? Všude mi to píše video device atd a nemůžu se dopátrat názvu

2) má ADSL internet a funguje max 15 minut cca, někdy třeba vůbec ... musím softwarově resetnout modem (vypnout - zapnout) aby zase třeba chvilku šel ... při pingu odezva i 3000+ms a dtivá většina packetů ztracených

Napadá někoho jak to opravit ? Dík
HacIPex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HacIPex »

Kamarádovi se zaviroval PC

samo se nikdy nic neudela

kámoš neví co má za grafiku

Everest povi vice: http://www.stahuj.cz/utility_a_ostatni/ ... y/everest/

musím softwarově resetnout modem (vypnout - zapnout)
to je ale hardwarove vypnuti, zkus jine ovladace
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

tak grafiku rozjedes stylem vyzkousenim catalystu i forceware. uvidis co pujde. s internetem ti nepomuzu, spis ti nepomuze nikdo. vyzkousej na jinym pc
Arm0r!
Začátečník
Začátečník

Re: Problém - grafika a ADSL

Příspěvek od Arm0r! »

James.86 píše:Nazdar, moc nevím do jaké sekce by to bylo nejvhodnější tak to šoupnu sem.

Kamarádovi se zaviroval PC, byl u něj nějaký kámoš co mu naformátoval disk a nahrál Win XP - nějakou strašně osekanou verzi a dál si nevěděl rady. Takže jsem mu zbytek šel rozjet já no a jsou 2 problémy.

1) kámoš neví co má za grafiku, nemá ani krabici, CD nic ... no a do casu se podívat nemůžu ... jak se dá zjistit typ te grafiky abych mohl najít ovladače a nainstalovat ? Všude mi to píše video device atd a nemůžu se dopátrat názvu

2) má ADSL internet a funguje max 15 minut cca, někdy třeba vůbec ... musím softwarově resetnout modem (vypnout - zapnout) aby zase třeba chvilku šel ... při pingu odezva i 3000+ms a dtivá většina packetů ztracených

Napadá někoho jak to opravit ? Dík
Na zjištění typu grafiky doporučuji Everest,AIDA anebo SISoftware Sandra.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“