Nazdar, moc nevím do jaké sekce by to bylo nejvhodnější tak to šoupnu sem.
Kamarádovi se zaviroval PC, byl u něj nějaký kámoš co mu naformátoval disk a nahrál Win XP - nějakou strašně osekanou verzi a dál si nevěděl rady. Takže jsem mu zbytek šel rozjet já no a jsou 2 problémy.
1) kámoš neví co má za grafiku, nemá ani krabici, CD nic ... no a do casu se podívat nemůžu ... jak se dá zjistit typ te grafiky abych mohl najít ovladače a nainstalovat ? Všude mi to píše video device atd a nemůžu se dopátrat názvu
2) má ADSL internet a funguje max 15 minut cca, někdy třeba vůbec ... musím softwarově resetnout modem (vypnout - zapnout) aby zase třeba chvilku šel ... při pingu odezva i 3000+ms a dtivá většina packetů ztracených
Napadá někoho jak to opravit ? Dík
Problém - grafika a ADSL
- James.86
- Začátečník

- HacIPex
- Začátečník

-
Kamarádovi se zaviroval PC
samo se nikdy nic neudela
kámoš neví co má za grafiku
Everest povi vice: http://www.stahuj.cz/utility_a_ostatni/ ... y/everest/
to je ale hardwarove vypnuti, zkus jine ovladacemusím softwarově resetnout modem (vypnout - zapnout)
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Arm0r!
- Začátečník

-
Re: Problém - grafika a ADSL
Na zjištění typu grafiky doporučuji Everest,AIDA anebo SISoftware Sandra.James.86 píše:Nazdar, moc nevím do jaké sekce by to bylo nejvhodnější tak to šoupnu sem.
Kamarádovi se zaviroval PC, byl u něj nějaký kámoš co mu naformátoval disk a nahrál Win XP - nějakou strašně osekanou verzi a dál si nevěděl rady. Takže jsem mu zbytek šel rozjet já no a jsou 2 problémy.
1) kámoš neví co má za grafiku, nemá ani krabici, CD nic ... no a do casu se podívat nemůžu ... jak se dá zjistit typ te grafiky abych mohl najít ovladače a nainstalovat ? Všude mi to píše video device atd a nemůžu se dopátrat názvu
2) má ADSL internet a funguje max 15 minut cca, někdy třeba vůbec ... musím softwarově resetnout modem (vypnout - zapnout) aby zase třeba chvilku šel ... při pingu odezva i 3000+ms a dtivá většina packetů ztracených
Napadá někoho jak to opravit ? Dík