zombie píše:2 Wallace: Jo, myslel jsem si to. Díky za upřesnění. Každopádně na deskách se SoundStormem je Realtek transparentní a všechno řídí SoundStorm. Nebýt tam ten brouk, tak o Realteku ani nevím .
2 Mtex: Jestli si budeš pořizovat desku s MCP-T, což ti vřele doporučuju, ovladače na Realtek nejsou potřeba, stačí nainstalovat ovladače na nForce (možná budeš potřebovat lehce laborovat s verzema, já zatím žádný problémy nepozoruju).
Když už jsme u těch zvukovek, jakou by jste mi teď chlapi doporučili ?? Mám na boardu AC97, nehraje sice špatně, ale teď když jsem si koupil 5.1 repro soustavu, tuším, že by zasloužila něco lepšího ....
Viz sekce Zvuk
Pfizer & Moderna inside ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
Potřeboval bych vyřešit tento problém. V programu NvMixer nastavim hlasitost, pustim Alt DVB 2.2 (obslužný program na dig. satelitní kartu Sky Star2) a za chvíli se zvuk hodně zeslabí.
A když se kouknu do NvMixer, hlasitost je stažená dole, takže zase tady zvýšit hlasitost a stále dokola. Posuvník hlasitosti pod WinXP zvuk raguluje v malém rozsahu. Předem díky za rady.