LCD display z notebooku a jeho zapojení
Moderátor: maXXmilian
- Lucky007
- Začátečník

-
LCD display z notebooku a jeho zapojení
Zdravím, dostal se mi do ruky pravděpodobně funkční display z notebooku HP Compaq nc6120. Můj dotaz jak jistě tušíte směřuje k tomu, jak jej zapojit do normalni grafiky. Co z něj čouhá je : datovy kabel s mini konektorem a dva draty (bílý a černý) asi pro napajeni trubice.
Diky za rady.
Diky za rady.
- HacIPex
- Začátečník

-
- Lucky007
- Začátečník

-
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- €agle
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
viz http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=32206 Ve zkratce, kdyz k tomu displeji najdes datasheet, existuje moznost, ze se ti ho povede pripojit. Pokud mas ale jenom samotny panel, tak k nemu jeste potrebujes prevodnik, aby se dal pripojit na nejake normalnejsi rozhrani (treba VGA). Problem je, ze ten prevodnik neni zrovna nejlevnejsi zalezitost...
Eagle3D Engine under developement
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- €agle
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jestli se nepletu, tak zrovna HP Compaq nc6120, ktery autor zminuje, integrovanou grafiku ma. A v pripade integrovanych grafik je displej vetsinou napojen rovnou digitalne bez potreby prevodniku. Alespon co ja jsem zatim videl, tak tyhle notebookove displeje neni az takovy problem ridit pomoci nejakeho mikroprocesoru, problem je vetsinou v tom je pripojit na nejake standardni graficke rozhrani (VGA/DVI)... Nicmene tohle tema uz se tu resilo mockrat, takze pripadne pokracovani kdyztak ve vyse zminenem threadu.
Eagle3D Engine under developement
- pavelbures
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele: