Takhle to vypada a je to divny a hlavně to na jich PC neděla.

Buď klidnej dělá to na každem monitoru a na žádne televizi, televize jede 50 pul snimku ale monitor to bere jako 25snimku a to je prave ta zubatice "hodne rychle a lajcky řečeno" ano jsou softy co to deinterlaceujou rovnou, ale záleži jak to pak dál zpracovávas, do jakého formatu to dávas z te kamery?PzKpfw VI Tiger píše:Dik, ale proč to dělá jenom u mě? Co je jinak?
A nedá se proti tomu "bojovat" nějak hned? Tak abych to prostě nemusel řešit, i kdyby to mělo být za cenu vyššího vytížení systému.

avi neni format jen kontajnerPzKpfw VI Tiger píše:No z kamery musim do avi, alespon ten program to nechce prehodit - MotionDV studio (dodavane). A pak sem to prehodil do mpeg pres nejaky free ale dobry. Ale mi se zda, ze to na ntb nedela.

Něco na tom bude. Nikdo kromě mě to nemáQuakes píše:Neví to přesně na 100% ale při hardwarovém dekódování MPEG2 pomocí grafické karty by se měl snad aplikovat i Deinterlacing takže pokud to šlo na Windows XP a nejde to na Windows Vista tak je to možná ovladačema grafické karty a kompatibilitou s přehrávačem.

No musiš to prohnat pres nejakej kodek přecePzKpfw VI Tiger píše:Něco na tom bude. Nikdo kromě mě to nemáQuakes píše:Neví to přesně na 100% ale při hardwarovém dekódování MPEG2 pomocí grafické karty by se měl snad aplikovat i Deinterlacing takže pokud to šlo na Windows XP a nejde to na Windows Vista tak je to možná ovladačema grafické karty a kompatibilitou s přehrávačem.![]()
No to je jedno, sem zkusil VirtualDubMod, nastavil sem filt ale pak sem nějak nepřišel na to, co s tim. Tak sem dal uložit jako. Udělal kousek videa ale ten mi nejde přehrát. Když ho otevřu ve virtualdubu tak je to OK, tak ja to má být, ve Vistach vidim nahled, ale když to otevřu ve WMP, realplayer a pod., tak mam jenom zvuk a černo. Co je zas tohle?

No jasně,ale co s videem,když už je blbě udělané-tak je to taky možnost.Když dělám nové video,tak to udělám samozřejmě co nejlíp.Dzin píše:Ale neni to taková kvalita jako no realtime kde hlavne to pak bude na furt, když se dělá nejake video tak se dělá treba DVD, a když exportujes tak rovnou nasadíš filtr deinterlace a je to ....NobodyLovesMe píše:Přehrávej přes ffdshow a budeš mít realtime deinterlacing.