problém mikrofon

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Nightm4rek
Nováček
Nováček

problém mikrofon

Příspěvek od Nightm4rek »

caw mam taky problem koupil jsem si new zvukovou kartu a to SB Audigy SE bulk .... a nejde mi na ni mikrofon ..... at delam co delam nevim proc ale na vt a ts a skype ostatni pry slysi jako kdyby jsem ho mel zapli ale vubec mi nebere hlas (teda aspon me to tak prijde) ... ze jde ale hlas mi "nesnima" , mam nainstalovane akorat AUDIGY drivery jinak nic ..... pls pokud stim nekdo neco mel podobne problemy a vyresil je tak pls napiste sem
Sp!der-bite
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sp!der-bite »

No a kde máš ten mic. zapojenej? Já sem ho měl na svojí zvukovce zapojenej v tom růžovym vstupu a nešel, pak sem ho tušim zapojil do optickýho bílýho vstupu a šlo to... tak zkus a dej vědět...
Windows Vista Home Premium 64-bit, Club GeForce 8800 GTS 640 Mb/320bit, AMD Athlon X2 5600+, Asus M2N32 WS Professional, Corsair 2x 1 Gb RAM 800 Mhz(Dualch.), 2x 1 Gb A-D RAM 800 Mhz(Dualch.), Western Sata 2 320 Gb, Creative X-Fi Xtreme Gamer...
Nightm4rek
Nováček
Nováček

Příspěvek od Nightm4rek »

Sp!der-bite píše:No a kde máš ten mic. zapojenej? Já sem ho měl na svojí zvukovce zapojenej v tom růžovym vstupu a nešel, pak sem ho tušim zapojil do optickýho bílýho vstupu a šlo to... tak zkus a dej vědět...
zadny bily opticky vstup tahle karta asi nema nebo jsem nenasel

Obrázek
Surgical
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Surgical »

Mikrofon patří na dané kartě do modré zásuvky pro nahrávání z něho musíš mít v ovladačích v položce nahrávání zvolen Microfon a ne Line-In a zapnutý Boost +20dB.
Potíž je v tom, že často, když spustíš jinou aplikaci, přepne se zdroj nahrávání zpět na Line-In, pak ho musíš v mixeru opět ručně přepnout na Microfon.
Sp!der-bite
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sp!der-bite »

To Nightm4rek: Moje chyba, splet sem si to s jinou kartou, kterou vlastnim...
Windows Vista Home Premium 64-bit, Club GeForce 8800 GTS 640 Mb/320bit, AMD Athlon X2 5600+, Asus M2N32 WS Professional, Corsair 2x 1 Gb RAM 800 Mhz(Dualch.), 2x 1 Gb A-D RAM 800 Mhz(Dualch.), Western Sata 2 320 Gb, Creative X-Fi Xtreme Gamer...
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“