Nechodia mi emaily o novych prispevkoch

Zde čtěte zprávy od administrátorů a hlašte problémy nebo návrhy na vylepšení + pravidla fóra.
Pravidelně sledujte tuto sekci.
Odpovědět
breadfan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nechodia mi emaily o novych prispevkoch

Příspěvek od breadfan »

Zdravim.
Jedneho dna, je to asi mesiac dozadu, mi na mail prestali chodit maily oznamujuce nove prispevky v threadoch, do ktorych som pisal (alebo ich dokonca zalozil). V nastaveniach mam zapnute posielanie mailov pri novych prispevkoch a emailovu adresu mam spravnu. Mozete sa na to prosim Vas pozriet?
A este ak by to niekomu napadlo, spamovy kos je prazdny a filter mam aj tak vypnuty. Volakedy tie spravy chodili uplne normalne, ale zrazu to prestalo :(
ASUS A6VM: Pentium 1,73Ghz, 1.5GB Ram, 80GB hdd, GeForce Go7300 256MB atd atd atd
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Nechodia mi emaily o novych prispevkoch

Příspěvek od Highlander »

breadfan píše:Zdravim.
Jedneho dna, je to asi mesiac dozadu, mi na mail prestali chodit maily oznamujuce nove prispevky v threadoch, do ktorych som pisal (alebo ich dokonca zalozil). V nastaveniach mam zapnute posielanie mailov pri novych prispevkoch a emailovu adresu mam spravnu. Mozete sa na to prosim Vas pozriet?
A este ak by to niekomu napadlo, spamovy kos je prazdny a filter mam aj tak vypnuty. Volakedy tie spravy chodili uplne normalne, ale zrazu to prestalo :(
no widis...ja mam wobracenej problem,sere me to uz dva roky :-D Sice to nechodí furt ,ale občas něco prijde no.....a to to mám v nastaveni odjakziva vypnuty..
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Třeba Seznam, kam mi maily odsud chodí a přeposílají se na hlavní adresu, haproval tak, že zprávy prostě mazal, ani je neházel do antispam koše. Stačilo dát adresu fóra do povolených adres a zase to chodí. Jenom občas fóru déle trvá, než to pošle. A nezapomeň, že když se něco smaže, třeba mod nebo pisatel svůj post, tak se sledování vypne.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Re: Nechodia mi emaily o novych prispevkoch

Příspěvek od Thellwin »

Highlander píše:no widis...ja mam wobracenej problem,sere me to uz dva roky :-D Sice to nechodí furt ,ale občas něco prijde no.....a to to mám v nastaveni odjakziva vypnuty..
Po vypnutí chodí oznámení o nových příspěvcích v threadech do kterých jsi poprvé přispěl během doby co jsi to oznamování měl zaplé. Taky jsem to už kdysi dávno zrušil, protože mám sms upozornení na mejl a ve chvíli kdy mi denně chodily desítky sms s tím, že někde někdo něco postnul mě mohlo jebnout. Dnes už mi jenom občas přijde něco takže se to dá. Pokd by tě to vyloženě štvalo tak se to tuším editem toho postu a odškrtnutím toho upozorňování dá vypnout :)
Goldnoob team proud member!
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No.. tak dneskem pocinaje, je to u me to samy.. prestaly chodit upozorneni na uplne vsechno.. jinymy slovy.. nechodi nic.. :(
Odpovědět

Zpět na „Zprávy od a pro administrátory“