CDBOOT nemůže najít NTLDR!!!

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
ucukusi
Nováček
Nováček

CDBOOT nemůže najít NTLDR!!!

Příspěvek od ucukusi »

Prosím o pomocs touto hláškou. Nainstaloval jsem Visty a při instalaci se mi objevila tato hláška, ale hned potom se noťas restartoval a Visty se v pohodě doinstalovali a vše jelo jak má.Ale záhy druhý den jsem zapnul noťas a hlásilo mi to že chybí operační systém. TAk jsem to přeinstaloval znovu a zase se objevilo CDBOOT nemůže najít NTLDR. a pak zase chybí operační systém, prostě stále dokola. Nevíte prosím někdo co s tím?
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: CDBOOT nemůže najít NTLDR!!!

Příspěvek od Shit »

ucukusi píše:...TAk jsem to přeinstaloval znovu a zase se objevilo CDBOOT nemůže najít NTLDR. a pak zase chybí operační systém, prostě stále dokola. Nevíte prosím někdo co s tím?
Úvodem: Jde o legální OS, nebo problém spojený s "OEM fixem VSTALDR"? :?
Gerimo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: CDBOOT nemůže najít NTLDR!!!

Příspěvek od Gerimo »

Shit píše:
ucukusi píše:...TAk jsem to přeinstaloval znovu a zase se objevilo CDBOOT nemůže najít NTLDR. a pak zase chybí operační systém, prostě stále dokola. Nevíte prosím někdo co s tím?
Úvodem: Jde o ...problém spojený s "OEM fixem VSTALDR"? :?
mam prave problem s timhle. Znamy mi dal PC a bylo hroznem stavu, tak jsem provedl jednoduse format. Problem je, ze to bylo pc kupovany s OEM WXP Home a ja tam hned ze zacatku rval moje WXP Prof. Pak mi to nechtelo instalovat nejaky knihovny atd, takze nakonec mam prazdny hadr bez OS.
Znamy k tomu dal WXP Home, ale kdyz je zacnu instalovat, tak to chce nejaky System serial number, ktery nemam kde vzit (na tom stitku na case taky nejde ani jeden..)
Nejaky napad?
Úspěch je často dítětem odvahy. - Voltaire
Warran
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od Warran »

To se mi taky stávalo. Najednou se to vždycky tak do dvou dnů objevilo. Koupil jsem nový disk a potíže jsou ty tam. Takže má rada je jednoznačná, zkus jiný disk.
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“