CDBOOT nemůže najít NTLDR!!!
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- ucukusi
- Nováček

-
CDBOOT nemůže najít NTLDR!!!
Prosím o pomocs touto hláškou. Nainstaloval jsem Visty a při instalaci se mi objevila tato hláška, ale hned potom se noťas restartoval a Visty se v pohodě doinstalovali a vše jelo jak má.Ale záhy druhý den jsem zapnul noťas a hlásilo mi to že chybí operační systém. TAk jsem to přeinstaloval znovu a zase se objevilo CDBOOT nemůže najít NTLDR. a pak zase chybí operační systém, prostě stále dokola. Nevíte prosím někdo co s tím?
- Shit
- Odborník PCT

Re: CDBOOT nemůže najít NTLDR!!!
Úvodem: Jde o legální OS, nebo problém spojený s "OEM fixem VSTALDR"?ucukusi píše:...TAk jsem to přeinstaloval znovu a zase se objevilo CDBOOT nemůže najít NTLDR. a pak zase chybí operační systém, prostě stále dokola. Nevíte prosím někdo co s tím?
- Gerimo
- Mírně pokročilý

Re: CDBOOT nemůže najít NTLDR!!!
mam prave problem s timhle. Znamy mi dal PC a bylo hroznem stavu, tak jsem provedl jednoduse format. Problem je, ze to bylo pc kupovany s OEM WXP Home a ja tam hned ze zacatku rval moje WXP Prof. Pak mi to nechtelo instalovat nejaky knihovny atd, takze nakonec mam prazdny hadr bez OS.Shit píše:Úvodem: Jde o ...problém spojený s "OEM fixem VSTALDR"?ucukusi píše:...TAk jsem to přeinstaloval znovu a zase se objevilo CDBOOT nemůže najít NTLDR. a pak zase chybí operační systém, prostě stále dokola. Nevíte prosím někdo co s tím?
Znamy k tomu dal WXP Home, ale kdyz je zacnu instalovat, tak to chce nejaky System serial number, ktery nemam kde vzit (na tom stitku na case taky nejde ani jeden..)
Nejaky napad?
Úspěch je často dítětem odvahy. - Voltaire