ano ale to bol urcire 90nm Winsdor, lebo Brisbane maju strop 3GHz kazdy Brisbane da 2.7-2.9GHz ale 3Ghz je skor vynimka. vsetky AMD co som videl cez 3GHz boli 99.9% Winsdory. ak chces ist cez 3Ghz winsdor ak ti staci 2.7 Brisbane. Pozor Winsdory musia mat rev. f3 !chello píše:no nevim videl sem ze 4000+ da i pres 3.00 GHz a to nebyl limyt
Který AMD X2 je lepší na OC
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- klb
- Nováček

- Aros
- Začátečník

Podle mě je nejlepší 4000+. S násobičem 11x se lehce dostaneš přes 3GHz.
Já mám 3800+ přetaktovaný z 2GHz na 2.8GHz. Ale byla to blbost... Měl jsem si radši koupit o třicet korun dražší 4000+. Já to sice tahám na základním napětí(100% stabilně), ale výš už jednoduše nemůžu kvůli frekvencím pamětí a HT. Je to blbé, teď je to o tom zrychlit CPU a zpomalit paměti nebo Hyper Transport...
Mimochodem, kolik tak vydrží HT MHz? Já s ní jedu na 1120. Připadá mi to sice celkem dost, ale jede to stabilně...
Já mám 3800+ přetaktovaný z 2GHz na 2.8GHz. Ale byla to blbost... Měl jsem si radši koupit o třicet korun dražší 4000+. Já to sice tahám na základním napětí(100% stabilně), ale výš už jednoduše nemůžu kvůli frekvencím pamětí a HT. Je to blbé, teď je to o tom zrychlit CPU a zpomalit paměti nebo Hyper Transport...
Mimochodem, kolik tak vydrží HT MHz? Já s ní jedu na 1120. Připadá mi to sice celkem dost, ale jede to stabilně...
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
- klb
- Nováček

HT vydrzi nieco okolo 1100MHz zavisi aj od dosky. ale ked ju udrzis medzi 800-1000MHz na vykone to nespoznas a PC ostane na beton stable. takze polaboruj s nasobicom CPU aj HT
to je presne to co som pisal nasobic 11 = Winsdor = 3GhzPodle mě je nejlepší 4000+. S násobičem 11x se lehce dostaneš přes 3GHz.
Biostar TForce 550 + hr-05sli, A64 X2 5400+ Black E + Scythe Mine Cooler, 2x 1GB A-Data 800MHz DDR2, Gainward 7600GS + AcceleroS1, 2xHDD SATA2, DVD RW, CD RW, Corsair HX520W