nic proti ale v podpisu nic nemasbobbysd píše:lidi poradte mi nekdo..i s nejnovejsima ovladacema mam ve hre bile ctverecky a cerno...nejde videt ani kurzor v menu...tajimave je ze ze zacatku kdyz letim v letadle je grafika normalni. ale jak zacnu padam tim necim je vsecko cerne s bilyma ctvereckama. PC viz podpis :X
Bioshock
Moderátor: Baneshee
- nexik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Intel C2D @3GHz PX8800GTX 2048MB A-Data EE 800MHz P35-DS3 DXX 500W 7200.10 320GB
- Kaco
- Začátečník

Co máš za grafiku.Pokud je podpora jen SM2 tak si asi nezahraješ.bobbysd píše:lidi poradte mi nekdo..i s nejnovejsima ovladacema mam ve hre bile ctverecky a cerno...nejde videt ani kurzor v menu...tajimave je ze ze zacatku kdyz letim v letadle je grafika normalni. ale jak zacnu padam tim necim je vsecko cerne s bilyma ctvereckama. PC viz podpis :X
http://radekhulan.cz/item/bioshock-vyko ... engine-3-0
Psáno:
"Oči pro pláč zůstanou i majitelům ATI X800 a podobných hraček, které byly také technicky zaostalé, nepodporovaly totiž SM 3.0, zatímco ve stejné době uvedená NVIDIA 6600/6800 ano. Dnes si lidé s ATI X800 / SM 2.0 kartou BioShock a hry na Unreal Engine 3.0 založené ani nespustí…"
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- Kaco
- Začátečník

- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- Kaco
- Začátečník

- havk
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak s tymto len a len suhlasim {teda az na tu akceleraciu mysi, neviem, co ma na mysli}. Hra {kazde umelecke dielo potazmo} ma i ine kvality ako len to, co ma napisane v programovom riadku. Tato hra ma myslienku, napad, dusu, to jednoducho nema kazda hra.Paul píše:Tak, dohráno. Dojmy? Nejlepší FPS, co jsem kdy hrál.Proč? Protože narozdíl od generických akcí typu Crysis, Farcry, Unreal a spol. má BioShock DUŠI.Atmosférický, dokonale propracovaný svět Rapture, ve kterém všechno souvisí se vším.Samotný gameplay, který v nemá v rámci FPS obdoby - v jaké jiné fps se dají nepřátelé likvidovat tolika způsoby?
Nemluvě o parádním příběhu, který mě místy opravdu uzemnil - v rámci FPS taky věc nepříliš často vídaná.
BioShock řadím téměř na úroveň Deus Ex a Vampire Bloodlines, nicméně na ně uplně nedosáhl - ale jen proto, že se nejedná o RPG, ale o FPS (ano, rpg mám raději, a Deus Ex měl těch RPG prvků znatelně více).
Ale pár záporů - nejdříve ta akcelerace myši - na tu jsem si holt musel zvyknout, nějaké dvě hodinky hraní mě to docela štvalo, pak se to poddalo.
Hackovací minihra - za celou hru jsem hacknul asi 300 přístrojů, prakticky všechny tou minihrou - takže ke konci už jsem jí měl dost (a začal konečně používat autohacking tools).Ale i tak je dost dobrá.
Hlavní hrdina nemluví - tohle mě hrozně irituje, nechápu který idiot si usmyslel, že se s tichým hrdinou hráč lépe ztotožní (viz HL) - v mém případě to tedy opravdu neplatí (ale v rámci příběhu to vcelku dává smysl, nebudu nic prozrazovat).
To je vše, moje osobní hodnocení je 9/10 a prozatimní Game of the Year.
Nepochybujem, ze hrou roka sa stane Crysis. Technicke spracovanie, tesny datum vydania pred vianocami, silna reklama a nepochybne kvalitnejsia "akcia" {myslene ako sposob hry, nie ako zaner} oproti bioshocku {volne prostredie, AI...} robia z Crysis jasneho vitaza. Moje herne hodnoty su nastastie inde a tak Bioshock sa jednoznacne zaradi na popredne miesta v mojom osobnom rebricku {Vrchol okupuje nesmrtelny Deus Ex}. Snad nie som jediny....
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
havk jediny urcite niesi, sice to sem tak moc nepatri, polemizovat sa da o vsetkom ale myslim ze ako celok na tom bude lepsie Bioshock, je to FPS , aj Crysis je FPS, ale "Bioshock ma dusu", Crysis nieco take podla mojho nazoru mat nebude, bude to fps s par vecami naviac so silnym intenzivnym zazitkom, super grafikou a hernou dobou okolo 10h s priemernym pribehom, nic viac nic menej, tipujem to tak na 90%
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- kotas
- Středně pokročilý

BioShock je pecka, a moje hodnocení je 95% 
//EDIT: zatím jsem dohrál DEMO, už se nemůžu dočkat full, jelo mi naprosto plynule na mé sestavě viz podpis (1280x1024 včetně AUDIO nastavení na FULL)
Velmi dobře optimalizovaný engine
a zvuky se mi také líbí
Podle mě to je pecka!!

//EDIT: zatím jsem dohrál DEMO, už se nemůžu dočkat full, jelo mi naprosto plynule na mé sestavě viz podpis (1280x1024 včetně AUDIO nastavení na FULL)

Naposledy upravil(a) kotas dne ned 23. zář 2007, 23:11, celkem upraveno 1 x.
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- Swat
- Mírně pokročilý

Tak jsem to dotáh,je to hodně slušný.Do očí mě hned praštila excelentní optimalizace.Toho si musí všimnout i slepej po tom,co v dnešní době vychází jako "optimalizované" - Bioshock běhá opravdu jak po másle.Grafika zajímavá,nevšední,moc pěkný efekty.Jsem zatím poměrně na začátku,ale rozjíždí se to pěkně.Je v tý hře na každym kroku vidět poctivě odvedená práce.Víc než akcelerace myši mi vadí nemožnost volby chůze/běh.Rád se procházím a kochám - tady nemám na výběr...Nicméně to je vše,co mi zatím vadí,jinak se to povedlo 
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- jardava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Já bych opravdu radši ještě počkal dva měsíce na hodnocení CrysisMichiGen píše:havk jediny urcite niesi, sice to sem tak moc nepatri, polemizovat sa da o vsetkom ale myslim ze ako celok na tom bude lepsie Bioshock, je to FPS , aj Crysis je FPS, ale "Bioshock ma dusu", Crysis nieco take podla mojho nazoru mat nebude, bude to fps s par vecami naviac so silnym intenzivnym zazitkom, super grafikou a hernou dobou okolo 10h s priemernym pribehom, nic viac nic menej, tipujem to tak na 90%
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pro mě osobně bude Bioshock mnohem lepší než Crysis..jsem si tím prakticky jistej (grafika prostě není všechno, a zabíjení ufounů mě zas tolik nebere...plus když jsem viděl záběry z tý zledovatělý části hry, tak už vidím jak mě to tam nebude bavit).
K tý ponorce - musíš plasmidem Incinerate rozpustit led, někde dole a napravo..co si tak pamatuju.
K tý ponorce - musíš plasmidem Incinerate rozpustit led, někde dole a napravo..co si tak pamatuju.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- nexik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
to miluju jak lidi hodnoti aniz by to hrali ... pockej si na demo a pak vynasej soudyPaul píše:Pro mě osobně bude Bioshock mnohem lepší než Crysis..jsem si tím prakticky jistej (grafika prostě není všechno, a zabíjení ufounů mě zas tolik nebere...plus když jsem viděl záběry z tý zledovatělý části hry, tak už vidím jak mě to tam nebude bavit).
Intel C2D @3GHz PX8800GTX 2048MB A-Data EE 800MHz P35-DS3 DXX 500W 7200.10 320GB
- hnizdo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mam dojem ze to je nekde uplne dole, nemuzes zabloudit. Samozrejme je to zakryte masou ledu, takze roztav vsechno na co prijdes.jardava píše:pořrebuji poradit v misi neptunova odměna mám za cil najít tajný vchod k ponorce ve forneirovych rybarnach za boha ho nemuzu nalezt
MB: Asrock Z690 Extreme CPU: Core i9-12900K cooler: Be quiet! Dark Rock PRO 4 RAM: 32GB 2x16 DDR4-3600 CL16 Kingston Renegade, VGA: MSI 4090 Suprim Liquid SSD: Samsung 960Pro 1TB + EK-M.2 HS HDD: 3TB Toshiba, 18TB WD DC HC550, 8TB Seagate SMR, 2x12TB HGST DC HC520 - RAID1, Optical: LG BH16NS55 BR-RW , Mouse: Logitech G502X Keyb.: Logitech G15+G13+F710, Case: BQ Dark Base PRO 900 r2 PSU: Seasonic Platinum 860W SS-860XP2, Monitor: Asus ROG Swift PG32UCDP, Repro: Logitech Z-5500, Headset: Logitech G935, OS: Win11/64 Pro
>>>>Fórum pro much VRAM much doge věrozvěsty otevřeno! Vstup ZDARMA<<<<
>>>>Fórum pro much VRAM much doge věrozvěsty otevřeno! Vstup ZDARMA<<<<
- Kaco
- Začátečník

http://www.strategyinformer.com/pc/bios ... loads.html snad někomu pomůžeFlegy píše:na to se na netu vali nejakej patch
- durod
- Středně pokročilý

- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ehm, napsal jsem "PRO MNE OSOBNĚ" - ne obecně, pro každého.Ale jistě, zahraju si to, třeba mě to překvapí i něčím jiným než super duper grafikou.Jo a mimochodem, pochybuju že nám toho demo sdělí nějak hodně o příběhu ..nexik píše:to miluju jak lidi hodnoti aniz by to hrali ... pockej si na demo a pak vynasej soudy
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
- RomanOn
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
lol vazne si ma pobavil ako mozes hovorit o tom ze je to optimalizovane ked to skusas na Intel Core2 Duo E6600, RAM: 4x1GB Kingston HyperX 800 MHz, GPU: Asus 8800 GTX, to sa necuduj ze to ide jak po masle, skus si to na kompe ako mam ja, a to myslim ze nemam stale nejaky nepouzitelny srot. U mna sa to hybe skor len "uspokojivo" pre vela game maniakov by to bolo oznacene skor ako nehratelne...Swat píše:Tak jsem to dotáh,je to hodně slušný.Do očí mě hned praštila excelentní optimalizace.Toho si musí všimnout i slepej po tom,co v dnešní době vychází jako "optimalizované" - Bioshock běhá opravdu jak po másle.Grafika zajímavá,nevšední,moc pěkný efekty.Jsem zatím poměrně na začátku,ale rozjíždí se to pěkně.Je v tý hře na každym kroku vidět poctivě odvedená práce.Víc než akcelerace myši mi vadí nemožnost volby chůze/běh.Rád se procházím a kochám - tady nemám na výběr...Nicméně to je vše,co mi zatím vadí,jinak se to povedlo
CPU: AMD Ryzen 5 5600X MB: ASUS TUF Gaming B550-Plus, RAM: 4x8Gb Gskill Trident RGB 3200Mhz, Storage: Samsung 970 EVO Plus 1000GB, GK: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Hybrid, Zdroj: Seasonic Gold 650W, Monitor: 27" AOC U2790PQU, OS: Win10/64