Ahoj lidi
Mam dotaz... COMODO Updater pise chybu pokud se ho pokusim updatovat.... vubec nevim co stim.... mam strach ze kdyz to reinstalnu tak se tady bude znova ptat na kazdou blbost nez se to nauci a me asi jebne... zkousel sem podle navodu publikovanjech na forech osekat nektery sluzby ve win XP tak nevim jestli to muze bejt tim.... ale NOD32 i Spybot nebo cokoliv funguje dobre.... Diky
COMODO PROBLEM
- smith_77
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- likc
- Začátečník

-
- snapcase
- Začátečník

no mne toto zatial robila kazda verzia Comoda. bohuzial sa mi to nepodarilo vyriesit. vzdy som tahal novu verziu a dopadol som nejak takto:

kdyz to reinstalnu tak se tady bude znova ptat na kazdou blbost nez se to nauci a me asi jebne...
"So when hell is at the gates, who will stand and meet the waves
and take the fight to their graves to end the dark campaign?"
♪♫last.fm♫♪
and take the fight to their graves to end the dark campaign?"
♪♫last.fm♫♪
- WoiTa
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Neví někdo z uživatelů jak povolit IGMP protokol? V Network control rules položka IGMP není. Na výběr jsou pouze TCP, UDP, TCP&UDP, ICMP a IP.
Nebo by stačilo ručně to pravidlo napsat jako příkaz "ALLOW IGMP IN from IP [any] TO IP [Any] WHERE IGMP MESSAGE IS ANY", ale nenašel jsem žádnej konfigurák.
Nebo by stačilo ručně to pravidlo napsat jako příkaz "ALLOW IGMP IN from IP [any] TO IP [Any] WHERE IGMP MESSAGE IS ANY", ale nenašel jsem žádnej konfigurák.
- WoiTa
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Už jsem to tam našel, je to schované pod pravidly pro IP.WoiTa píše:Neví někdo z uživatelů jak povolit IGMP protokol? V Network control rules položka IGMP není. Na výběr jsou pouze TCP, UDP, TCP&UDP, ICMP a IP.