Thellwin píše:Blem Blem píše:me se zde zacina hrube nelibit!na tomto serveru to zacina byt jak u hulana!vim a chapu ze nekde musi se komentare ridit a kdyz je neco ve stylu:kam nejvyse jste se dostaly s oc cpu?tak ze by se tam melo psat jen voltaz,hw,oc .ane treba hej ty highlandere ty ses fakt dostal s tou E6850 az na 20GHZz?s dusikem?lol nechces mi jej prodat za 700 000kc.? ale jen zde pisnu o hd2900pro a uz hnedka proc to tu pise ci bla bla bla.....nevim ale je to uz na hrane.no a nezapomente me vymazat preci toto neni o G92 Wink jinak je toto forum skvele udelane a jsou zde super lidi ale proste me todle stve.az moc to prehanite Wink
Proč se čílíš, vždyť ti nenadávám, právě naopak, říkám, že tento thread je volnější a tudíž ke spekulacím o přicházejícím produktu firmy XY jistě patří i spekulace od jeho konkurentovi od firmy XZ.
Tímto bych také poprosil samozvané moderátory, ať to příště nechají na mě, já to tu sleduji, takže pokud usoudím já (nebo kolega barco), že je něco špatně, tak zcela jistě zasáhneme. Dík
EDIT - to Blem Blem - ty mě to teda neulehčuješ
sry sry;) btw:smazl jsme to ja sam;)myslim ze az taka cenzura zde neni aby to nejaky moderator smazl;) jinak sorrac proste kazdy si neco na necem vzdy najde.sry;) btw:uz vim jak to zde chodi a prestavaji mi takove dataily vadit