USB 2.0 se tvari jako USB 1.1
Moderátor: Eddward
- pacholek
- Nováček

-
USB 2.0 se tvari jako USB 1.1
Ahojte, mam NB Acer Aspire 5100 a nedavno kdyz jsem si prikoupil externi disk (pres USB 2.0) sem si vsiml ze jsou vsechny 1.1 (12Mbps
) skusil sem uz nejake ovladace i ze stranek acer.cz sem stahoval chipset atd.... a nepomaha.. porad jsou vesele 1.1, Mam media center edition...asi by to vyresilo obnoveni tovarniho nastaveni ale doufam ze je i mene drasticka cesta... pokud nekdo chce nejakej lizsi info rad poskytnu..jen me ted nejak nenapada co jeste pripsat... jen pripominam ze 100% jsou ty tri USB sloty verze 2.0... za kazdou pomoc/radu predem diky
- sid
- Začátečník

-
Přiznám se, že se v NB nevyznám, ale ovladače na USB 2.0 jsem nikdy na žádné desce kromě Win98 neinstaloval, u základních desek se akorát přepíná USB 1.1-2.0 v biosu. Tenhle NB má nějaký ATI/AMD čipset a co si pamatuji, tak některé čipsety pro MB (myslím RD480) měly akorát problémy s pomalejším USB 2.0, tak pak vypomáhala se southbridge od ULI, novější SB600 to už má v pořádku
- Geeker
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: USB 2.0 se tvari jako USB 1.1
Mas NTB napajeny z baterek nebo ze site? Pokud ze site tak reklamace.pacholek píše:Ahojte, mam NB Acer Aspire 5100 a nedavno kdyz jsem si prikoupil externi disk (pres USB 2.0) sem si vsiml ze jsou vsechny 1.1 (12Mbps) skusil sem uz nejake ovladace i ze stranek acer.cz sem stahoval chipset atd.... a nepomaha.. porad jsou vesele 1.1, Mam media center edition...asi by to vyresilo obnoveni tovarniho nastaveni ale doufam ze je i mene drasticka cesta... pokud nekdo chce nejakej lizsi info rad poskytnu..jen me ted nejak nenapada co jeste pripsat... jen pripominam ze 100% jsou ty tri USB sloty verze 2.0... za kazdou pomoc/radu predem diky