export/import Outlook Express

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
fahrus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

export/import Outlook Express

Příspěvek od fahrus »

Zdravím...

můžete mi poradit? Instaloval jsem systém na druhý HDD a chtěl jsem si přenést i všechny zprávy, složky, adresáře a nastavení účtů... Ručně se mi podařilo přenést jen složky s emaily a adresář...
Bylo mi porazeno použít Outlook Express Backup (30denní plně funkční verze)... no ačkoliv exportovaný soubor má přes 500MB, reálně mi importoval jen adresář...

Můžete mi poradit jak na to? Případně přinejhorším něco, čím si odkryju alespoň hesla u emailových účtů?

Diky
VasekB
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VasekB »

co se trchu namahat a pouzit HLEDAT, uz se to tu resilo
trba tady>
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... ok+express

hesla neodkryjes, to by pak nemelo smysl je zakryvat, kdyby si je kazdy odkryl, ze ?!? muzes ale cele nastaveni prenest, je v registrech

C:\Documents and Settings\%USERNAME%\Local Settings\Application Data\Identities\%backupuid%\Microsoft\Outlook Express
C:\Documents and Settings\%USERNAME%\Application Data\Microsoft\Address Book

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Account Manager
HKEY_CURRENT_USER\Identities\%backupreguid%\Software\Microsoft\Internet Account Manager\Accounts
HKEY_CURRENT_USER\Identities\%backupreguid%\Software\Microsoft\Outlook Express\5.0\Rules\Mail
HKEY_CURRENT_USER\Identities\%backupreguid%\Software\Microsoft\Outlook Express\5.0
fahrus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fahrus »

děkuji děkuji ...
s těmi hesly jsem právě v některé z navštívených diskuzí četl o programu ***asterix*** (tak nejak), ktery pry zviditelni ve Windows hesla ... jen jsem to nedohledal už zpětně
Dr.Buba
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dr.Buba »

Ještě bych dodal, že v Outlook Expressu v Nastavení->Možnosti->záložka Údržba je možnost změnit složku uložiště. Pak soubory jednoduše přenést na druhý HDD, zadat k nim cestu (nebo nahradit stavající na disku C: ) a máš všechno tak, jak jsi to měl předtím (maily, i nastavení účtů, serverů atd.). Jen si nejsem jistý, jestli se tam ukládá i adresář, protože ten si zálohuju bokem a vždy ho importuju samostatně.
MB:ASUS Z77-A; CPU:i5 2500K@4.5GHz water cooled by HeatKiller rev. 3.0; RAM:Kingston+Corsair 4x4GB CL9 1600Mhz; GPU:GTX 780; HDD's:Samsung 850 256GB + ADATA 1TB NVMe Blu-Ray:BD-RE BH08LS20; LCD:24" HP ZR24w; Sound:Audigy 4; PSU:Corsair TX750w; CASE:Thermaltake Armor
VasekB
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VasekB »

existuji programy ktere nektera hesla zobrazi.. http://www.rockxp.org/
ale to neresi zalohu dat... hesla POP3/SMTP muzes i odchytit sniferem ze site
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“