Proste se na to vybodni,lidem uz to leze na nervy.Chod jen do ATI sekce a mas klidStratos píše:lol za co mam tu cervenou koukam nekomu se nelibi kdyz nekdo pise pravdu
Tresty a karty na fóru - jsou dostatečně tvrdé..?
- godlike
- Středně pokročilý

-
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
gerimo píše:
EDIT: Stratosi, mel by ses trosku nad sebou zamyslet, resp nad svym chovanim tady na foru. Aspon rekni, ze ti za to ATi plati, protoze delat pred lidma magora zadarmo je fakt dost nenormalni.
heh nvidie si nabiha sama
kort kdyz to jeste dolozim testama ne jako 70% lidi co neco napisou a pak ani nepodlozej zadnym dukazem
hold pravda je nekdy kruta a nekdo ji neunese
- JamesDean
- Červená karta

-
- Partyman
- Mírně pokročilý

-
To že někdy píšeš pravdu ještě neznamená, že můžeš psát OT. Jako naposledy... Borec se ptá jestli je 80 stupňu normální teplota na 8800GTX a ty mu odpovíš, že na 2900XT máš 73 
Někdy si říkám jestli není Stratos spamující bot od ATI
,,Vyhrát v internetové diskusi je jako vyhrát na paraolympiádě.Ať vyhraješ,nebo prohraješ pořád jsi mrzák''
- Gerimo
- Mírně pokročilý

- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
zvlastni cetl sem snad 20 prispevku kde lidi s 8800GTX pomlovaly jak se 2900 oproti 8800 silene hreje a zadna reakce od adminů. Jinak ja sem mu napsal az skusi nandat nvou pastu takze sem mu i poradil jak by to mohl zlepsit narozdil od pomlouvacu 2900XTPartyman píše:To že někdy píšeš pravdu ještě neznamená, že můžeš psát OT. Jako naposledy... Borec se ptá jestli je 80 stupňu normální teplota na 8800GTX a ty mu odpovíš, že na 2900XT máš 73
- Partyman
- Mírně pokročilý

-
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
D O S T ! !
jste OT jako prase a jeste se bavite (s prominutim) v teto sekci O HOVNECH!!!
jste OT jako prase a jeste se bavite (s prominutim) v teto sekci O HOVNECH!!!
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
- myom
- Středně pokročilý

nikde nad tvym avatarem nevidim zelene vetracky ci cervene a od 15-16leteho usera s jednim vetrackem tyhle vykriky nemaji moc velkou vahu.... sryOndraSter píše:bla, bla
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- Wilik
- Administrátor

2 myom: D O S T ! !
uz lepsi?! Jestlize nekteri nemaji sami dostatek rozumu, aby nepsal OT ve zpravach pro adminy - a ano, Stratosovy dotazy ci reseni teleshopingu JD jsou OT, tak je celkem logicke, ze je nekdo upozorni... kde beres odvahu tohle upozorneni znevazovat, a sam tim psat dalsi OT, nevim... doufam, ze si opet neopomenes pozadat o dalsi vetracek s tvrzenim o "vzornem uzivateli".
uz lepsi?! Jestlize nekteri nemaji sami dostatek rozumu, aby nepsal OT ve zpravach pro adminy - a ano, Stratosovy dotazy ci reseni teleshopingu JD jsou OT, tak je celkem logicke, ze je nekdo upozorni... kde beres odvahu tohle upozorneni znevazovat, a sam tim psat dalsi OT, nevim... doufam, ze si opet neopomenes pozadat o dalsi vetracek s tvrzenim o "vzornem uzivateli".
- myom
- Středně pokročilý

hele, ja nejsem ten, co musi si vsude uprdnout a OT se snazim vyhnou i kdyz to nekdy nejde... viz ted. to, ze se vetsine uzivatelum nelibi chovani jedincu typu JD, Stratos, RH, atd. je pochopitelne, ale davat tohle do poradku je JOB modu, a navic se daji na tohle chovani upozornit SZ (tohle jsem uz nekolikrat aplikoval..) a to i samotni useri. ale tak jako jim vadi chovani useru viz. vyse, tak MI vadi useri, jako je OndraSter, kteri si hraji vsude na mody a neustale vykrikuji DOST OT, DOST OT, DOST OT, tohle je na kartu, za to bych dal zlutou/cervenou, atd, tak PROC? bych ja nemohl timto postem na to upozornit... tohle je OT, tak jako to delaji prave ti "spatni" useri, po kterych rvou. MI tohle vadi, protoze tohle ctu v kazdem druhem threadu a uz vubec nechapu tohle vykrikovani na smetisti... ja chapu, ze se kazdy chce urcitym zpusobem zviditelnit, ale kdyz nema nejake to "known how", tak at se nezviditelnuje timhle dost trapnym zpusobem.Wilik píše:2 myom: D O S T ! !
a tvoje tvrzeni
tak tohle to si vyprosuju, protoze nechapu pouzite slovo "opet" kdyz jsem si o vetracek zatim pozadal pouze 2x, tj. pri prvnim postupu a ten kdyz jsem chtel druhy postup, ktery mi byl zamitnut a ani jsem nedostal oduvodneni... a taky jsem nikdy nezadal s oduvodnenim, ze jsem vzorny uzivatel (i kdyz si myslim, ze jsem jeden z tech "vzornejsich"), tak nechapu, proc si tedka vymyslis.doufam, ze si opet neopomenes pozadat o dalsi vetracek s tvrzenim o "vzornem uzivateli".
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
nerikej mi, ze za asi 4hod tu nebyl zady z hafo modu ktery by mel pravomoce to tu promazat/popresouvat.. Predevsim ONI pokracuji v OT jako by se nechumelilo. Rikejme tomu "setreni mysi modum"myom píše:ale tak jako jim vadi chovani useru viz. vyse, tak MI vadi useri, jako je OndraSter, kteri si hraji vsude na mody a neustale vykrikuji DOST OT, DOST OT, DOST OT, tohle je na kartu, za to bych dal zlutou/cervenou, atd, tak PROC? bych ja nemohl timto postem na to upozornit...
// ONI jako ostatni, ne MODI, blbe to vyznelo, ja vim
Naposledy upravil(a) OndraSter dne čtv 26. črc 2007, 18:39, celkem upraveno 1 x.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
- myom
- Středně pokročilý

no, alespon, ze to nepopiras, ale pokud v tom modi pokracuji, tak v tom bud maji duvod, a nebo je neco spatne (a nekdy to delaji i admini) a na tohle chovani modu se da taky upozornit pomoci SZ adresovane adminum.OndraSter píše:nerikej mi, ze za asi 4hod tu nebyl zady z hafo modu ktery by mel pravomoce to tu promazat/popresouvat.. Predevsim ONI pokracuji v OT jako by se nechumelilo. Rikejme tomu "setreni mysi modum"
rad bych se odkazal na vedlejsi thread o zpusobu trestani. kdyby se prisneji a ihned trestali usei typu JD, kteri rozvraceji cca 90% diskuzi a kvuli prave jim vznika neskutecne OT z ktereho nemuzou vycouvat ani modi, tak by tu byl vetsi klid a zadny stres (a rekl bych, ze to fungovalo tohle cca 6-7 mesicu, ale posledni 2 mesice se to pekne sere diky tem par jedincu).
- Wilik
- Administrátor

Podivejme se na to logicky... nikdo nema psat OT - kdyby tohle vsichni dodrzovali, tak by nemusel (tady) OndraSter psat, aby se uklidnili a v OT tu nepokracovali - coz je taky OT, ale aspon "smysluplne". No a pak prijdes ty se svym poslednim OT a kritizujes toho s predposlednim OT... nikdo z vas by tu nemel byt, ale kdyz uz - tak proste ty jsi nakonci potravniho retezce 
Napominat za OT maji moderatori, v teto sekci prevazne administratori - to je duvod proc tu vetsinou moderatori nezasahuji. Uzivatele by si OT nemeli vsimat - a opravdu neni zadna omluva "neudrzel jsem se" - vyckat na, prip. upozornit, moderatora. A kdyz uz OT nekdo "pro dobrou vec" napise, tak neni potreba to 100x opakovat a ostatni by to opet nemeli komentovat.
Ovsem zjevne nezijeme v dokonalem svete, takze kazdy dalsi prispevek mimo tema uvedene v nadpisu bude za postih - to jako motivace pro lepsi svet
2 myon a povyseni - jelikoz o povyseni rozhoduje hlasovani moderatoru, tak se z toho pak tezko dela nejaky konkretni zaver - proste bud ano nebo ne, v pripade jasnejsich duvodu to nepochybne moderatori (bud primo nebo na dotaz) uvedou.
Napominat za OT maji moderatori, v teto sekci prevazne administratori - to je duvod proc tu vetsinou moderatori nezasahuji. Uzivatele by si OT nemeli vsimat - a opravdu neni zadna omluva "neudrzel jsem se" - vyckat na, prip. upozornit, moderatora. A kdyz uz OT nekdo "pro dobrou vec" napise, tak neni potreba to 100x opakovat a ostatni by to opet nemeli komentovat.
Ovsem zjevne nezijeme v dokonalem svete, takze kazdy dalsi prispevek mimo tema uvedene v nadpisu bude za postih - to jako motivace pro lepsi svet
2 myon a povyseni - jelikoz o povyseni rozhoduje hlasovani moderatoru, tak se z toho pak tezko dela nejaky konkretni zaver - proste bud ano nebo ne, v pripade jasnejsich duvodu to nepochybne moderatori (bud primo nebo na dotaz) uvedou.
- sharker :-D
-
prde
Kedy mi uz daju dole tu cervenu ... o urovni tohto fora .. a niektorych uzivatelov pomlcim .. stale povazujem udelnie cervenej za nespravodlive... Ide to tu dolu vodou .. uz aby fungovalo to vynovene konkurencne forum( a super web) ... 
- Thellwin
- Administrátor

Re: prde
Až začneš číst pravidla, tak se možná dočkáš.sharker píše:Kedy mi uz daju dole tu cervenu
Je to tu špatné, ale přesto tak toužíš po návratu ? Na onom konkurečním fóru usera tvého formátu určitě přivítají s otevřenou náručí... o urovni tohto fora .. a niektorych uzivatelov pomlcim .. stale povazujem udelnie cervenej za nespravodlive... Ide to tu dolu vodou .. uz aby fungovalo to vynovene konkurencne forum( a super web) ...
Goldnoob team proud member!
- durod
- Středně pokročilý

- Kamikadze
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
tak ho neobhajuj a projdi si jeho duchaplne prispevky.durod píše:Nechci obhajovat Stratose,ale dle mne nema az take OT a dostat cervenou...
Pokud v jednom nenajdes spojeni "ATI je nejlepsi" či "miluji ATI" nebo "2900XT je podle mych poslednich mereni 8-150x rychlejsi nez 8800Utra", tak mne dej pls vedet
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
- no-X
- Středně pokročilý

- Partyman
- Mírně pokročilý

-
Být to na mě, tak má Stratos ban a je klid. Pochybuju, že je na foru ještě někdo další s takovou sbírkou žlutých a červených karet. Zavedl bych pravidlo 3x červená a dostdurod píše:Nechci obhajovat Stratose,ale dle mne nema az take OT a dostat cervenou...
,,Vyhrát v internetové diskusi je jako vyhrát na paraolympiádě.Ať vyhraješ,nebo prohraješ pořád jsi mrzák''