Rozlitá káva

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Bossd
Začátečník
Začátečník

Rozlitá káva

Příspěvek od Bossd »

Zdravím dneska se mi povedla rotlít káva na muj notebook. Abych to upřesnil rozlil jsem ji jen na okraj jak se nachází toutchpad přímo jak jsou ty tlačítka. Hned jsem ho vypnul snažil se vysušit fenem. Myslíte že se muže něco stát zatím funguje vše. Mám docela strach. Mužete mi napsat nějaké optření. Je něco pod těmi tlačítky důležitého. Mám hp pavilion dv 6339. Dík za rady.
scream
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od scream »

pokial ide tak minimalne rozobrat a vycistit. stat sa moze vselico.....voda a elektronika si zatial nerozumeju.
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, GTX970 gaming 1500/7800, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W
pejsek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pejsek »

Taky bych to nejspis rozebral a vysusil. Kamos mi jednou do tatranky od autoradia nechtic vylil na parbe vino... Asi mesic tomu nebylo nic a pak zacly jit nejak blbe tlacitka... proste se to za tu dobu zmenilo na takovy gel ktery to lepil... Po rozebrani a vycisteni vsechno v pohode. U notesu bych to ale radsi hned rozebral a vycistil... nevs kdy to neco odpali...
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“