WIN XP SP2, GF6600GT (na tv S-Video - SCART), reřim Clone a celoobrazovkový režim na sekundárním zařízení, ovladače 162.18
Roztažení videa na TV
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Stazius
- Nováček

-
Roztažení videa na TV
Mám problém už delší dobu. Když spustím video na PC tak se zobrazuje tak jak má (16:9, atd..), na tv se bohužel roztáhne přes celou obrazovku. Naposledy mě to fungovalo s ovladačema řady 61. ale ty už jsou dosti staré....
Nevíte v čem by to mohlo být? Na změny v BSPlayeru to nereaguje.
WIN XP SP2, GF6600GT (na tv S-Video - SCART), reřim Clone a celoobrazovkový režim na sekundárním zařízení, ovladače 162.18
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Roztažení videa na TV
A kčemu meniš drivery když to fungovalo? Na 6600GT nepotřebuješ nové drivery....Stazius píše:Mám problém už delší dobu. Když spustím video na PC tak se zobrazuje tak jak má (16:9, atd..), na tv se bohužel roztáhne přes celou obrazovku. Naposledy mě to fungovalo s ovladačema řady 61. ale ty už jsou dosti staré....Nevíte v čem by to mohlo být? Na změny v BSPlayeru to nereaguje.