EasyM@n píše:Pak máš ještě jednu možnost, a to najít člověka, který má stejný NB (se stejným HW), no a u něj si systém nainstaluješ.
jestli najde nekoho se stejnym notebookem, tak bude resit stejny problem.. ze tam neni CD-ROM/FDD ;o))
tohle se mi stavalo u Dell serveru, ktere odmitaly nainstalovat z jineho nez z original Dell instalacniho CD ;o( presne... cerna obrazovka po par sec...
tohle (blikající kurzor při boot)se mi většinou povedlo vyřešit rozdělenim disku přímo v ntb.ale bez nechaniky je to dost náročný.Dělal jsem to 2x na něakejch dellech, a poprvé jsem se s tim trápil půl dne.Zkusil bych nabootovat v tom pc do dosu z toho disku (naformátovaného jinde), poté na něm pustit ranish part. manager, vše odstranit, vytvořit znova oddlíl, bootsektror a nastavit boot partišnu, a samozře¨mě naformátovat (vše na jeden zátah v tom ranisi). pak disk vyndat, hodit do jinýho pc, z dosu dát sys c: x: (místo x požadovaný disk) a dohrát instalační soubory. tento postup je docela zvláštní a krkolomný, ale několikrát mi pomohl.
Flegy píše:to Dony: ja si myslim ze prevod sux. kolikrat se mi stalo, ze mi ten corvert skurvil celou partition . btw i dos umi podporovat ntfs...staci jedna nadherna (lec bohuzel placena) utilitka
ja s tim mam jen dobre zkusenosti
BTW mam jednu zkusenost, ze disk z Compaq EVO 310 nesel precist v DELL GX150 (videlo to neznamy partition)
Nezkousel si tam hodit naivstalovany W2K se zmenenym radicem disku na standardni PCI radic? Je to ujetarna, ale parkrat mi to pomohlo.
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... Windows Vista je tady, řekněte "WTF"