Acceleration of AGP textures is disabled

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Hrochan
Začátečník
Začátečník

Acceleration of AGP textures is disabled

Příspěvek od Hrochan »

Zdravim
mam mensi problem :)
odemknul jsem si pipelines u GPU,potom co sem zjistil ze sou pokazene tak sem je zas zamknul reinstalaci driveru
ale co sem to udelal tak mi hra Rise of Legends pri spousteni rika ze mam vyplou akceleraci AGP textur,coz muze negativne ovlivnit vykon hry.Spustil jsem ji,a intro bezelo opravdu mizerne(ono mi ani predtim nebezelo plynule ale tohle bylo o hodne horsi),hra taky bezela spatne
spustil jsem DxDiag ale tam je ze akcelerace AGP textur neni dostupna
reinstalloval jsem DX9C,Ati catalyst 7.8 a nepomohlo to,taktnul jsem ji na default,taky nic :(
muze mi nekdo poradit jak tu akcelerai odemknout?dival sem se na net ale tam kazdy radi neco jineho,a ty navody sou pres 3 roky stare
mam GPU Ati Radeon 9800SE
predem dekuju

EDIT:sry ze to pisu sem,nevim jesi to sem patri,ale co sem se na netu docetl tak je to spis sowtwaroveho razu
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Zkus doinstalovat / přeinstalovat příslušný AGP Gart Driver. Měl by být součástí balíku ovladačů k tvé základní desce.
As you might recall, AGP offers the graphics chip fast access to system memory for several purposes, AGP-texturing is one of them. The operating system has to be aware of that and hand memory resources over to the driver of the graphics card. The GART (graphics address remapping table) is where these memory resources are listed and the GART-driver is the software that takes care of it.
Zdroj: http://www.tomshardware.com/2000/02/14/ ... f_the_agp/

popř. jestli máš Windows XP, jak předpokládám, tak se ještě podívej do Ovládací Panely - Zobrazení - Upřesnit - Poradce při potížích a zda tam máš zapnutou úplnou hardwarovou akceleraci.
show must go on..
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“