Diskuze o herních webových magazínech
Moderátor: Baneshee
- shadow
- Středně pokročilý

Teďka nějak nevím, jestli tady je i nějaký specializovaný thread o webzinech, nějak ho nemůžu dohledat, tak kdyžtak sorry, ale chci se už delší dobu zeptat, co říkáte na ten výpis newsů na Tiscali Games ve formě náhledů - velký obrázek a malý text k tomu - mně to připadá po designové stránce velmi nepovedené - a v podstatě lze říci, že jsem tak nějak i kvůli tomu přestal TG číst, popř. vždycky okamžitě klikám dole na "Standardní výpis všech novinek pod sebou". Tj. nevím, jestli toto je zrovna ta správná cesta jak dodat TG nějaký nový "look and feel".
Podle mne by TG potřebovalo nějakou zásadní obměnu designu, připadá mi ten jejich systém takový už zastaralý, chybí mi třeba RSS (nebo aspoň nevím, kde je umně skryto), jistě by neuškodilo také ani nějaké klasické komunitní fórum, které by jistě nezelo při návštěvnosti a podpoře ze strany TG prázdnotou, i když pro jeho nepřítomnost má TG asi své důvody a asi ho ani nepotřebuje...
Podle mne by TG potřebovalo nějakou zásadní obměnu designu, připadá mi ten jejich systém takový už zastaralý, chybí mi třeba RSS (nebo aspoň nevím, kde je umně skryto), jistě by neuškodilo také ani nějaké klasické komunitní fórum, které by jistě nezelo při návštěvnosti a podpoře ze strany TG prázdnotou, i když pro jeho nepřítomnost má TG asi své důvody a asi ho ani nepotřebuje...
show must go on..
- Thellwin
- Administrátor

Vyděleno z threadu o papírových magazínech.
Jinak by možná bylo dobré připomenout ještě tento thread s linky na různé Webmagy - http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=39586
Jinak by možná bylo dobré připomenout ještě tento thread s linky na různé Webmagy - http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=39586
Goldnoob team proud member!
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

Já už skoro ani jiné český webmag než TG nečtu. Je aktualizovaný, dobře vypadá, dobře tam píšou. Sem tam doupě, ale design je tam hrozný a celkově úroveň o dost nižší než TG. A bonusweb jsem přestal číst uř před rokem a něco, protože když mám zaplý Ad-Block tak se nic nezobrazí a to ani když ho pro BW deaktivuju, musím ho sestřelit komplet a to dělat nebudu. Za to mi BW nestojí.
Goldnoob team proud member!
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Narozdíl od webů o HW nečtu weby o hrach skoro vůbec. A když už, tak Tiscali Games a víceméně jen recenze.
Novinky človek jen tak prolítne, aby vedel co se chystá. Preview me nezajímaj, jejich čtení považuju za ztratu času. Číst nekolikastrankovy ody na hru, ktera (možná) za 5 let vyjde me prestalo bavit už pred deseti lety.
Preview vidim jen jako marketing a byznys. O něčem ty časáky psát musí (at uz web nebo papír) a realita je pak často uplně jiná. U spousty her by pak čtení ruznych preview zabralo víc času jak hraní samotny (MOH:A například)
Papíráky u me z pohledu herních časáků porad vyhravaj. Je mi jedno, ze nečtu recenzi v den, kdy to vylezlo, par tejdnů je mi ukradenych, hlavne to rad čtu v pohodlí ...
Novinky človek jen tak prolítne, aby vedel co se chystá. Preview me nezajímaj, jejich čtení považuju za ztratu času. Číst nekolikastrankovy ody na hru, ktera (možná) za 5 let vyjde me prestalo bavit už pred deseti lety.
Preview vidim jen jako marketing a byznys. O něčem ty časáky psát musí (at uz web nebo papír) a realita je pak často uplně jiná. U spousty her by pak čtení ruznych preview zabralo víc času jak hraní samotny (MOH:A například)
Papíráky u me z pohledu herních časáků porad vyhravaj. Je mi jedno, ze nečtu recenzi v den, kdy to vylezlo, par tejdnů je mi ukradenych, hlavne to rad čtu v pohodlí ...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Andrw
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
z herních magazínů čtu jen Tiscali games pač to vsadilo na černý design který při delším čtení "nebije" do očí..narozdíl od ostatních magazínu!!
Hlavní vyhodou je přehlednost a proto je pro mě nejlepší a navíc jejich recenze se dají číst oproti těm "jiným"...
Papíráky něčtu protože pro mě nemá cenu platit těžké prachy za pár desítek stránek..stejně mě v papíráku vždycky zaujalo max. 30 procent obsahu - zbytek je už na nic!!
Hlavní vyhodou je přehlednost a proto je pro mě nejlepší a navíc jejich recenze se dají číst oproti těm "jiným"...
Papíráky něčtu protože pro mě nemá cenu platit těžké prachy za pár desítek stránek..stejně mě v papíráku vždycky zaujalo max. 30 procent obsahu - zbytek je už na nic!!
CPU:AMD Athlon 64 X2 5600+ cooler:Scythe Mugen MB:ASUS M3A32 MVP-Deluxe RAM:GEIL 2x1024 MB-800 Mhz,DDR II Zdroj:Fortron BlueStorm II 500 W Grafika:nVidia Geforce 8800 GTS 512 MB Zvukovka:Creative sound Blaster Live! 5.1 HDD:WD3200AAKS (320 GB, SATA II) LCD:Samsung Syncmaster 931BF
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

Jsem na tom uplně stejně. Z herních webů taky jen TG - novinky, krátký zprávy. Recenze tam nečtu - jen kouknu kolik hra dostala. Nebaví mě to číst na monitoru. Mám radši papírový časáky - hlavně Score. Dobře se čte, lidi mi tam přijdou fajn. Občas ještě mrknu na Gamepark, ale žádnej zázrak. TG má z českej herních webů nejlepší kvalitu.Sentenced píše:...
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- misadlouhz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
pravidelně sleduju z československých webů - tiscali games, sector.sk, na hrej prolítnu novinky jestli mi nic neuteklo, gamepark mám v záloze když se hodně nudím
ze zahraničních webů - vykecávám se na WSGF, občas zabrousím na Eurogamer a Gamespot, zřídka na IGN, častěji ale koukám na fanstránky her na které se těším. Fan stránky her které vyšly nenavštěvuji
ze zahraničních webů - vykecávám se na WSGF, občas zabrousím na Eurogamer a Gamespot, zřídka na IGN, častěji ale koukám na fanstránky her na které se těším. Fan stránky her které vyšly nenavštěvuji
CPU: Intel Core i5-2500K, chladič Zalman CNPS10X Quiet; MB: MSI P67A-C43 (B3); HD: SSD Kingston SNV425S2 64GB, Samsung SpinPoint T HD501LJ - 500GB SATAII, 2 externí; DVD mechanika: nějaká; RAM: Corsair 8GB Kit DDR3 1600MHz CL9 Vengeance XMP; GPU: nVidia GeForce GTX280 (650MHz) - MSI N280GTX-2D1G-OC 1GB DDR3; ZVUK: Asus Xonar HDAV1.3, integrovaný stereo zesilovač Yamaha A-S500, regálovky Tannoy Sensys DC1, sluchátka Sennheiser HD595; LCD: 32" LCD TV LG LH3000; periferie: klávesnice Razer Lycosa, myš Razer Lachesis, podložka Razer eXactMat; case: CoolerMaster Centurion Ammo 533 tower; zdroj: Corsair TX650 - 650W; CASE FAN: AcoustiFan DustProof Quiet 120mm; OC: žádný; OS: Windows 7 CZ 64bit
- Demon
- Začátečník

Taky čtu jen tiscali.games,najdu tam téměř vše co potřebuji a to mi stačí.
Athlon 64 X2 5400+ Black Edition (AM2) 2800MHz@3115MHz,AC Freezer 64 Pro Asus M2N-E nForce 570 Ultra Geil DDR II 3x2GB 800MHz
Gainward Golden Sample Goes Like Hell 4850GS DDR5 750/3900 LG GSA H10N Seagate 160GB Sata II , Samsung F3 1TB
Seasonic Energy Knight SS-500ET, T3 500W Case-Thermaltake Matrix VD2000BNS Microsoft Habu
22" Dell 2209WA
Gainward Golden Sample Goes Like Hell 4850GS DDR5 750/3900 LG GSA H10N Seagate 160GB Sata II , Samsung F3 1TB
Seasonic Energy Knight SS-500ET, T3 500W Case-Thermaltake Matrix VD2000BNS Microsoft Habu
22" Dell 2209WA
- montana
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Samy TG... ach jo
Taky ho ctu, jenze u novinek i clanku se spis zasmeju... ale ve spatnym slova smyslu...
Radsi ctu hrej.cz s genialnima novinkama od sleeplesse (ktery teda s novinkarenim ted bohuzel skoncil
). + perfektni Grygarovi recenze ( i kdyz ne tak casty). Povedeny system komentaru, povedeny katalog, prehlednost... az na dementni registraci pres Seznam nemam Hrej co vytknout.
Jinak na novinky doporucuju http://www.worthplaying.com
A samozrejme zavodni http://www.racetolive.com
Radsi ctu hrej.cz s genialnima novinkama od sleeplesse (ktery teda s novinkarenim ted bohuzel skoncil
Jinak na novinky doporucuju http://www.worthplaying.com
A samozrejme zavodni http://www.racetolive.com
http://www.kulturakriplu.net
Mainboard:Asus M2N-SLI DeLuxe CPU: AMD Athlon 64 X2 5600+ RAM: A-Data Vitesta EE 2x1GB 800MHZ Grafika: Sapphire ATI Radeon HD 2900 XT 512MB HDD: Western Digital Caviar SE16 320GB SATA II Mechanika: Samsung SH-S203B Skříň: Cooler Master Elite 331 Monitor: Samsung 20" SM 2032BW
Mainboard:Asus M2N-SLI DeLuxe CPU: AMD Athlon 64 X2 5600+ RAM: A-Data Vitesta EE 2x1GB 800MHZ Grafika: Sapphire ATI Radeon HD 2900 XT 512MB HDD: Western Digital Caviar SE16 320GB SATA II Mechanika: Samsung SH-S203B Skříň: Cooler Master Elite 331 Monitor: Samsung 20" SM 2032BW
- shadow
- Středně pokročilý

Já už recenze ani nečtu, nemám na to ani moc čas, většinou to jen tak proletím očima. Já je ani číst už nepotřebuji. Pařím nějakých už 17 let nebo kolik, takže už tak nějak dopředu vím, co můžu od kterého titulu očekávat
.
Jinak ještě výtku k těm Tiscali Games. V důsledku jejich stávajícího defaultního designu main page se ten sloupek krátkých zpráv velmi zúžil, že to je prakticky nečitelné. Skutečně by to chtělo nějaké výrazný redesign.
Nepřítomnost RSS zůstává pro mne velkým negativem.
Jinak ještě výtku k těm Tiscali Games. V důsledku jejich stávajícího defaultního designu main page se ten sloupek krátkých zpráv velmi zúžil, že to je prakticky nečitelné. Skutečně by to chtělo nějaké výrazný redesign.
Nepřítomnost RSS zůstává pro mne velkým negativem.
show must go on..
- Thellwin
- Administrátor

- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: