problem s netem-samo vypynajici se komp

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
L@nce!
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

problem s netem-samo vypynajici se komp

Příspěvek od L@nce! »

zdravim lidi.Ať je vtom pořádek mám Win XP SP2,Net od Karnevalu ten zakladni,Kaspersky Internet Security 6.0.MOdme jakysik webstar,Muj komp už neni nejmladši a dva a pul roku byl zapojeny v špatně polovane zásuvce.A mam sitovku nějakou no name za 100kč ppřimo v PCI.no posledni dobou ten net docela často pada a hlavně když mám zaply micro torrent a emule najednou,to se pak stava že to spadne ale pada to i normalně když mi jede jenom icq a podobně ale před dvaceti minutama se mi stala docela divna věc.D9vám se na tel. program mám zapnutou Operu posledni verze jede mi antivirak winamp a icq nic vic plus ovladače a nutně potřebne věci pro chod systemu jak tka lsituju tim seznamem tka se mi najednou vypne komp žádné varování prostě mi najednou vypne podivam se na modem a ten samozřekmě spadlej diodka z napisem CABLE problikavala a snažila se najit připojeni zapnul jsem znovu komp vše vpohodě akorat internet nejel vše jsem otestovla antivirakem všechno vpohodě po chvilce zase všechno funguje.mám strach přijde mi to chování toho kompu a netu poslední dobou nějaké divné mám nějakých 60gb dat o které bych nerad přišel a všechno zezalohovat nejde nevite čim to muže byt??? diky moc za pomoc
Master-blaster PC : Asus EEE 1005HA CPU: Intel Atom N280 1,66GHz RAM: 1GB DDR2 HDD: 250GB 5400ot/min GPU: GMA 950
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“