Mozny SPOILER!!!
Konce su tri - jeden dobry a dva zle. Tie dva zle sa ale lisia len tonom hlasu Dr. Tennenbaum, ci ako sa to vola ale inak su obrazom totozne...
Moderátor: Baneshee

Praveze nastavenie Global lightning ma byt off pokial chces mat lepsiu grafiku, pokial ho zapnes mas horsiu, cize presne naopak ako si myslis, je to tzv. staticke osvetlenie.Kuwlax píše:je to tak já mám pod stolem X2ku4200+@2600GHz, Leadtek7600GT Extreme@630/800, 2x1024MBram A-data Vitetesta800Mhz a aby to ve schrumážích nepadalo pod 25FPS což se pořád ještě dá, musel jsem vypnou globální nasvětlování (jedu v 1024x768), i když ta karta je už "stařík" pořád má co nabídnout ale hold se už občas pěkně zadýchá.

Jasná věc máš recht, oprava - hrál jsem to bez "stínových map", už je to nějakej pátek zpátky co jsem to dohrál tak jsem na to ještě mrknul.MichiGen píše:Praveze nastavenie Global lightning ma byt off pokial chces mat lepsiu grafiku, pokial ho zapnes mas horsiu, cize presne naopak ako si myslis, je to tzv. staticke osvetlenie.Kuwlax píše:je to tak já mám pod stolem X2ku4200+@2600GHz, Leadtek7600GT Extreme@630/800, 2x1024MBram A-data Vitetesta800Mhz a aby to ve schrumážích nepadalo pod 25FPS což se pořád ještě dá, musel jsem vypnou globální nasvětlování (jedu v 1024x768), i když ta karta je už "stařík" pořád má co nabídnout ale hold se už občas pěkně zadýchá.

Je to někde v poznámkách.Nazgul píše:hele lidi mam problem sem v misi kde sbiram nejaky lektvary s nazvem 192.
nez jsem sebral prvni tka mi to ubiralo maximum health ale mam zatim jen jeden.k tomu druhemu se dostanu jen vytahem ale nikde nemuzu najit ciselnej kod do toho vytahu.
tak jestli nekdo nevi kde ho sezenu nebo jestli nevite primo 4 ciferne cislo:)
je to asi sedmy level myslim

Je na nejakym zaznamu, skoro bych rek ze se vali z druhy strany u vytahu, ale uz si nejsem jisty, rozhodne ale je v tech "suits", nebo jak se ten bytovy komplex jmenuje.Nazgul píše:hele lidi mam problem sem v misi kde sbiram nejaky lektvary s nazvem 192.
nez jsem sebral prvni tka mi to ubiralo maximum health ale mam zatim jen jeden.k tomu druhemu se dostanu jen vytahem ale nikde nemuzu najit ciselnej kod do toho vytahu.
tak jestli nekdo nevi kde ho sezenu nebo jestli nevite primo 4 ciferne cislo:)
je to asi sedmy level myslim