vse o Logitech G15
- L@nce!
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Alert03
- Červená karta

-
G15
Dnes jsem koupil tuto klavesnici , chtel jsem na nej nainstalovat ICQ ale nejak my to nejde , rozjedu je ale je naprosto necitelne , jako kdyby byl na LCD displayi nejaky spatny font. poradte my prosim nekdo a dejte my nejake rady do zacatku co ten display vubec dokaze
Treba da se nejak vyuzit u World of Warcaft?? Diky
- L@nce!
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Ninjaman
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
..tak co, objevili se dalsi nespokojeni uzivatele, kterym se osoupaly tlacitka, nebo to uz Logitech vychytal a muzu si ji v klidu koupit? 
Intel Core i5-3570K, Gelid Tranquillo, MSI Z77-G43, 2x4GB Kingston HyperX, Sapphire R9 380 4GB, Crucial M4 128GB, 2x400GB Samsung, 1x1TB Samsung, 2x2TB Seagate, DVD-RW Sony, CoolerMaster Silent Pro M600, HP LP2275w. Thermaltake Armor.
- Koudy
- Začátečník

- DukeNukemCZ
- Začátečník

-
tak to mi rekni jak si odendal ty 2 hlavni casti od sebe me to nejak neslo a bal sem se zabrat (vysrouboval jsem ty velky srouby zespoda klavesnice) co dal? navic tam je jeste kabel od toho lcd ne?
3D Prophet 9700 Pro-X700Pro -X1600XT-X1950 XTX -2600XT-HD 3870X2-HD 4870X2-HD5670-HD6670-HD7770*-HD6870*-R9 290X
- Koudy
- Začátečník

LCD je pripojeny takovym plochym spojem (nevim jestli te tom rika takhle...) je to tenky jako papir a jsou v tom kontakty. Vypojovani tohohle (a potom i pripojovani) je peknej hnus.
Jinak cela klaveska ma snad 60 sroubku (kazdej kryt cca 15). Rozebrana vypada asi takhle (no mam jenom 3 fotky, ktery ani nejsou moc dobry sry):

Je to z vanocni lan party kde sem si do ni vylil utopence
. Rozebrani + vyprani a znova slozeni zabralo asi tak pul dne...
Jinak cela klaveska ma snad 60 sroubku (kazdej kryt cca 15). Rozebrana vypada asi takhle (no mam jenom 3 fotky, ktery ani nejsou moc dobry sry):

Je to z vanocni lan party kde sem si do ni vylil utopence
Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 6GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB + WD500BEKT 500GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
Tablet : Asus Transformer Prime TF201
Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
Tablet : Asus Transformer Prime TF201
- Nica
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ja uz mam tuhle klavesku rok a je uplne v poradku barva drzi v pohode. Dnes jsem na ni spustil Ray's G15 Winamp plugin a klavesnice bliak jak divá 
Projekty: Silver flame, Yellow missile
PC: Intel Core2 Quad Q6600, GeForce 8800GTS 640MB, Gigabyte GA-P35-DS4, 4x1 GB RAM GeIL CL4-4-4DDR2-800, ST3250410AS ATA Device 250 GB,Logitech G15, Logitech MX518
PC: Intel Core2 Quad Q6600, GeForce 8800GTS 640MB, Gigabyte GA-P35-DS4, 4x1 GB RAM GeIL CL4-4-4DDR2-800, ST3250410AS ATA Device 250 GB,Logitech G15, Logitech MX518
- balik123
- Začátečník

Zdravim,
tak uz jsem taky majitelem teto klavesnice, musel jsem ji rychle koupit nez vyjde ta hnusna nova s oranzovym podsvicenim
takze k mojim dotazum, vse ok vse funguje jak ma az na dve veci.
Prvni radu kterou potrebuji je jak namapovat na nejakou G klavesu jen otevreni slozky (treba s pisnickama nebo fotkama?)
a druhy problem, na net pouzivam operu a kdyz me pritom hraje hudba a ja zmacknu treba next jako prechod na dalsi pisnicku (to tlacitko pod displayem) tak me to sice hodi na dalsi song ale zaroven posune stranku v opere
jak je to mozny? ty tlacitka totiz funguji stejne jak tlacitka v opere dalsi a zpet
a to me jako docela dsot vadi..
Poradite?
Diky
tak uz jsem taky majitelem teto klavesnice, musel jsem ji rychle koupit nez vyjde ta hnusna nova s oranzovym podsvicenim
takze k mojim dotazum, vse ok vse funguje jak ma az na dve veci.
Prvni radu kterou potrebuji je jak namapovat na nejakou G klavesu jen otevreni slozky (treba s pisnickama nebo fotkama?)
a druhy problem, na net pouzivam operu a kdyz me pritom hraje hudba a ja zmacknu treba next jako prechod na dalsi pisnicku (to tlacitko pod displayem) tak me to sice hodi na dalsi song ale zaroven posune stranku v opere
Poradite?
Diky
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
[quote="balik123"][/quote]
Vítej v klubu! Mám stejné postřehy.
http://www.x-computers.eu/recenze/mysi- ... ecenze.php
Namapování složky je jednoduché. Místo přidělení souboru vložíš ručně adresu složky, například C:\Program Files\Adobe
Vítej v klubu! Mám stejné postřehy.
http://www.x-computers.eu/recenze/mysi- ... ecenze.php
Namapování složky je jednoduché. Místo přidělení souboru vložíš ručně adresu složky, například C:\Program Files\Adobe
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
- balik123
- Začátečník

jezis ja jsem manas
ja jsem nevyplnoval nazev zkratky a tim padem me to nechtelo zviditelnit tlacitko ok
moc diky uz to jede.. 
no a co teda s tou operou a s tim vmesovanim? jak je to mozny? to je jako docela dost velka chyba, vetsinou posloucham hudbu a pri tom brouzdam po netu a nebo dela web stranky nebo neco do skoly a najednou me to uskoci? To se me nezamlouva... Ale teda zjistil jsem ze to zatim dela jen v opere.. IE i firefox je ok...
Sakra co s tim, ovladadace mam nejnovejsi co jsem nasel na strankach logitechu...
Jinak diky
no a co teda s tou operou a s tim vmesovanim? jak je to mozny? to je jako docela dost velka chyba, vetsinou posloucham hudbu a pri tom brouzdam po netu a nebo dela web stranky nebo neco do skoly a najednou me to uskoci? To se me nezamlouva... Ale teda zjistil jsem ze to zatim dela jen v opere.. IE i firefox je ok...
Sakra co s tim, ovladadace mam nejnovejsi co jsem nasel na strankach logitechu...
Jinak diky
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
[quote="balik123"][/quote]
Je to nepříjemné, ale já jsem si na to zvykl. Stačí mít Operu v pozadí a preblém není. S mými monitory se vždy najde volné místečko nebo jiné okno, na které kliknu a pak zmáčknu Další písničku.
Ale to není řešení. Každopádně, kdybys na něco přišel, tak to sem prosím napiš.
Je to nepříjemné, ale já jsem si na to zvykl. Stačí mít Operu v pozadí a preblém není. S mými monitory se vždy najde volné místečko nebo jiné okno, na které kliknu a pak zmáčknu Další písničku.
Ale to není řešení. Každopádně, kdybys na něco přišel, tak to sem prosím napiš.
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
- balik123
- Začátečník

- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- balik123
- Začátečník

- Tomco
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
Mno takze vcera mi prisla a v pohode. Akurat ty ceske znaky na ni vypadaji tak, ze cloveku co to vypaloval bych dal normalne 5 korun....tragedie. I kdyz diakritiku pouzivam jednou za rok, tak projistotu sem si objednal tu CZ verzi az to pak 5 minut na ni nehledam:)
Facha jinak dopohody.... k ni sem si objednal taky Logitech G9 Laser mys, takze si moje rucicky nanovo zvykaji jak na klavesnici, tak na mys a vecer sem poparil trosku ET: Quake Wars, ale moc to zatim neslo
Verim, ze tlacitka se olupovat nebudou no
Mam k ni taky jeden dotaz, konkretne se jedna o addon k LCD displeji. Nevite, jesli existuje neco co zobrazuje teploty GPU, CPU, HDD atd.? Vcera sem googloval lec sem nic nenasel...
Facha jinak dopohody.... k ni sem si objednal taky Logitech G9 Laser mys, takze si moje rucicky nanovo zvykaji jak na klavesnici, tak na mys a vecer sem poparil trosku ET: Quake Wars, ale moc to zatim neslo
Verim, ze tlacitka se olupovat nebudou no
Mam k ni taky jeden dotaz, konkretne se jedna o addon k LCD displeji. Nevite, jesli existuje neco co zobrazuje teploty GPU, CPU, HDD atd.? Vcera sem googloval lec sem nic nenasel...
- Ninjaman
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
..doporucuju sehnat si program Lavalys Everest 4.0 ..pak si das na display cokoliv a kamkoliv z tehle veci co pozadujesTomco píše: Mam k ni taky jeden dotaz, konkretne se jedna o addon k LCD displeji. Nevite, jesli existuje neco co zobrazuje teploty GPU, CPU, HDD atd.? Vcera sem googloval lec sem nic nenasel...
vice o tom najdes tady http://radekhulan.cz/item/lavalys-evere ... g15-update
Intel Core i5-3570K, Gelid Tranquillo, MSI Z77-G43, 2x4GB Kingston HyperX, Sapphire R9 380 4GB, Crucial M4 128GB, 2x400GB Samsung, 1x1TB Samsung, 2x2TB Seagate, DVD-RW Sony, CoolerMaster Silent Pro M600, HP LP2275w. Thermaltake Armor.
- Tomco
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
diky
Btw da se vam s touhle klavesnici dostat do Biosu nebo treba pustit Windows v safe modu a pod.?
Me se to niak nedari, pac klavesnice zacne svitit az po nabehnuti winu....takze sem musel napojit jednu starou sunku s PS2 konektorem....
Da se to niak poresit, aby klavesnice jela hned po zapnuti PC?
Btw da se vam s touhle klavesnici dostat do Biosu nebo treba pustit Windows v safe modu a pod.?
Me se to niak nedari, pac klavesnice zacne svitit az po nabehnuti winu....takze sem musel napojit jednu starou sunku s PS2 konektorem....
- shanker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jo tak me v biosu jede norm ale predtim sem taky musel asi jednou pouzit ps2 :STomco píše:diky![]()
OS: Win. 7 Ultimate 64bit CPU: Intel i5-750 @ 3,6 ghzFAN: Noctua NH-U12P MB:ASUS RoG Maximus Formula IIIGPU: 2x Zotac GTX 470 RAM: Kingston HyperX 8gb 1600mhz DDR3HDD: 6x WD Caviar 500gb + 1TB WD MyBook Essential SOUND: Creative X-Fi XtremeAudio PSU: Coirsair TX 650w LCD:Asus VG236 120Hz,23,6" + 3D vision CASE: SunbeamTEch Samurai M+K G500+G11 Netbook: Asus N10-jc Net:Fiber 100mbit/100mbit
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele: